Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Belki de o ayakta geçirdi bilmeden geçirdi dediğiniz insanlar bulaştırıp bsşka insanların ölümüne entübe olmasına sebep oldu. Sadece kendimiz yokuz bu dünyada

Bırak maske takmayı artık millet hasta olunca kendi kendine grip teşhisi koyup insan içinde dolaşmaya devam ediyor. Az önce eşimin ailesi davet etti, kız kardeşiyle babası grip olduk diye geziniyorlar ortada. Eşim de madem griptiniz bizi niye çağırdınız grip iyi bir şey mi dedi ve gerisin geriye eve döndük. Hayır bir de ben hamileyim düşünün yani. Bağışıklılığım yok hamileligim ilk ayları hastalığa yakalanmamam lazım ama umursuzluk almış başını gidiyor. En yakınların seni düşünmezse elalem niye düşünsün?

O da olacak valla sana videoyu attim inanmiyor musun hala? Reale gecmis birsey zamanla herkese olacak ve Allah gelecek nesillerin yardimcisi olsun
İnanmıyorum internette binlerce saçma bilgi var zaten hangi birisine inanalım

haklisin herkes istedigine inanir guvenir.. ben inaniyorum.. dalga gecmek hor gormek yerine sizlerdende saygi bekliyorum
Duymuyorum saygı 2 seneye yakındır izole yaşamaktan aşıyı beklemekten yorulmuş bir kronik hasta olarak. Herkes aşı olsun. Ya da olmayanlar toplu olarak ayrı bir yerde yaşasın. Yetti artık çocuklarımız okula gidemiyor yahu yazıktır

Asi olmamaktan ziyade suan herkesin tatilde gobek atmasindan olmasin o hani kontrol altina aliniyodu herkes evde kalirsa.. yani napmaya calisiliyo o zaman biri anlatsin.. suan neden herkes bu kadar rahat? Devletler napmaya calisiyolar? Neden herkes asi olmadan herkese bu kadar rahatlik verildi? Yani bu kadar iyiligimizi isteseler herhalde tum dunyada bu ayni duzen olmazdi suanda..

Valla benim oğlum 19 aylık bir kere bile bir yaşıtı ile yan yana gelip oyuncak oynamadı parka çocuk görünce delirmiş gibi üzerlerine koşuyor . Kardeşim oğlum 9 aylıkken gördü . Ailemi 10 ay görmedim eylülde izin yine kapanır bir 10 ay daha göremeyiz . Benden artist artist konuşuyordum insan ister aşı olur ister olmaz diye ama artık o dava bitti dün emzirdiğim halde doktoru aradım emin oldum paşa paşa gidip aşımı oldum . Şimdi herkes 2 doz olsun maskesini taksın sonra virüs bitiyor mu bitmiyor mu ona göre bakalım

O ülkenin ekonomisiyle alakalı. Geçen sene aşı yoktu ama yine herkes tatillerde göbek atıyordu. Ülke ekonomisi yazın kapamayı kaldırmaz.

1 yıldır işyerimin açılmasını bekliyorum.
Benim gibi birsürü insan var. Yine yasaklar gelirse insanlar iyice perişan olacak
Rahat davranan insanlara ben de çok kızıyorum gerçekten

yüzde yetmiş 2 doz aşı olmalı ki toplumsal bağışıklık sağlansın.henüz yüzde 20 lerde TürkiyedE.Biz halk olarak bıktık doktorlar bıktı sağlık çalışanları bıktı esnaflar bıktı okula gidemeyen çocuklar bıktı.saygı duyacakmışız bir de aşı olmayanlara pehhh

O ülkenin ekonomisiyle alakalı. Geçen sene aşı yoktu ama yine herkes tatillerde göbek atıyordu. Ülke ekonomisi yazın kapamayı kaldırmaz.
Avrupa ulkeleride ayni hani turkiyenin ekonomisinden bahsediyorsan.. hadi diyelim
Gecen sene cahildik ayni hatayi yine yapiyolar o zaman

Valla turkiyede her yer acik oldu uzun zaman bi okullar acilmadi.. bu da egitime ne kadr onem(!) verdigimizi gosterir..

Avrupa ulkeleride ayni hani turkiyenin ekonomisinden bahsediyorsan.. hadi diyelim
Gecen sene cahildik ayni hatayi yine yapiyolar o zaman
mecburlar para yok ülkede.kasalar boş.esnaf perişan oldu aylardır.maskeli de mesafeli de normalleşilirdi.ama halkımızın bazıları uymadı buna.suç devlette mi sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…