am güne kimbilir kaç kilo et yedi.bizim sorunŞekerim bu Paleo değil yalnız. Paleo için ortalama bir hesapla her gün kilonun iki katı kadar (182 gr.) protein alman gerekiyor. Örneğin et balıkların 100 gramında 20 gram protein olduğunu hesaplarsak senin her gün 600 gram civarı et, balık, tavuk tüketmen gerekiyor (üstünü peynir ve yumurtadan alırsın) Senin bu menü eksik. Akşam sadece salata olmaz. O salataya bari 160 gramlık ton balığı bir şeyler koymalısın ki yine de az gelir. Bu diyetin en önemli kısmı proteini eksik almamak ve protein kaynağı olarakta etlere ağırlık vermek. Eğer sen sebzeye ağırlık verirsen kilo vermeyi unut
Hahahahah yenmez
Tarih çağları boyunca sağlık; :)
- M.Ö. 2000: Al, bu otu ye.
- M.S. 1000: O ot kötü, gel bu duayı oku.
- M.S. 1850: O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
- M.S. 1940: O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
- M.S. 1985: O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
- M.S. 2000: O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye.
iyi akşamlar kızlar.bugun cocukları doktorA göturduk,o yuzden gıremedım hıc.
bugunku kilom: 75.7( gecen cumadan beri 800 gr gitmiş)
yedıklerım
sabah: 2 haslanmıs yumurta
1 avuc peynır
10 yesıl zeytın
1 kuru kayısı
3-4 ceviz
domates-salatalık
ogle 15:00
1 kase bulgur pilavı(aslında 2-3 kasıgı geçmemek gerekıyordu,ama yemekten once geldı,çok açtım,hepsini yedim,pişman değilim)
1 pors. tereyağlı urfa(pidesini yemedım tabii ki)
domates salatası
bol köpüklü yayık ayranı:)
akşam: yok(ac değilim)
geçmiş olsun tatlım.neleri var...iyi öglende yediklerin için afiyet olsunda bu kadarcık yiyecekle nasıl acıkmadın hala.akşam yemeden nasıl duracaksın.süre çok uzun ssabaha kadar şimdi yemiyecekmiin bişeyler
Tarih çağları boyunca sağlık; :)
- M.Ö. 2000: Al, bu otu ye.
- M.S. 1000: O ot kötü, gel bu duayı oku.
- M.S. 1850: O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
- M.S. 1940: O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
- M.S. 1985: O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
- M.S. 2000: O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye.
sağol canım.kızın kulak ıltıhabı vardı,ılac kullandı ,kontrole göturduk
oglan da oksuruyordu ama ılaca gerek yok dedi doktor,ıhlamur felan ıcecek:2:
bu kadarcık mı?
dunyayı yemısım baksana,2 yumurta,1 avuc peynır,10 zeytın,4 cevız
oglen bulgur pılavı,kebap,ayran,
daha ne olsun? fazlam bile var.
sen cok daha az yemıssın benden,sabah kahvaltısını güçlü yapmıyorsun sanırım.bırde cerezleri sabah yersen ,akşama kadar yakarsın,kılo vermen kolaylasır.
bu kadarcık mı?
sen cok daha az yemıssın benden,sabah kahvaltısını güçlü yapmıyorsun sanırım.bırde cerezleri sabah yersen ,akşama kadar yakarsın,kılo vermen kolaylasır.
bu kadarcık mı?
kızlar işten daha yeni geldim.şimdi ben bu saatte ne yesem dokunmaz?
kararsız kaldım ve hiç bir şey yemedim.zaten canımda istemiyorr.bu saatte yesem mi faydalı olur yoksa yemesem mi derken doydum sanırım.
1 lt su içmiştim çaylarımı saymıyorum,şimdi su takviyesi yapıyorum 2 ye tamamlayım diye düşünüyorum.
offf ye benim bir çözüm bulmam lazım bu işe.artık hep bu saatlerde gelecem eve,iş yerinde akşam için yemeye zamanım da olmuyorrrrr.
Sanırım iki ögün yetecek bana ve yetmeli,yoksa bu saatte ye zaten yoruluyorum üstüne yat,sonrada kilo veremiyorum de iyi mi...
am güne kimbilir kaç kilo et yedi.bizim sorun
carmen iyi güzel diyorsunda bizdeki kilo verememizdeki eksiklerden biri yag biride proteinle besleniyoruz derken az protein aldıgımızın farkında deiliz.dukanın kitabında anlattıgı adam güne kimbilir kaç kilo et yedi.bizim sorun orda işte.et yiyemiyoruz.
benden bugun için örnek vereyim bir parça patırmayla bir yumurta omlet yaptım
öglen işte küçük bir poriyon tavukla 2 kaşık yogurt
akşamda şimdi yedim bir bonfileyi pişirdim yaglı tavada yanına zeytinyaglı salata 1 kaşık yogurt tepeleme .
bak bunda kaç protein var.tabiki kilo veremem deilmi?
canım ya şu protein degerleri vardı biryerlerde kesin sende vardır bir yapıştırsana şuraya çıktısını alayım ben.
yemedim yemedim. daha dogrusu ofisteydim mesajı yazdıgımda.bulamadım yiyeyim .bulsa idim kesin yiyecektim.
harika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en niye bu kadar gec çıkıyon işten..hangi sektörde çalışıyorsunki.bir ara tiyatroda idin:)))) şimdi nerde çalışıyorsun...
valla bende az protein aldım medihacım biz o yüzden kilo veremiyoruz .bende protein tamamlamak için kalkıp bi sucuklu yumurtamı yapıp yesem .carmenin protein ölçüsü ona takabul eder herhaldeyarım kangal sucuk kurtarır beni herhallll
tabi bu saatte nasıl yenirse yaglı yaglı ..bende işte canikom bu saate yeni oturmuş biri olarak nasıl protein tamam lanır onu düşünüyorum 140 gram protein nerden bulsam
arkadaşlar günaydın sabah acele acele tartıldım kilomu yazdım ama sonradan gittim mesurayla ölçtüm kendimi(hep aynı mezura)
basenler 116 cm
bel 88 cm idi 16.09.2011 tarihli bu ölçüler
bugun sabah işte ölçüler
basenler 112cm
bel 80 cm olmuş.
son giren ilk çıkar yöntemi herhalde bu.çünkü basen ezelden beri var göbek son sene oluşmuştu.şimdi göbek dümdüz oldu gibi.basenler yine var....
hani diyorumya çok kilo veremedim diye.verdigim o 3.5 kiloda yagdan giitmiş.o yagda hafif oldugu için demekki baskulde gözükmüyor.yoksa nerde 3.5 kilo vereceksin bir beden küçüleceksin deilmi?
ben 46 bedene çıkmıştım (ama hiç kıyafet almadım 46 hep dardar 44 lerle idare ettim)
şuan 44 beden bol geliyor .belkide ben büyüttüm bedenleri sıkışa sıkışa giymekten yada ben 1 beden küçüldüm
ne olursa olsun çok mutluyum bugun çoookkkk
en niye bu kadar gec çıkıyon işten..hangi sektörde çalışıyorsunki.bir ara tiyatroda idin:)))) şimdi nerde çalışıyorsun...
valla bende az protein aldım medihacım biz o yüzden kilo veremiyoruz .bende protein tamamlamak için kalkıp bi sucuklu yumurtamı yapıp yesem .carmenin protein ölçüsü ona takabul eder herhaldeyarım kangal sucuk kurtarır beni herhallll
tabi bu saatte nasıl yenirse yaglı yaglı ..bende işte canikom bu saate yeni oturmuş biri olarak nasıl protein tamam lanır onu düşünüyorum 140 gram protein nerden bulsam
arkadaşlar günaydın sabah acele acele tartıldım kilomu yazdım ama sonradan gittim mesurayla ölçtüm kendimi(hep aynı mezura)
basenler 116 cm
bel 88 cm idi 16.09.2011 tarihli bu ölçüler
bugun sabah işte ölçüler
basenler 112cm
bel 80 cm olmuş.
son giren ilk çıkar yöntemi herhalde bu.çünkü basen ezelden beri var göbek son sene oluşmuştu.şimdi göbek dümdüz oldu gibi.basenler yine var....
hani diyorumya çok kilo veremedim diye.verdigim o 3.5 kiloda yagdan giitmiş.o yagda hafif oldugu için demekki baskulde gözükmüyor.yoksa nerde 3.5 kilo vereceksin bir beden küçüleceksin deilmi?
ben 46 bedene çıkmıştım (ama hiç kıyafet almadım 46 hep dardar 44 lerle idare ettim)
şuan 44 beden bol geliyor .belkide ben büyüttüm bedenleri sıkışa sıkışa giymekten yada ben 1 beden küçüldüm
ne olursa olsun çok mutluyum bugun çoookkkk
Günaydın semacım,senin durumda benimkinden farklı sayılmazmış.Canım tiyatroda çalışıyorum yine gişedeyim,son seans 20.30 da başlıyor ve ben oyun başlayana kadar bilet satışı oldugu için kalmak durumundayım.oyun başladıktan sonrada hesap yapayım kasa yapayım derken saat geç oluyor,ee birda durakta otobüs bekle erken gelirse şanslısın yoksa bekle dur.
Bu kadar geç kalıncada evde yemek yapacak gücü bulamıyorum.Hoş annem illahi yemek yapıyor ama bana göre degil malesef,rica etsem tarif versem yap diye saolsun yapıyorama benim tarifle alakası yok,anne bune diyorum yagsız yenmezz dedim koydum biraz tuzsuz olmaz dedim attım biraz
en çok zayıflamamı isteyende kendisi,hem zayıfla der hem kıyamz bunuda ye der,böyle işte canımcım...ama normal yeme düzeninde akşam yemeden yatmış oldugumda sabaha kadar rüyamda yemekler tatlılar görürdümsabahı zor ederdim.ama bu sabah çok rahat uyandım hiç açlık duygusu hissetmedim ve çok azcıkda rahat uyandım...sabahları kalkamamak gibi bir sorunum var da.
bende carmen dedikten sonra eve giderken 600 gr kıyma aldım kafamda canlansın ne kadar yemem gerektigi diye.vallaha şoka girmedim desem yalan olurevet biz az yiyoruz canımcım o yüzden yedigimiz herşeyi vucut depo edecem diye ugraşıyor.
Ama başaracagız ben inanıyorum...
Merhaba arkadaslar....
Merak ediyorum acaba diyette neler yediniz, ne kadarda kac kilo verdiniz, kolay oldumuyediğiniz herhangi bi gunluk listeyi yaza bilirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?