Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Ben bilimsel verilere bakarım. Kaynağı oturma organı olan verilere itimat etmem. Mesajı beğenmem tabii. Artık açıklama yapmakla kendimi yormuyorum. Dunning-kruger sendromu deyip geçiyorum.
Tabe tabe dsö bile sinifta kaldik diyor sen oturma organimizi karistiriyosun inanmak inanmamak sana kalmis…gelip
Mesajima bulasan sensin sanada mesaj begendiremedik

Şaka mısınız ya siz bunlara mı inanıyorsunuz cidden çok komiksiniz Tüm dünyaya 1. Doz aşı ile çip taksınlar tamam bitti 10 doz yapmaya ne gerek var o zaman
asiyla olmaz tabii ama bak realde cip diye bisey takacaklar yani..bu pandemi zorunlu asilar bunlar kolelestirmenin ilk adimlari.. yani bende insanlar nasil bu kadar kör onu anlamiyorum..sonsuza kadar bize virusun varyantlarini cikarabilirler.. ve tum
Dunyayi yaz mevsiminde kabak cicegi gibi acip kis mevsiminde bizi iceri tikmalarinin bi sebebi olacak dimi? Verilen sayilara asla inanmiyorum buarada

Verilere kimse inanmıyor ki zaten ben izin veriyorum bana taksınlar takınca ne olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…