- 7 Haziran 2010
- 1.408
- 2.769
- 733
carmencim ve olea teşekkürler bilgiler için uygalayacagıma emin olun.sadece daha iyi ögrenmek istedigim sulu yemek yani yagla yapılmış yemek tereyagı olur fındık olur yiyebilirmmiyim.mesela biber dolması (az pirinç var) yada pirincsiz yemek mesela etli türlü falan.daha dogrusu eve pişiridigim yemekleri yiyebilirmiyim karbonitrat harici ve ofise gelen tabilotları.
carmen hayatım kilo aldım 2 günde 500 gram 1 kilo arası korkuyorum yag kullanmaktan.yarın sabah tahllileriimi yaptıracagım.içim rahat olsun.
olea arkadaşım dedgin gibi herhalde yagsızlıkmı beni mahvetti olabilir diye düşünüyorum carmenin tavsiyesi ile balık yagı aldım ama daha 3 gündür kullanıyorum.başkada bir destek kullanmadım.
bu protein tozunu almak istiyorum kilo verememin sebebi herhalde az protein alıyorum
carmencim ve olea teşekkürler bilgiler için uygalayacagıma emin olun.sadece daha iyi ögrenmek istedigim sulu yemek yani yagla yapılmış yemek tereyagı olur fındık olur yiyebilirmmiyim.mesela biber dolması (az pirinç var) yada pirincsiz yemek mesela etli türlü falan.daha dogrusu eve pişiridigim yemekleri yiyebilirmiyim karbonitrat harici ve ofise gelen tabilotları.
carmen hayatım kilo aldım 2 günde 500 gram 1 kilo arası korkuyorum yag kullanmaktan.yarın sabah tahllileriimi yaptıracagım.içim rahat olsun.
olea arkadaşım dedgin gibi herhalde yagsızlıkmı beni mahvetti olabilir diye düşünüyorum carmenin tavsiyesi ile balık yagı aldım ama daha 3 gündür kullanıyorum.başkada bir destek kullanmadım.
bu protein tozunu almak istiyorum kilo verememin sebebi herhalde az protein alıyorum
Sakın yağ kulanmaktan korkma bende başta çok tereddüt ettim. Çok abartılı yağ kullanmıyorum ama yağ kullanmaya başladıktan sonra kilo vermeye başladım. Pirinç olmaz. Tahıllar yok hiçbiri.Bir de protein tozunu da eksik protein aldığın günlerde kullan. Ben daha hiç kullanmadım. Etlerden ve diğer yiyeceklerden almaya özen gösteriyorum. Hayırlısıyla yaptır tahlillerini bakalım sonuçlar ne çıkacak?
tesadüfen gördüm topiğinizi dikkatimi çekti....
gunluk listenizi nerede belirttiniz bende uygulamak istiyorum...
carmen karatay diyeti kitabını okudun sanırım. bakliyat serbest mi. ekmek yiyebilirsiniz falan demiş deniyor karatay diyeti topiğinde o zaman ne farkı var klasik diyetlerden anlamadım. şekeri mi kesin diyor sadece. ben taş devri diyetiyle aynı sanıyrdum
merhaba loxandra .sen bana 1 ay kadar önce özelden mesaj atmıştın kusura bakma mesaj sayım 100 olmadıgı için dönemeiştim sana .
seni karatay diyetde yazdıklarınıda biraz okudum .galiba biraz ciltsorunlarımı yaşadın yoksa ben bir arkadaşlamı karıştırdım eni.eger sen isen nasıl oldun merak ettim seni
iyi atlattıgına sevindim bana mesaj attıgından beri karatayın sayfasını sizleride okuyarak takip ettim.evet canım ,o benımyumurta alerjısı zannettım ama sonra cocuklardada cıktı,sanırım bırsey bızı ısırıyor,onlardada alerjı olamaz,aynı seylerı yemıyoruz cunku.
şimdi gecti kızartılar,normal beslenmeme dondum ben de.
karatayı dene derım,sende halsızlık de var sanırım.onceki diyetlerımde bende de olurdu,şimdi çok guclu kahvaltı yaptıgımdan ve hazır gıda yemedıgımden sanırım oyle bır sorunum kalmadı.hatta bugun 12:00 de yaptıgım kahvaltıyla duruyorum,akşam yemegı yemedım,yemeyecegım
iyi atlattıgına sevindim bana mesaj attıgından beri karatayın sayfasını sizleride okuyarak takip ettim.
karınca olmasın.sizi ıssıran .benim evdede karınca çok bu sene ne yapacagımı bilemiyorum gitmediler ne yaptıysam.ilaçda dökemiyorum çocuklar zehirlenir diye
evet aslında iyi karatayda ama ben sabah 7de kalkıyorum gecede gec yatıyorum 12den önce yatmam hiç.bu yüzden 2 ögün bana çok az.sabahları 8-9 gibi kahvaltım bitiyor ama öglen 13de muhakkak yemem lazım çünkü akşama kadar duramıyorum .öglen bile yedigim halde akşam 18-19 gibi evdeyim en gec .nasıl giriyorum mutfaga bilemezzsin.düşük kan şeker var bende aç kalamoyrum kalınca ellerim titriyor.birde tüm gün çalıştıgımdan gece ve gündüz çok yoruluyorum gündüz işte gece evde 2 çocuk var onlara yetişmem ve ev işleri yardımcım yok çok zorlanıyorum o yüzden yemek durumundayım 3 ögün
tama canım o zaman tam sana gore karatay,zaten 3 ogun beslenmek gerekıyor,aç olmamak ve kendını halsız hıssetmemek sartıyla 2 ogune gecebılıyorsun.
ben 1 ay 3 ogun beslendım,yenı gectım sayılır 2 ogune.
bzım topıgın ılk sayfasında ornek menu var 1 haftalık,ona gore 3 ogun yıyorsun,hatta ıhtıyac hıssedersen ara ogun de yapıyorsun ama genelde kuruyemısle.ordan da bakabılırsın
bence 1 hafta dene ,sana uymazsa vazgecersın.
hocanın soyledıgı seylerden bırı de omur boyu hergun en az 20 dk yuuruyus sart,mutlaka yapılmalı dıyor.
,,biraz okumuştum .ama çerezlerin serbest olması çok hoşuma gidiyor karatayda.ben biraz bugünlerde rahatsızım dukandaydım biliyorsun az beslendim galiba.halsiz düştüm o yüzden ara erdim yarın doktorda randevum var tahlil falan yaptıracagım.çok zor kilo veren biriyim.onada bi baktırayım diyorum.bu arada taşdevri kitabı alacaktım .karatayınkinide alayım okuyayım zaten aşagı yukarı aynı beslenme çeşidi pek bir fark göremiyorum ben.dukan sizlere göre daha zor yag ve sebzenin bazı günler olmayışı kabızlıga yol açıyor.ve baya zorluyor insanı.vucut devemlı protein almaktan sanırım yorgun düşüyor.
peki karatayda herşey var sanırım yok yok yani.bir ekmek dışında deilmi.nasıl kilo verilecek.yada şöyle söyleyeyim benim gibi biri kilo verebilirmi sence.dukanda bile bir ayda millet 7 kilo kadar verirken ben toplamda ver-al yapa yapa şuan bakıyorum 2-3 kilo arası vermişim.
,,
karatayda un ve şeker yok canım.diyet olan hersey yasak,tabıı kı tatlandırıcılar da.hazır gıdalar yasak dıyebılırız kısaca.sebzelerden patates ve bezelye yenmıyor,nişastalı oldukları ıcın.diğerleri serbest,meyve yenecekse sabah kahvaltıyla beraber ve gunde 1 tane yenebılıyor.tereyagı ve zeytınyagı serbeest,ancak kızartma yasak.pirinç yasak,bulgur kilo verme donemınde gunde 2-3 kasık yenebılır(ben yemıyorum)kahvaltı çok onemlı,hergun tam ve guclu kahvaltı yapmak gerekıyor.et,balık,köy tavugu,pastırma serbest,sosıs ,sucuk yasak(ICINDEKİ KATKI MAddelerınden dolayı)
aklıma gelenler bunlar,sen de okuyacaksın kitabı zaten.
bu sekılde beslenırsen hergun de 1 saat yuruyus yaparsan verırsın canım nıye veremeyesın.hoca herseyın bası hareket dıyor.yenı beslenme pıramıdının en altında hareket var dıyor,sağlıgımız ıcın omur boyu yuruyus sart(normal bır tempoda)
bekliyorum senı en kısa zamanda,bence begeneceksın,kilolarımız da yakın,yarış yaparız belki de senınle
,,
karatayda un ve şeker yok canım.diyet olan hersey yasak,tabıı kı tatlandırıcılar da.hazır gıdalar yasak dıyebılırız kısaca.sebzelerden patates ve bezelye yenmıyor,nişastalı oldukları ıcın.diğerleri serbest,meyve yenecekse sabah kahvaltıyla beraber ve gunde 1 tane yenebılıyor.tereyagı ve zeytınyagı serbeest,ancak kızartma yasak.pirinç yasak,bulgur kilo verme donemınde gunde 2-3 kasık yenebılır(ben yemıyorum)kahvaltı çok onemlı,hergun tam ve guclu kahvaltı yapmak gerekıyor.et,balık,köy tavugu,pastırma serbest,sosıs ,sucuk yasak(ICINDEKİ KATKI MAddelerınden dolayı)
aklıma gelenler bunlar,sen de okuyacaksın kitabı zaten.
bu sekılde beslenırsen hergun de 1 saat yuruyus yaparsan verırsın canım nıye veremeyesın.hoca herseyın bası hareket dıyor.yenı beslenme pıramıdının en altında hareket var dıyor,sağlıgımız ıcın omur boyu yuruyus sart(normal bır tempoda)
bekliyorum senı en kısa zamanda,bence begeneceksın,kilolarımız da yakın,yarış yaparız belki de senınle
hımmm veririrsin diyorsun yani.bakı bu yarış fikri hoşuma gitti.
benim bir arkadaş daha var.onuda çagırayım carmen zaten burda .birde med nickli bir arkadaşım daha var benim gibi kilo veremeyen dukan topiginde oda zaten karataya geçim diyordu .onuda çagırayım buraya yarışa ortak koşucu
aynı diyetlermiş.karatay hanım kendi tecrübelerini de katarak anlatmış paleoyu. dünyada bu diyetin adı paleo. yani amaç insülini anında çıkarıp anında düşüren yiyeceklerden uzak durmak. öğün çok olursa insülini dalgalandırıyor. haliyle kilo veremiyorsunuz. bakliyatlar ise lektin fitat denilen proteinleri içeriyor ve bu maddeler troid bağışıklık sistemi romatizma hastalıkları alerji vb bir çok hastalıklara sebep oluyor. bu yüzden zayıflamanın yanında bunlara da dikkat etmeli.
bugun giremedim fazla .pazartesi ilk iş günü oldugundan şuan daha yeni fırsat bulabildim.bakınayım bi dukandakilere ne yapıyorlartamam canım,topla tüm dukancıları gel.
yarışalım tabii,gaza gelip daha çok spor yaparım ben de sayende belki
Günaydın sevgili arkadaşlarım,
Bugün Paleo beslenmede 8.günüm ve ben lezzetli yemekler yiyerek 75,90 kg.ı gördüm.
Hepinize sevgiler, saygılar.
arkadaşlar dünden beri 12 sayfaya gecemiyordum.üsteki o iki mesajı gecebilmek için yaptım ve gectim şimdi yazdıklarınızı okudum
bugun giremedim fazla .pazartesi ilk iş günü oldugundan şuan daha yeni fırsat bulabildim.bakınayım bi dukandakilere ne yapıyorlar
ooo carmen canım çok iyi ya.
benim bugun tahlil yaptırcaktımya o bile güme gitti.gidemedim yogunluktan.ama bugun çok dinç hisediyorum kendimi.galiba yag aldıgımdan herhalde.yaglı yiyorumya belki o iyi gelmiştir.cumartesi gününden beri yaglı yiyorum am akilo vermedim hiç durumum aynı.ama sorun yok kafamda moral olarakda iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?