Birden deli gibi sıkıp sıkıp gevsetmek soz konusuysa evet devletlerin sucu bu..mecburlar para yok ülkede.kasalar boş.esnaf perişan oldu aylardır.maskeli de mesafeli de normalleşilirdi.ama halkımızın bazıları uymadı buna.suç devlette mi sadece?
aç kaldı insanlar yahuu neyini anlamıyorsunuz.2 kiracımız var yeminle ağladılar para kazanamıyoruz kiramızı ödeyemiyoruz ailemize bakamıyoruz diye.açılım olmasa ne yapacaklardı bu esnaflar taş mı yiyeceklerdi.onlardan kira almadık ee ne oldu bu seferde biz borçlandık bankalaraValla turkiyede her yer acik oldu uzun zaman bi okullar acilmadi.. bu da egitime ne kadr onem(!) verdigimizi gosterir..
Hayır kendini bilgili sanan cahillere enerji harcamıyorum o yüzden çekiliyorum.Cekilebilirsin.. isinize gelmedi bence ama
Agauhaha cokHayır kendini bilgili sanan cahillere enerji harcamıyorum o yüzden çekiliyorum.
Buarada maskenin koruyuculugu yok asininda yok hic biseyin yok.. hatta asilarin korona varyantlarini ortaya cikardigi soyleniyor..
Tartışılacak argümanlarınız yok ki. Dandik bir youtube videosu koymuşsunuz yok çip yokk aşı etkili mi de bilmem ne. Şuraya okuduğunuz 2 makele incelediğiniz 3 5 grafik koyun da onun üzerine tartışalım. Tabi varsa. Olmadığına eminim o kadar belli ki kaliteniz.Agauhaha cok
Sukur bugunde doyduk laflarinizlaben bilgiliyim demiyorum inandigm seyler var sizlerinde oldugu gibi.. ama iste bi tartismak vardir birde karsidakine hakaret etmek.. 1000 bilgili olsanda uslubunu ortaya koydum
Tüm dünya sana çip taktırmak istiyor çünkü sen dünyanın en önemli insanısın amariga ve izraili bitirebilecek yegane insansın. Bu yüzden sana çip takıp kontrol altına almaları lazım. sakın aşı olup oyuna gelme büyük resmi görmeye devamkeBi kac sene daha iste bize çip takana kadar dewamke
Asil senin anlamadigin sey su.. ben dukkanlar kapali olsun demiyorum.. ama heryeriaç kaldı insanlar yahuu neyini anlamıyorsunuz.2 kiracımız var yeminle ağladılar para kazanamıyoruz kiramızı ödeyemiyoruz ailemize bakamıyoruz diye.açılım olmasa ne yapacaklardı bu esnaflar taş mı yiyeceklerdi.onlardan kira almadık ee ne oldu bu seferde biz borçlandık bankalara
cimer e yaz o zamanAsil senin anlamadigin sey su.. ben dukkanlar kapali olsun demiyorum.. ama heryeri
Kapatip sonrada yazin bu sekilde insanlari salmak sacma.. persembenin gelecegi carsambadan belli demisler.. her yer aciliyo yazin ama okullar kapali.. tuhaf degil
Mi? Egitim
En onemli seyse eger o cocuklarida dusunsunler
Sadece bana degilTüm dünya sana çip taktırmak istiyor çünkü sen dünyanın en önemli insanısın amariga ve izraili bitirebilecek yegane insansın. Bu yüzden sana çip takıp kontrol altına almaları lazım. sakın aşı olup oyuna gelme büyük resmi görmeye devamke
haklisin herkes istedigine inanir guvenir.. ben inaniyorum.. dalga gecmek hor gormek yerine sizlerdende saygi bekliyorum
Asla saygi duymuyorum issiz kalanlarin hatrina, egitimsiz cocuklarin, sutten kesilen doktor bebeklerinin izinsiz calisan cezaevi personelinin hatrina saygi duymuyorum ve hakkimi helal etmiyorum. Maske koruyor asi hastaligi hafif gecirmeyi sagliyor siz kendi dunyanizda baska insanlarin hakkini yuklenmeye devam edin
Yoo siyaset yapmiyorum.. suankicimer e yaz o zamanben aşı olmayanlardan bahsediyorum sen işi siyasete döküyorsun.siyasi yorum yapmak yasaktır sitede
Arguman ne istiyorsunTartışılacak argümanlarınız yok ki. Dandik bir youtube videosu koymuşsunuz yok çip yokk aşı etkili mi de bilmem ne. Şuraya okuduğunuz 2 makele incelediğiniz 3 5 grafik koyun da onun üzerine tartışalım. Tabi varsa. Olmadığına eminim o kadar belli ki kaliteniz.
Size son mesajıdır.
herkes aşılansa okula göndereceğiz çocuklarımızı zaten.devlette açacağını söyledi dün.hem aşı olmayın hem de okullar niye açılmıyor deyin.olduuuuuYoo soyaset yapmiyorum.. suanki
Gundem
Neyse onu diyorum.. eger yazdan sonra butun ulkeler okullari sayilar yukaek deyip acmazlarsa haksizlik bu.. sadece turkiye degil dunya sorunu bu.. isine gelmeyince siyaset
Sorun benimherkes aşılansa okula göndereceğiz çocuklarımızı zaten.devlette açacağını söyledi dün.hem aşı olmayın hem de okullar niye açılmıyor deyin.olduuuuu
herkes rahat o zaten büyük bir sorun ama sizin gibi aşı karşıtları da diğer büyük sorunSorun benim
Asi
Olmamam degil
Ya da onun bunun.. sorun herkesin suan bu kadar rahat olmasi
Ben asi karsiti degilim cocuklarima butun asilarini yaptirdimherkes rahat o zaten büyük bir sorun ama sizin gibi aşı karşıtları da diğer büyük sorun
İroni yaptığınızı düşünmüştüm ama ciddisinizasiyla olmaz tabii ama bak realde cip diye bisey takacaklar yani..bu pandemi zorunlu asilar bunlar kolelestirmenin ilk adimlari.. yani bende insanlar nasil bu kadar kör onu anlamiyorum..sonsuza kadar bize virusun varyantlarini cikarabilirler.. ve tum
Dunyayi yaz mevsiminde kabak cicegi gibi acip kis mevsiminde bizi iceri tikmalarinin bi sebebi olacak dimi? Verilen sayilara asla inanmiyorum buarada
covid aşısı karşıtısınız demek istedimm.gayet anladınız ne demek istediğimiBen asi karsiti degilim cocuklarima butun asilarini yaptirdim
İroni yaptığınızı düşünmüştüm ama ciddisiniz
Distopyaseverler olarak bu komplo teorileri sizi heyecanlandırıyor olabilir, çok büyük bir sırrı çözdüğünüzü düşünüyor olabilirsiniz ama lütfen kendinizi bu kadar fazla kaptırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?