Sağol canım çok teşekkür ederim. Darısı başına...
Olea merhaba,
Müsaitsen iki konuda bilgi almak istiyordum. Birincisi senin kolesterol durumun nedir? Hiç ölçtürüyor musun? LDL ve HDL ye de baktırıyor musun? Bir de bu D3 vitaminini hangi formda kullanıyorsun? Ben S....r ın tablet olanı aldım ama onu anneme verdim. Devit öneriyorlar ampul mü alayım yoksa damla mı? Hangisini önerirsin?
Çok teşekkür ederim, görüşmek üzere
valla hayatım ben kilo almaya başladım.bugun aç karna tartıldım sabah düz 79 geliyorum dün 78.7 idim evelsi gün 78.5 idim çıkıyorum yani.
kolesterolü 2 ay önce ölçtürmüştüm total hdl 71 ldl 114 . trigliseridim de 47. tahlil kağıdımı buldum yazdım: ) kolesterole neden kafanı takıyorsun ki. devit 3 ampül kullan bence.kanda d vitamini değerine baktırdın mı?çünkü azsa önce d vitamini depolamak gerekiyor sonra 2 ayda bir. rica ederim.
ters tepki mi yaptı sizde bu diyet????
Yok kafayı takmadım, merak ettim. Biliyorsun Canan Karatay ın kitabını okumaya başladım. Dikkatimi çekti, mesela ben yumurtayı hangi yöntemle pişirirsem pişireyim her zaman çok pişmiş hazırlarım. Canan Hoca kitabında yumurtayı çok pişirdiğinde tamamen trans yağa dönüştüğünü bunun da kolesterolü (kötü) tetiklediğini yazmış. Ben de yumurta yiyorum kolesterol çıktı diyorum :))) Şimdi artık rafadan pişiriyorum. (Ahmet Hoca eğer yumurtanın temiz olduğundan eminseniz çiğ yeyin demiş mesela) D vitamini değerime baktırmadım çünkü burada devlet hastanesi yapmıyor özelde sordum D3 190 TL. D vitamini 136 TL. bakılıyor. Bilmiyorum ne yapacağım karar veremedim.
carmen ben yarın tekardan başlıyorum dukan atagı ile başlayacagım 3gün verdi dukan .3gün atak yapıp sonra 60gün seyir yapıcam.sana sormak istedigim
dukana sadece yag ilavenmi oldu?ben atakda şimdi normal yogurt peynir yiyecegim.ama bol protein yiycem.3günden sonrada paleo ile devam edicem 1+1 dukan yapmıycam .sence nasıl iyi fikirmi?
Merhaba semacım nasılsın?ben mediha vallaha bende ne yapayım diye düşünüp duruyorum.Paleo diyetini araştırdım karatay diyetine çok benziyor.
Aslına bakarsan diyet demek istemiyorum artık,yaşam şekli haline getireceğim beslenme düzeni demekten yanayım.Dün karataın kitabını aldım.Okuyorum bakalım paleo diyet kitabına baktım anammm 30 tl dedi
sanırm paleo karatay karışımı bir şey olacak benimki
dukanda verdiğim 6 kiloyla sabitlenmiş durumdayım hala.Tek fark günde bir tane elma yiyorum.Kitabı iyice bir inceleyimde kısmetse perşembe başlamak istiyorum.
Sen nasıl oldun? İyimisin? tahlillerini yaptırdın mı?
Merhaba semacım nasılsın?ben mediha vallaha bende ne yapayım diye düşünüp duruyorum.Paleo diyetini araştırdım karatay diyetine çok benziyor.
Aslına bakarsan diyet demek istemiyorum artık,yaşam şekli haline getireceğim beslenme düzeni demekten yanayım.Dün karataın kitabını aldım.Okuyorum bakalım paleo diyet kitabına baktım anammm 30 tl dedi
sanırm paleo karatay karışımı bir şey olacak benimki
dukanda verdiğim 6 kiloyla sabitlenmiş durumdayım hala.Tek fark günde bir tane elma yiyorum.Kitabı iyice bir inceleyimde kısmetse perşembe başlamak istiyorum.
Sen nasıl oldun? İyimisin? tahlillerini yaptırdın mı?
yok be hayatım dün randevum vardı sabah 9.40da gittim doktor gelmemiş .bir baktım daha 9da randevusu var benim önümde var 4-5 kişi.doktor baya gecde çıkarıyor odadan hastalarını bana gelene kadar 1 saat gececek gibiydi.dünde malum hafta başı işler çok yogun bir dahada çıkamadım ofisden cumcurlop işlerin içine düştüm.bugunde rahatım ama randevu yoktu .kaldım öylece.ama şuan çok iyiyim.cuma gününden beri yaglı yiyorum yiecekleri meyvada yiyorum kendime geldim.
megerse yagsızlık beni mahvetmiş gibi duruyor.bakalım şimdi yarın yeniden başlayacagım ama bu sefer normal yaglı yiycem ve protein çok alıcam .degişen bişey olacakmı.sende mesajımı alıp gelmişsin iyi yaptın bence hadi sende gelde loxsandra ile yarış yapalım oda karatayda.bakalım kim daha çok verecek belki hırs yaparızda busefer kilo veririz iyce..:13:
Hadi bakalım yarışalım
Semacım sen yinede doktoru ihmal etme canım.
Bende kabız olmaktan bıkmıştım,2 gün önce herhalde ölecem dedim,allah düşmanımın başına vermesin yaa.Dukanda hiç kaçamak yapmadığım halde takılıp kalmak inan çok bozdu moralimi üstüne kabızlık mehter marşı gibi 2 ileri 1 geri sinir sitemim yıprandı.
yarışa perşembe günü başlayalım mı ? lütfennnnnnnnnn...
laf aramızda yarın bir arkadaşa davetliyim de:
carmen ben yarın tekardan başlıyorum dukan atagı ile başlayacagım 3gün verdi dukan .3gün atak yapıp sonra 60gün seyir yapıcam.sana sormak istedigim
dukana sadece yag ilavenmi oldu?ben atakda şimdi normal yogurt peynir yiyecegim.ama bol protein yiycem.3günden sonrada paleo ile devam edicem 1+1 dukan yapmıycam .sence nasıl iyi fikirmi?
tamam tamam perşembe başlayalım yarın bol bol ye emi .afiyet bal şeker olsun .inan ara vermek motive ediyor insanı.
ya o kabızlıgı sorma ben herhalde hemeroid oldum .çok zor inan şuan tuvalet de canım yanıyor.korkarak gidiyorum
ooooo hadi bakalım yarışlar falan, hayırlısı. Ben size güveniyorum arkadaşlar siz geçersiniz loxandrayı
ooooo hadi bakalım yarışlar falan, hayırlısı. Ben size güveniyorum arkadaşlar siz geçersiniz loxandrayı
Kitabı netten almak daha ucuza geliyormuş yaaa.teşekkür ederim canım.
Dediğin gibi ara vermek faydalı olacak gibi geliyor bana da .En azından bünyeyide şaşırtmış olacağız(kendimi kandırmıyorsam tabii)
Sanırım bende de olacak hemoroid otururken bile korkar oldum artık inanılmaz agrı yapıyor.
Dukan topiginede bakıyorum arada.çok kimse kalmamış gibi nes duruyor demirr-can eskilerden kalan pek yok.Çizelgemide değiştirmem gerek 88 i bir gördüm pir gördümrüyaydı galiba...
Şu an tammmmm 91 kiloyum
zaten başlangıcım da 95 degil 97 miş...Benim için inanılmaz zor geliyor 30 kilo vermem gerek ya.Üstüne sigarada içiyorum,kilo sigara nefes alamıyorum artık.
Kitabı netten almak daha ucuza geliyormuş yaaa.teşekkür ederim canım.
Dediğin gibi ara vermek faydalı olacak gibi geliyor bana da .En azından bünyeyide şaşırtmış olacağız(kendimi kandırmıyorsam tabii)
Sanırım bende de olacak hemoroid otururken bile korkar oldum artık inanılmaz agrı yapıyor.
Dukan topiginede bakıyorum arada.çok kimse kalmamış gibi nes duruyor demirr-can eskilerden kalan pek yok.Çizelgemide değiştirmem gerek 88 i bir gördüm pir gördümrüyaydı galiba...
Şu an tammmmm 91 kiloyum
zaten başlangıcım da 95 degil 97 miş...Benim için inanılmaz zor geliyor 30 kilo vermem gerek ya.Üstüne sigarada içiyorum,kilo sigara nefes alamıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?