- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
Belki de o ayakta geçirdi bilmeden geçirdi dediğiniz insanlar bulaştırıp bsşka insanların ölümüne entübe olmasına sebep oldu. Sadece kendimiz yokuz bu dünyadaDüşüncelerinize saygı duymakla birlikte sizin gibi ölümle yaşam arasında görmüyorum ben. Çok kalabalık bir yerde çalışıyorum, rutin olarak covid testlerinin yapıldığı, antikor seviyelerine bakılan bir yer. Farkında olmadan, ayakta atlatan antikoruna bakıldığında hastalığı geçirdiği anlaşılan çok fazla sayıda tanıdığım var. Hatta annem de. Temaslı diye bildirildiği için test yaptırdı ve pozitif çıktı. Baş ağrısı bile çekmedi çok şükür. Kişinin beden sağlığı ile virüsün etkisinin bağlantılı olduğunu düşünüyorum ben.
Her ne kadar toplum sağlığı dense de, benim bedenim de karar verme yetkisi bana ait olmalı. Devletin de bu konuda toplu taşım, kapalı alan yasakları tarzında bir sınırlama koymaması taraftarıyım. Yazın turizm canlansın diye yasakları kaldırıp, Eylül de bir anda yasaklar koyan, sahilde dip dibe maskesiz insanlara izin verip Eylül ayı gelince vaka sayılarını bahane edip online eğitime geçen bir sistem bana hiçbir şekilde güven vermiyor.
Bırak maske takmayı artık millet hasta olunca kendi kendine grip teşhisi koyup insan içinde dolaşmaya devam ediyor. Az önce eşimin ailesi davet etti, kız kardeşiyle babası grip olduk diye geziniyorlar ortada. Eşim de madem griptiniz bizi niye çağırdınız grip iyi bir şey mi dedi ve gerisin geriye eve döndük. Hayır bir de ben hamileyim düşünün yani. Bağışıklılığım yok hamileligim ilk ayları hastalığa yakalanmamam lazım ama umursuzluk almış başını gidiyor. En yakınların seni düşünmezse elalem niye düşünsün?Şuna her yer o kadar kalabalık ki çoğu kişi de maske yok.
Ben kapalı yere girerken çift maske takıyorum.
Tatil yerleri her yer dolu dolu ve mesafe yok.
Nasil bu kadar rahat oluyor insanlar.
Çoğu kişi aşısı zaten.Asi olsa bile maske mesafe devam.etmeli vaka kalmadan.
Bir o kadar da yakalanan var .
Maske mesafe devam.etse az bebeğimle çıkıp dolanmak istiyorum ama bebis maske olmadığı için çıkamıyorum
. Eylül sil baştan olacak .Ama kışın da yazın bile kazanamayan insanlar var.Allah sonumuz hayır etsin.
Anlamadım zamanla herkese ne olacak?O da olacak valla sana videoyu attim inanmiyor musun hala? Reale gecmis birsey zamanla herkese olacak ve Allah gelecek nesillerin yardimcisi olsun
İnanmıyorum internette binlerce saçma bilgi var zaten hangi birisine inanalımO da olacak valla sana videoyu attim inanmiyor musun hala? Reale gecmis birsey zamanla herkese olacak ve Allah gelecek nesillerin yardimcisi olsun
haklisin herkes istedigine inanir guvenir.. ben inaniyorum.. dalga gecmek hor gormek yerine sizlerdende saygi bekliyorumİnanmıyorum internette binlerce saçma bilgi var zaten hangi birisine inanalım
Duymuyorum saygı 2 seneye yakındır izole yaşamaktan aşıyı beklemekten yorulmuş bir kronik hasta olarak. Herkes aşı olsun. Ya da olmayanlar toplu olarak ayrı bir yerde yaşasın. Yetti artık çocuklarımız okula gidemiyor yahu yazıktırhaklisin herkes istedigine inanir guvenir.. ben inaniyorum.. dalga gecmek hor gormek yerine sizlerdende saygi bekliyorum
Birşey demeyeceğim artık İnan hiç enerjim yokhaklisin herkes istedigine inanir guvenir.. ben inaniyorum.. dalga gecmek hor gormek yerine sizlerdende saygi bekliyorum
Asi olmamaktan ziyade suan herkesin tatilde gobek atmasindan olmasin oDuymuyorum saygı 2 seneye yakındır izole yaşamaktan aşıyı beklemekten yorulmuş bir kronik hasta olarak. Herkes aşı olsun. Ya da olmayanlar toplu olarak ayrı bir yerde yaşasın. Yetti artık çocuklarımız okula gidemiyor yahu yazıktır
Valla benim oğlum 19 aylık bir kere bile bir yaşıtı ile yan yana gelip oyuncak oynamadı parka çocuk görünce delirmiş gibi üzerlerine koşuyor . Kardeşim oğlum 9 aylıkken gördü . Ailemi 10 ay görmedim eylülde izin yine kapanır bir 10 ay daha göremeyiz . Benden artist artist konuşuyordum insan ister aşı olur ister olmaz diye ama artık o dava bitti dün emzirdiğim halde doktoru aradım emin oldum paşa paşa gidip aşımı oldum . Şimdi herkes 2 doz olsun maskesini taksın sonra virüs bitiyor mu bitmiyor mu ona göre bakalımDuymuyorum saygı 2 seneye yakındır izole yaşamaktan aşıyı beklemekten yorulmuş bir kronik hasta olarak. Herkes aşı olsun. Ya da olmayanlar toplu olarak ayrı bir yerde yaşasın. Yetti artık çocuklarımız okula gidemiyor yahu yazıktır
O ülkenin ekonomisiyle alakalı. Geçen sene aşı yoktu ama yine herkes tatillerde göbek atıyordu. Ülke ekonomisi yazın kapamayı kaldırmaz.Asi olmamaktan ziyade suan herkesin tatilde gobek atmasindan olmasin ohani kontrol altina aliniyodu herkes evde kalirsa.. yani napmaya calisiliyo o zaman biri anlatsin.. suan neden herkes bu kadar rahat? Devletler napmaya calisiyolar? Neden herkes asi olmadan herkese bu kadar rahatlik verildi? Yani bu kadar iyiligimizi isteseler herhalde tum dunyada bu ayni duzen olmazdi suanda..
Asi ise yariyor mu bilen var mi? Henuz test asamasinda.. asi suan virus kadar tehlikeli, zira asidan hemen sonra saglikli insanlarin ölmeside var piyasada..Birşey demeyeceğim artık İnan hiç enerjim yok
yüzde yetmiş 2 doz aşı olmalı ki toplumsal bağışıklık sağlansın.henüz yüzde 20 lerde TürkiyedE.Biz halk olarak bıktık doktorlar bıktı sağlık çalışanları bıktı esnaflar bıktı okula gidemeyen çocuklar bıktı.saygı duyacakmışız bir de aşı olmayanlara pehhhValla benim oğlum 19 aylık bir kere bile bir yaşıtı ile yan yana gelip oyuncak oynamadı parka çocuk görünce delirmiş gibi üzerlerine koşuyor . Kardeşim oğlum 9 aylıkken gördü . Ailemi 10 ay görmedim eylülde izin yine kapanır bir 10 ay daha göremeyiz . Benden artist artist konuşuyordum insan ister aşı olur ister olmaz diye ama artık o dava bitti dün emzirdiğim halde doktoru aradım emin oldum paşa paşa gidip aşımı oldum . Şimdi herkes 2 doz olsun maskesini taksın sonra virüs bitiyor mu bitmiyor mu ona göre bakalım
Avrupa ulkeleride ayni hani turkiyenin ekonomisinden bahsediyorsan.. hadi diyelimO ülkenin ekonomisiyle alakalı. Geçen sene aşı yoktu ama yine herkes tatillerde göbek atıyordu. Ülke ekonomisi yazın kapamayı kaldırmaz.
Yuh diyor çekiliyorumAsi ise yariyor mu bilen var mi? Henuz test asamasinda.. asi suan virus kadar tehlikeli, zira asidan hemen sonra saglikli insanlarin ölmeside var piyasada..
Valla turkiyede her yer acik oldu uzun zaman bi okullar acilmadi.. bu da egitime ne kadr onem(!) verdigimizi gosterir..yüzde yetmiş 2 doz aşı olmalı ki toplumsal bağışıklık sağlansın.henüz yüzde 20 lerde TürkiyedE.Biz halk olarak bıktık doktorlar bıktı sağlık çalışanları bıktı esnaflar bıktı okula gidemeyen çocuklar bıktı.saygı duyacakmışız bir de aşı olmayanlara pehhh
mecburlar para yok ülkede.kasalar boş.esnaf perişan oldu aylardır.maskeli de mesafeli de normalleşilirdi.ama halkımızın bazıları uymadı buna.suç devlette mi sadece?Avrupa ulkeleride ayni hani turkiyenin ekonomisinden bahsediyorsan.. hadi diyelim
Gecen sene cahildik ayni hatayi yine yapiyolar o zaman
Cekilebilirsin.. isinize gelmedi bence amaYuh diyor çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?