- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar bnmde scımda koyu kahverengi renk vardı sımdı aktı kendı sacımın rengı var bnde altın karemele boyasam tutarmı sızce ?
Kızlar bu rengi açık kumralla karıştırsam çok mu turuncu olur var mı deneyen?
bence hiç bişeyle karıştırmamak daha iyi ben azcık açık karamel katmıştım çok az o bile koyu yaptı bence iki kutu altın karamel alın ilk kez boyacaklar ben şimdi öyle yapacam..
Saçım koyu kumral ama benim kendi rengi şuan uçları açık sadece kumral tonlarnda, ilk bakışta koyu duruyo yani tek başına açar mı 7 tonları?
bahsedilen boya bumu
kızlar dibi baya koyu 1 cm gelmiş saçı boyarken önce diplerimi yoksa uçlarımı boyuyosunuz ? herkes farklı bişeyler söylemiş çünkü bu konuda ..dip kendi saçımız olduğu için çabuk açılır önce uçlar boyanmalıdır açık boyalarda diyenler var
sizler nasıl boyuyorsunuz ne olur bi yardım
Özel mesaj atan Prenses hn., 100 gönderiyi tamamlamadığım için maalesef henüz özel msj yollayamıyormuşum...
Amonyaksız casting serisini bilmiyorum açıkçası ama bu altın karamel %9luk açıcıyla gelen bir boya, belli bir yere kadar yıpratabilir tabii. Kesinlikle ama kesinlikle kızıllık oluyor. Gene de ben kuaföre gitmek yerine evden boyamayı tercih ederim. Kendimden başkasına güvenmiyorum saç konusunda :) nşallah yardımcı olabilmişimdir, kusura bakmayın ben de pek bişi bilmiyorum daha önceler hep kızıllarda ve bal köpüğünde gezindim, karamel konusunda çok deneyimli değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?