- Konu Sahibi EstetikEditor
-
cnm senin saç rengin ne ne renk istiyorsun 4 başta çok koyu tutar yıkandıkça açılır biraz açık tutsun istersen 7 nin altına inme cnm
cnm röfleli saçta turuncu oluyormuş senin eski rengin neydi peki..bende röfle var ama dip geldi koyu baya..turuncu olmasından korkuyorum bu gün aradım bu rengi ama bulamadım..
bende palette tofee boyadım ama aşırı açılma olmadı birkaç boyamada daha çok oturacağını düşünüyorum ama 2-3 hafata içinde renk aktı koyulaştı neden bu kadar çabuk koyulaştı anlamadım tekrar boyamayı düşünüyorum acaba yine aynımı olur ki..birde ben 40 dk tuttum boyayı saçımda acaba 55dk falan tutsam daha çok koyulaşırmı açıkmı olur bilgisi olan var mı..
palette tofee resimde bana baya koyu gelmişti cnm zaten iki ton koyu çıktığına göre koyu olması normal...açmaz saçı açmak için açık kumral tonlarına boyamalısın...ben baya koyu olan diplerimi palette kumrala boyadım baya açtı ama açık alsaydım daha iyi açardı
tşkler canım tekrar boyadım açtı baya o renk hoşuma gitti tutturasıya kadar boyamayı düşünüyorum bakalım ne olacak:)ama çabuk akıyor yani hemn koyulaşıyor ilk hafta açık sonra koyu oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?