ben degiştirdim çizelgeyi bende bir kere sanki rüyamı gerçekmi 77.5 oldum ama nerde o kilo bir daha göremedim..boy kaç senin ?
evet orda kimse kalmadı bende okuyorum ama canım yazmak istemiyor.nes bulut bebek ve demircanı bugun buraya bi çagırayım dedim sonrada vazgectim ama onlar gelse iyi olur sanki kafa kızlar sohbet iyi
Teşekkürler carmen.Sen nasılsın gerçi yazmasamda takipçin oldum artık
Kilo vermenede çok sevindim canım.
BENMİ; BENMİ GECİÇEM
bak kahkalarla gülüyom ha.ben niree kilo vermek nire..belki sondan birinci olurum .hadi sende katıl bize sensiz olurmuyuk hiç.müdavinin olduk senin
hadi yarın başlıyorum senle yarışa hazırmısın.şuanki sabah aç karna kilom 79.00 diyeyim fazlası var eksigi yok
carmen ben yarın tekardan başlıyorum dukan atagı ile başlayacagım 3gün verdi dukan .3gün atak yapıp sonra 60gün seyir yapıcam.sana sormak istedigim
dukana sadece yag ilavenmi oldu?ben atakda şimdi normal yogurt peynir yiyecegim.ama bol protein yiycem.3günden sonrada paleo ile devam edicem 1+1 dukan yapmıycam .sence nasıl iyi fikirmi?
ooooo hadi bakalım yarışlar falan, hayırlısı. Ben size güveniyorum arkadaşlar siz geçersiniz loxandrayı
evet hoş sohbetler ama okudugum kadarıyla onlar hep - gidiyorlar şikayetleri yok gibi.Canım benim boyum 1.63 taki regl oluncaya kadar annem her gün dua edermiş allahım şu kızın kilo aldığını görmeden gidersem gözüm açık giderim diye.
Şimdide zayıfladığını görmezsem gözüm açık giderim diyordedim sende bir karar ver bak hep senin duaların yüzünden böyleyim
regl olduktan sonra nasıl oldugunu anlamadan kilo üsütne kilo ve yıllardır da ugraşıyorum.Dönem dönem 20 kilo vermişliğim var,ama sonrasında dikkat etmediğim için geri geldiler ve ben çok sıkıldım artık bu durumdan.
Hangi ortam olursa olsun konunun kiloma gelmesi ve evlenmemiş olmama gelmesi beni çıldırtıyor.Allahım herkes sanki yediğimin içtiğimin hesabını yapıyor iğrenç iğrenç sözler sen zayıflasan ne olur zayıflamasan ne olur diyenleri mi ararsın,bak zayıf olsaydın evde kalmazdın diyeni mi ararsın aklına ne gelirse işte.o yüzden samimi arkadaşlarım dışında mümkün olduğunca herkesten uzak durmakta fayda görüyorum.
Sağol arkadaşım. İnan ki 30 kg.deyip kafanda büyütüyorsun. Ben de 93,80 kg.dım. Yavaş yavaş verdim. 3 yıldır veriyorum duruyor almıyorum. Şimdi yine verme trendindeyim. Ben iki şey öğrendim bu süreçte; birincisi maalesef herkes eşit değil, kimisi tabaklarca makarna, tatlılar, vs.yiyerek kilo almıyor kimisi de bizim gibi dikkat etmeye çalışsa ömrü diyetlerle geçse bile ya almamayı başarıyor ya da çok az veriyor. İkincisi bu konuda bir sihirli değnek yok. Biz azmedeceğiz bunun uzun bir süreç olduğunu kabul edeceğiz ve sadece zayıflamak için belli bir süreliğine diyet olarak bakmayacağız bu olaya bir yaşam biçimi haline getireceğiz. Ancak böyle başarılı olabiliriz. 30 kg.ı lütfen büyütme 30 kg.en fazla 30 ay demek bu da 2,5 yıl. Sence sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı yaşam tarzı haline getirirsen ayda 1 kg. bile vermez misin? Bence kesin verirsin.
Bence yenersiniz, ben size inanyıyorum
kilo konusunda çok zalım oluyor ya ınsanlar
ben de nefret ediyorum o kötü kalpli,yılan gibi sokarak konusan ınsanlardan
en ıyısı mumkun mertebe muhatap olmamak galiba
size de karatayı tavsıye ederım.yenı baslayanlar ıcınde 1 haftada 3,5 kg veren var,hem de aç kalmadan
Carmencim çok teşekkür ediyorum...bütün içtenliğimle ve samimiyetimle söylüyorum ki senin bu motivasyonların olmasa ben çoktan eski halime dönmüştüm.
Evet çok haklısın ayda 1 kilo versem 30 ay yapar.Ve ben bunu yapabilirim inanıyorum kendime başaracağım bu sefer.
Dukanda o kadar çok tartıldım ki moral ,motivasyon sıfırlandı.
Çok sağol arkadaşım seninde her şey gönlünün güzelliğince olsun...
hazırım canımmmm
ben hep hazır ve nazır diyetteyım zatennn
sabah tartılıp kilomu soyleyeyım o zaman
bu hafta iyi verdım aslında,keşke gecen hafta baslasaydıkkesın kazanırdım
semacım nerden çıktı dukan yaa?
henı sen karatay veya paleo yapacaktın(hoş ıkısıde aynı ya)
dukandan ne hayır gordun ki bosu bosuna ezıyet etceksın kendıne
karatay ve hergun 1 saat yuruyus yap,kesin gitcek bak kilolar
amanınnnnnn,çok fena gaza geldımmmm
kimmiş o beni gececek olan ,hayalınızde bile göremezsınız
Merhaba loxandra;evet zalimlik konusunda çok haklısın sanki şişmanlar yaratıkmış gibi davranıyorlar,en yakınındaki insanlar bile iş şişmanlığa geldiğinde inanılmaz gaddar oluyor.
ama hepsine günlerini göstereceğiz inşallahhhhhhh..
Yarın başlıyoruz degil mi yarışmayaSTART alacağız yarın...Herkese şimdiden başarılar diliyorum...
Galiba bura bize özel bir topik oldu.Sen sema carmen ve ben
Telli Turnamda buradaymış,
Hoşgeldin, ya Dukan topiğinde hiç tanıdık kalmadı, diğer kızlarada söyleyelim buraya gelsinler.
hemen çizelgemi düzelteyim yarın yarış başlıyor....
Merhaba carmen, bu topik te paleo hakkında daha fazla şey paylaşalım derim,bizden başka kimse yok daha önceki sayfalarda arkadaşlar yazmışlar.
Bana yeterli gelmedi siz ne derseniz? netten yada kitaptan paylaşımlar yapalım.
Ve sevgili rakiplerimgünlük yediklerimizi burdan yazalım ki örnek olsun arkadaşlara ne dersiniz?
yarından itibaren başlayalım .bizim mediha bugun mamalar yiyecekmiş.illa yarın olsun diyor.
sende yarın dukkan atak yap bak nasıl bir günde bir kilon gidecek.sadece protein yiyceksin sebze yok.sonra karatayla devam ederiz.hızlandırır dukkan 2 gün atak
bugün bayram yapayım semacım.
dur senin dediğin gibi yarın atak yapayım sonrasında paleo devam edeyim
Kızlar ben biraz müsadenizi istiyorum.Benim iş bilmez müdürüm çağırıyor.yaa insan bilmediği bir sektöte niye müdür olurkiiiii
onu görünce aklıma hep müdür fıkrası geliyor
bugün bayram yapayım semacım.
dur senin dediğin gibi yarın atak yapayım sonrasında paleo devam edeyim
Kızlar ben biraz müsadenizi istiyorum.Benim iş bilmez müdürüm çağırıyor.yaa insan bilmediği bir sektöte niye müdür olurkiiiii
onu görünce aklıma hep müdür fıkrası geliyor
niye ne olmuşki müdür fıkrasına bak ben bilmiyorum hemde müdürüm anlatın bakem ne imiş .yoksam benim arkamdandamı laf ediyorlar.gerçi ben finas müdürüyüm işimide sormam kimseye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?