Ama bu aşısızlar yüzünden varyasyon da bitmiyor, yayılım da azalmıyor. Çocuklarımız bunların yüzünden eğitim alamayacak bu senede. Sinirim hopluyor gördükçe bu tipleri.Allah aşkına laf anlatmayın şunlara. Gözardı edin konuşsunlar kendi kendilerine.
Karşılarına sağlam yaptırımlar konulmadığı sürece bizim söylediğimiz hiç bir şey etki yaratmıyor. Bilim yetmezliği çekiyorlar. İlgi çekme, muhalif olma çabası da var. O yüzden sinirimizi bozacağımıza bloklayalım, göz ardı edelim kendi kıt çevrelerinde konuşsunlar aşılar öldüyormuş biliyonnuuuuğ diye.Ama bu aşısızlar yüzünden varyasyon da bitmiyor, yayılım da azalmıyor. Çocuklarımız bunların yüzünden eğitim alamayacak bu senede. Sinirim hopluyor gördükçe bu tipleri.
Hem aşısızlar hem de ben iki doz oldum deyip korunmayi birakanlar yüzünden evet.Asi olmayi tamam het sey bitti anladilar maalesef.Öyle denmedi,asi olan da bulastirir ,ve hasta olur dendi. Ama cogunlukla hafif atlatir,hastaneye yatis olmaz,dolayisiyla saglik sistemi cokmez dendi.Tamamen bitmesi icin yüzde seksenin iki doz asilamasinin bitmis olmasi lazim ve kontrollü normallesmeye gecmesi lazim.Lazim da lazim ama sonuc ? Okullar açılmayacak, is yerleri yine kapatılacak...cok üzücü..Ama bu aşısızlar yüzünden varyasyon da bitmiyor, yayılım da azalmıyor. Çocuklarımız bunların yüzünden eğitim alamayacak bu senede. Sinirim hopluyor gördükçe bu tipleri.
Okullar acilacakHem aşısızlar hem de ben iki doz oldum deyip korunmayi birakanlar yüzünden evet.Asi olmayi tamam het sey bitti anladilar maalesef.Öyle denmedi,asi olan da bulastirir ,ve hasta olur dendi. Ama cogunlukla hafif atlatir,hastaneye yatis olmaz,dolayisiyla saglik sistemi cokmez dendi.Tamamen bitmesi icin yüzde seksenin iki doz asilamasinin bitmis olmasi lazim ve kontrollü normallesmeye gecmesi lazim.Lazim da lazim ama sonuc ? Okullar açılmayacak, is yerleri yine kapatılacak...cok üzücü..
Okullar acilacak
Bakan soyledinereden biliyorsunuz
Ay lütfen ama şimdi şeyapmayalım eleştirmeyelim.Karşılarına sağlam yaptırımlar konulmadığı sürece bizim söylediğimiz hiç bir şey etki yaratmıyor. Bilim yetmezliği çekiyorlar. İlgi çekme, muhalif olma çabası da var. O yüzden sinirimizi bozacağımıza bloklayalım, göz ardı edelim kendi kıt çevrelerinde konuşsunlar aşılar öldüyormuş biliyonnuuuuğ diye.
Yarın avm’ye giremeyeceksin dediklerinde koşa koşa gider yaptırır zaten, avm önemli
Geçen yaz da söylemiştiBakan soyledi
Kasım döneminde okullar tüm kademelerde açılacak sinyali verip 2-3 gün sonra okullarda tam kapanmayı duyuran bakan mı, hangisiBakan soyledi
Covide karsi bagisikligi guclu tutup, kapali alanlarda maske mesafeye dikkat etmek yeterli.Tabii covid olup sürünmek, acılar çekmek çok daha mantıklı. Hiç çevrenizde atlatan yok diye tam idrak edememişsiniz bence. Kuzenim atlattı, ağır atlatmadığı halde iki ay sonra pıhtılaşma fark edildi, göbeğinden 20 iğne yedi. Lenfleri de o günden beri şiş inmiyor. Daha nasıl hasar bıraktı belli değil. Sizin gibi aşı olmayan sonra yoğun bakımda sürünen de çok, o zaman kafanızı duvarlara vurursunuz da anlarsınız.
Zaten aşı olmazsanız kalp krizinden küt diye ölmeyeceğinizin garantisi var dimi? Şu mesajınızdan sonra bile ölmüş olabilirsiniz. Aşı olmadığınız halde.Aşı olup küt diye kalp krizinden ölmek istemiyorum. Aşı reddi diye bir şey var. Isteyen olsun, olmayana hicbir kisitlama gelmeyecek emin olun. Ellerindeki aşıları gonullulere 3,5,10 doz uygulayacaklar. Sonra da toplum bagisikligi saglandi pandemi bitti deyip gececekler
İnandınız mı? Bakanın niyeti hep okulları açmak zaten. Ama maalesef ki geçen seneki süreci tekrar yaşayacağız gibi gözüküyor.Bakan soyledi
Ay lütfen ama şimdi şeyapmayalım eleştirmeyelim.
Nşa'da benim de 2.dozu olmama hakkım var, covid geçirdim ama kayıtlı değilim.
Sırf bir yerlere almazlar diye koşa koşa gidip olmakla sakin olup beklemek arasında bir yerdeyim
O zaman test yaptırsaydım sorun yoktu.
Kaç kere aynı şeyi söylediBakan soyledi
Ben de hiç bilmiyorum.Merhaba,ben de ikinci dozu olamadan covit oldum ve kayıtlı değilim.Temasli olduğum kişi pozitif çıkınca evde izolasyonda geçirdim. Şimdi ne olacak bizeikinci dozu olmak istiyorum ama hastalıktan sonra bir sakincasi olur mu ?
Milyonlarca kişi aşı oldu tabiyki içlerinde ölenler olucak. Aşı ölümsüzlük vaat etmiyor siz olayı çok yanlış anlamışsınızCovide karsi bagisikligi guclu tutup, kapali alanlarda maske mesafeye dikkat etmek yeterli.
Cevremde olup atlatan da cok, aşıdan sonra evinde ölü bulunan da. Covid hasar birakiyor olabilir ama aşı da guvenilir degil. Bilim karsiti da asi karsiti da degilim, ama covid aşılarının yan etkileri belli degil, aşı sonrası ölümler de gizleniyor. Aşı manyağı da değilim yani. Yine soyluyorum isteyen olsun, ben olmayacagim
Kuzenim düzenli d vitamini, probiyotik takviyesi alan, bağışıklığı kuvvetli bir insandı. Ona da bakmıyor. Garantisi yok. Ama şurada aşı olmayacağım olmayacağım demeniz gerçekten sinir bozucuCovide karsi bagisikligi guclu tutup, kapali alanlarda maske mesafeye dikkat etmek yeterli.
Cevremde olup atlatan da cok, aşıdan sonra evinde ölü bulunan da. Covid hasar birakiyor olabilir ama aşı da guvenilir degil. Bilim karsiti da asi karsiti da degilim, ama covid aşılarının yan etkileri belli degil, aşı sonrası ölümler de gizleniyor. Aşı manyağı da değilim yani. Yine soyluyorum isteyen olsun, ben olmayacagim
Buna en büyük örnek benim annemle babam dediğiniz gibi d vitamini multivitamin omega alan insanlardı hiç bir rahatsızlıkları yoktu ve covid kaptılar hastanede yattılar annem entübe olacaktı neredeyse ki hastaneye yattığında oksijen seviyesi 100 müşKuzenim düzenli d vitamini, probiyotik takviyesi alan, bağışıklığı kuvvetli bir insandı. Ona da bakmıyor. Garantisi yok. Ama şurada aşı olmayacağım olmayacağım demeniz gerçekten sinir bozucu
Covit oldugunuzda pozitif cikmissinizdir mutlaka ve test yaptirmissinizdir degil mi? Bu test sonuclari hes kodlarina aninda isleniyor.Sizler kayitli degilim derken ,nasil kayit etmediler sizin test sonucunuzuki? Özelde tip merkezinde calisan bu testleri yapan (pcr,antigen) tanidigim var ,aninda isliyoruz hes kodlarina pozitifleri demisti bana.Merhaba,ben de ikinci dozu olamadan covit oldum ve kayıtlı değilim.Temasli olduğum kişi pozitif çıkınca evde izolasyonda geçirdim. Şimdi ne olacak bizeikinci dozu olmak istiyorum ama hastalıktan sonra bir sakincasi olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?