aslında şirket müdüryümde muhasebeci harici kimse anlamıyor şirket müdürü nedir.o yüzden bende finas müdürüyüm diyorum milleteHahahaha farketmez ne müdürü olduğun müdürsün bir kere. (Ben de muhasebe müdürüyüm ama o sayılmaz çünkü zaten muhasebecilerle ilgili o kadar çok fıkra var ki)
niye ne olmuşki müdür fıkrasına bak ben bilmiyorum hemde müdürüm anlatın bakem ne imiş .yoksam benim arkamdandamı laf ediyorlar.gerçi ben finas müdürüyüm işimide sormam kimseye ama
Çok güldüm ya sen o müdürleri fıkra sanıyordun sanırım sizinkini görene kadar
Yok carmencim fıkra sanmıyordumçünkü bundan önceki çalıştığım tiyatroda 10 yıl Müdürlük yaptım..
o zamanlar aklıma getirmemeye çalışıyordum fıkrayı
aslında şirket müdüryümde muhasebeci harici kimse anlamıyor şirket müdürü nedir.o yüzden bende finas müdürüyüm diyorum millete
ee analat bakalım neymiş fıkra valla bilmiyorum müdürle ilgili fıkra.zaten ne bilirimki ben inan ot gibi yaşıyorum.hani okulda bazı ögrencilere mö derlerya o benim işte .okuldada tombik siyah gözlüklü bi mö idim.şimdide aynı hep iş iş yerimden bile kalmıyorum aman işim kalır diye..
hadi bi anlat merak ettim bak
okudum ..ayyyy yani ne müdürmüş .ama her latifede bir gercek pay var diye buna denir.bende çok cahil kalmışım canım çoook:26:
atrolojiye çok ilgim var ama takip ettigim kişilerden biri deil yani iyi tanımıyorum .niyeki?
Telli Turnamda buradaymış,
Hoşgeldin, ya Dukan topiğinde hiç tanıdık kalmadı, diğer kızlarada söyleyelim buraya gelsinler.
Arkadaşlar 26 askerimiz şehit olmuş((((((
Allahtan rahmet diliyorum.yakınlarınada sabır...
Benimde ilgim var da astrolojiye ve son dönemlerde kişisel gelişim olaylarına takmış durumdayım,sen geçenlerde evrene ne yollarsan onu alırsın demiştin ya ,olumlu düşün olumlu olsun diye...bende facebook ta oguzhan beyin sayfasına üyeyim orda sema güler diye üye olan bir arkadaş var da senmisin diye merak ettim canım.
Canım yeni gördüm mesajını hoşbuldum sağolasın
fıkrayı bende merak ettim
astrolog falan bende ilgiliyim paylaşsanıza kızlar
ay şimdi farkettim dukana yazdım sanıyordum neyse canım
Canım yeni gördüm mesajını hoşbuldum sağolasın
sabah işe gelirken arabada haberlerde duydum şehitlerimizi.içim kan aglıyor inanın .allah analarına babalarına sabırların en büyügünü versin.evlat acısı ya bu.hemde bizim vatanımızın evlatları bunlar yazık günah.geberemedi gittiler şu lanet insanlar gelip gelip bizim evlatlarımızı şehit ediyorlar.
Acayip moralim bozuldu benimde. İnsanın içi yanıyor içi. O küçücük yavrulara nasıl kıyarlar
Arkadaşlar 26 askerimiz şehit olmuş((((((
Allahtan rahmet diliyorum.yakınlarınada sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?