Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Ama bu aşısızlar yüzünden varyasyon da bitmiyor, yayılım da azalmıyor. Çocuklarımız bunların yüzünden eğitim alamayacak bu senede. Sinirim hopluyor gördükçe bu tipleri.
Karşılarına sağlam yaptırımlar konulmadığı sürece bizim söylediğimiz hiç bir şey etki yaratmıyor. Bilim yetmezliği çekiyorlar. İlgi çekme, muhalif olma çabası da var. O yüzden sinirimizi bozacağımıza bloklayalım, göz ardı edelim kendi kıt çevrelerinde konuşsunlar aşılar öldüyormuş biliyonnuuuuğ diye.

Yarın avm’ye giremeyeceksin dediklerinde koşa koşa gider yaptırır zaten, avm önemli

Ama bu aşısızlar yüzünden varyasyon da bitmiyor, yayılım da azalmıyor. Çocuklarımız bunların yüzünden eğitim alamayacak bu senede. Sinirim hopluyor gördükçe bu tipleri.
Hem aşısızlar hem de ben iki doz oldum deyip korunmayi birakanlar yüzünden evet.Asi olmayi tamam het sey bitti anladilar maalesef.Öyle denmedi,asi olan da bulastirir ,ve hasta olur dendi. Ama cogunlukla hafif atlatir,hastaneye yatis olmaz,dolayisiyla saglik sistemi cokmez dendi.Tamamen bitmesi icin yüzde seksenin iki doz asilamasinin bitmis olmasi lazim ve kontrollü normallesmeye gecmesi lazim.Lazim da lazim ama sonuc ? Okullar açılmayacak, is yerleri yine kapatılacak...cok üzücü..

Okullar acilacak

Ay lütfen ama şimdi şeyapmayalım eleştirmeyelim.
Nşa'da benim de 2.dozu olmama hakkım var, covid geçirdim ama kayıtlı değilim.
Sırf bir yerlere almazlar diye koşa koşa gidip olmakla sakin olup beklemek arasında bir yerdeyim
O zaman test yaptırsaydım sorun yoktu.

Covide karsi bagisikligi guclu tutup, kapali alanlarda maske mesafeye dikkat etmek yeterli.
Cevremde olup atlatan da cok, aşıdan sonra evinde ölü bulunan da. Covid hasar birakiyor olabilir ama aşı da guvenilir degil. Bilim karsiti da asi karsiti da degilim, ama covid aşılarının yan etkileri belli degil, aşı sonrası ölümler de gizleniyor. Aşı manyağı da değilim yani. Yine soyluyorum isteyen olsun, ben olmayacagim

Zaten aşı olmazsanız kalp krizinden küt diye ölmeyeceğinizin garantisi var dimi? Şu mesajınızdan sonra bile ölmüş olabilirsiniz. Aşı olmadığınız halde.

Ben de ailemin yanına gelmiştim. Babamın arabası arıza yapınca dün çok uzun zaman üzerine dolmuşa binmek zorunda kaldım. HeyecanlandımGeçen sene geldiğimde evden çıkmamıştım dün merkeze gittim. Bi sürü şey değişmiş bi yer sordular bilemedim utandım

2 yakın arkadaşımla denize karşı bi çay bahçesinde oturduk ilk defa dışarıda bir yerde oturdum valla onlar çay içti ben güvenemedim kapalı kutu içecek aldım paketli pipetle geldi Allahtan.

Ama dışarısı aşırı kalabalıktı ve çok çok çok fazla kişide maske yoktu.

Merhaba,ben de ikinci dozu olamadan covit oldum ve kayıtlı değilim.Temasli olduğum kişi pozitif çıkınca evde izolasyonda geçirdim. Şimdi ne olacak bize ikinci dozu olmak istiyorum ama hastalıktan sonra bir sakincasi olur mu ?

Kaç kere aynı şeyi söyledi her söyledikleri olsaydı ooooo şimdiden ne desin arkadaşlar turizm için heryeri açtık mecburduk cep delik cepken delik para yok . Şimdi biraz idare edin okulları açmayacağız ama mı desin ? Turizminin bitmesine daha 1.5 ay var . Ben 11000 vakayı şimdi açıklamış olmalarına bile şaşırdım erken oldu baya demek vaka artık kaçsa 11000 baya küçük kalıyor ki öyle söylediler düşün durumu

Ben de hiç bilmiyorum.
Sakınca değil de gereksiz yere oluruz diye düşünüyorum, bunu da istemem açıkçası.
Ama 2.dozu keyfî olmamış görüneceğim, hani bu durum hayatımda bir sıkıntı oluşturmaz ama yine de takılıyor kafama.
Hayır beklediğim filmler var, oyunlar var, salonda izleyemezsem çatlarım, vizyonum da bu kadar

Milyonlarca kişi aşı oldu tabiyki içlerinde ölenler olucak. Aşı ölümsüzlük vaat etmiyor siz olayı çok yanlış anlamışsınız

Kuzenim düzenli d vitamini, probiyotik takviyesi alan, bağışıklığı kuvvetli bir insandı. Ona da bakmıyor. Garantisi yok. Ama şurada aşı olmayacağım olmayacağım demeniz gerçekten sinir bozucu

Kuzenim düzenli d vitamini, probiyotik takviyesi alan, bağışıklığı kuvvetli bir insandı. Ona da bakmıyor. Garantisi yok. Ama şurada aşı olmayacağım olmayacağım demeniz gerçekten sinir bozucu
Buna en büyük örnek benim annemle babam dediğiniz gibi d vitamini multivitamin omega alan insanlardı hiç bir rahatsızlıkları yoktu ve covid kaptılar hastanede yattılar annem entübe olacaktı neredeyse ki hastaneye yattığında oksijen seviyesi 100 müş

Covit oldugunuzda pozitif cikmissinizdir mutlaka ve test yaptirmissinizdir degil mi? Bu test sonuclari hes kodlarina aninda isleniyor.Sizler kayitli degilim derken ,nasil kayit etmediler sizin test sonucunuzuki? Özelde tip merkezinde calisan bu testleri yapan (pcr,antigen) tanidigim var ,aninda isliyoruz hes kodlarina pozitifleri demisti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…