Paleo Diyeti Deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi uruz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahahaha farketmez ne müdürü olduğun müdürsün bir kere. (Ben de muhasebe müdürüyüm ama o sayılmaz çünkü zaten muhasebecilerle ilgili o kadar çok fıkra var ki)
aslında şirket müdüryümde muhasebeci harici kimse anlamıyor şirket müdürü nedir.o yüzden bende finas müdürüyüm diyorum millete
ee analat bakalım neymiş fıkra valla bilmiyorum müdürle ilgili fıkra.zaten ne bilirimki ben inan ot gibi yaşıyorum.hani okulda bazı ögrencilere mö derlerya o benim işte .okuldada tombik siyah gözlüklü bi mö idim.şimdide aynı hep iş iş yerimden bile kalmıyorum aman işim kalır diye..

hadi bi anlat merak ettim bak

Son düzenleme:
Çok güldüm ya sen o müdürleri fıkra sanıyordun sanırım sizinkini görene kadar

Yok carmencim fıkra sanmıyordum çünkü bundan önceki çalıştığım tiyatroda 10 yıl Müdürlük yaptım..
o zamanlar aklıma getirmemeye çalışıyordum fıkrayı

Yok carmencim fıkra sanmıyordum çünkü bundan önceki çalıştığım tiyatroda 10 yıl Müdürlük yaptım..
o zamanlar aklıma getirmemeye çalışıyordum fıkrayı

allahım yarabbim..bir fıkradır gidiyor sabahtan beri .anlatın bi yahu merak ettim iyce.

hizmet sektöründeyim ben arkadaşlar.

Anlattım arkadaşım fıkrayı

özelden bakabilirsin

Merhaba Loxandra;
Sana bir kaç sorum olabilir mi?
bu diyete ne zaman başladın ? ve ne kadar sürede kilo verdin? anladığım kadarıyla içimizde en tecrübeli sensin.

Ve rakibemi tanımak isterim

Nörüyonuz kızlar

Ben biliyorum o fıkrayı. Bende bölümümde müdürlük yapıyorum sağolsun eşim arada sorar sen müdür fıkrasını bilirmisin diye

atrolojiye çok ilgim var ama takip ettigim kişilerden biri deil yani iyi tanımıyorum .niyeki?

Benimde ilgim var da astrolojiye ve son dönemlerde kişisel gelişim olaylarına takmış durumdayım,sen geçenlerde evrene ne yollarsan onu alırsın demiştin ya ,olumlu düşün olumlu olsun diye...bende facebook ta oguzhan beyin sayfasına üyeyim orda sema güler diye üye olan bir arkadaş var da senmisin diye merak ettim canım.

fıkrayı bende merak ettim
astrolog falan bende ilgiliyim paylaşsanıza kızlar
ay şimdi farkettim dukana yazdım sanıyordum neyse canım

Son düzenleme:
Arkadaşlar 26 askerimiz şehit olmuş((((((
Allahtan rahmet diliyorum.yakınlarınada sabır...

yok ositeyi bilmiyorum ama ben kişisel gelişimide geçtim kosmos dayım diyeyim sana .ama gerçek bişey ne istersen onu çekebiliyorsun hayatına.bu insanların elinde .işin sırrı tamamen pozitif olacaksın ve kimseyle kin küs olayların olmayacak.herşeyi yoluna salacaksın.rabbim neyler neylerse güzel eyler diyip yoluna devam edeceksin.biraz feng shuide ilave ettinmi fıstık gibi hayat.rabbim dilerse tabii. o ne dilerse o olur.

aykut ogut =evrenden torpilim var

kitabını okumanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
sabah işe gelirken arabada haberlerde duydum şehitlerimizi.içim kan aglıyor inanın .allah analarına babalarına sabırların en büyügünü versin.evlat acısı ya bu.hemde bizim vatanımızın evlatları bunlar yazık günah.geberemedi gittiler şu lanet insanlar gelip gelip bizim evlatlarımızı şehit ediyorlar.

Acayip moralim bozuldu benimde. İnsanın içi yanıyor içi. O küçücük yavrulara nasıl kıyarlar

Arkadaşlar 26 askerimiz şehit olmuş((((((
Allahtan rahmet diliyorum.yakınlarınada sabır...

Allah rahmet eylesin, ailelerinede sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…