Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Valla turkiyede her yer acik oldu uzun zaman bi okullar acilmadi.. bu da egitime ne kadr onem(!) verdigimizi gosterir..
aç kaldı insanlar yahuu neyini anlamıyorsunuz.2 kiracımız var yeminle ağladılar para kazanamıyoruz kiramızı ödeyemiyoruz ailemize bakamıyoruz diye.açılım olmasa ne yapacaklardı bu esnaflar taş mı yiyeceklerdi.onlardan kira almadık ee ne oldu bu seferde biz borçlandık bankalara

Hayır kendini bilgili sanan cahillere enerji harcamıyorum o yüzden çekiliyorum.
Agauhaha cok
Sukur bugunde doyduk laflarinizla ben bilgiliyim demiyorum inandigm seyler var sizlerinde oldugu gibi.. ama iste bi tartismak vardir birde karsidakine hakaret etmek.. 1000 bilgili olsanda uslubunu ortaya koydun

Buarada maskenin koruyuculugu yok asininda yok hic biseyin yok.. hatta asilarin korona varyantlarini ortaya cikardigi soyleniyor..

Birsey soracagim cocugunuz varmi?

Varsayalimki haklisiniz ki boyle birseyi once anasini babasini evladini kardesini kaybedenlere soralim.
Cocugunuzun hayati bitiyor okul hayati egitim hayati geri donusu olmayacak sekilde bitiyor. Ekonomi bitiyor. Butun doktorlar yurtdisina kaciyor. Siz asidan kaciyorsunuz ama 3 yil sonra cerrah onkolog yada goz doktoru bulamayacaksiniz. Dokulen saclariniza cildiyeci bulamayacaksiniz. Insanlar istifa edip tusa calisamiyor bizim yuzumuzden.
Cipsiz mutlu bir hayatmi olacak saniyorsunuz?

Agauhaha cok
Sukur bugunde doyduk laflarinizla ben bilgiliyim demiyorum inandigm seyler var sizlerinde oldugu gibi.. ama iste bi tartismak vardir birde karsidakine hakaret etmek.. 1000 bilgili olsanda uslubunu ortaya koydum
Tartışılacak argümanlarınız yok ki. Dandik bir youtube videosu koymuşsunuz yok çip yokk aşı etkili mi de bilmem ne. Şuraya okuduğunuz 2 makele incelediğiniz 3 5 grafik koyun da onun üzerine tartışalım. Tabi varsa. Olmadığına eminim o kadar belli ki kaliteniz.

Size son mesajıdır.

Bi kac sene daha iste bize çip takana kadar dewamke
Tüm dünya sana çip taktırmak istiyor çünkü sen dünyanın en önemli insanısın amariga ve izraili bitirebilecek yegane insansın. Bu yüzden sana çip takıp kontrol altına almaları lazım. sakın aşı olup oyuna gelme büyük resmi görmeye devamke

Asil senin anlamadigin sey su.. ben dukkanlar kapali olsun demiyorum.. ama heryeri
Kapatip sonrada yazin bu sekilde insanlari salmak sacma.. persembenin gelecegi carsambadan belli demisler.. her yer aciliyo yazin ama okullar kapali.. tuhaf degil
Mi? Egitim
En onemli seyse eger o cocuklarida dusunsunler

cimer e yaz o zaman ben aşı olmayanlardan bahsediyorum sen işi siyasete döküyorsun.siyasi yorum yapmak yasaktır sitede

Sadece bana degil
Insanliga.. ben cok
Onemliyim
Demedim zaten.. bireysel olarak hic kimse onemli degil.. topluluk olarak degerliyiz.. ama anlamamakta israrcisiniz

cimer e yaz o zaman ben aşı olmayanlardan bahsediyorum sen işi siyasete döküyorsun.siyasi yorum yapmak yasaktır sitede
Yoo siyaset yapmiyorum.. suanki
Gundem
Neyse onu diyorum.. eger yazdan sonra butun ulkeler okullari sayilar yuksek deyip acmazlarsa haksizlik bu.. sadece turkiye degil dunya sorunu bu.. isine gelmeyince siyaset

Arguman ne istiyorsun dandik bir videoda degil oisinize gelmeyene dandik diyorsunuz tamam ben cahilim

Yoo soyaset yapmiyorum.. suanki
Gundem
Neyse onu diyorum.. eger yazdan sonra butun ulkeler okullari sayilar yukaek deyip acmazlarsa haksizlik bu.. sadece turkiye degil dunya sorunu bu.. isine gelmeyince siyaset
herkes aşılansa okula göndereceğiz çocuklarımızı zaten.devlette açacağını söyledi dün.hem aşı olmayın hem de okullar niye açılmıyor deyin.olduuuuu

herkes aşılansa okula göndereceğiz çocuklarımızı zaten.devlette açacağını söyledi dün.hem aşı olmayın hem de okullar niye açılmıyor deyin.olduuuuu
Sorun benim
Asi
Olmamam degil
Ya da onun bunun.. sorun herkesin suan bu kadar rahat olmasi

İroni yaptığınızı düşünmüştüm ama ciddisiniz

Distopyaseverler olarak bu komplo teorileri sizi heyecanlandırıyor olabilir, çok büyük bir sırrı çözdüğünüzü düşünüyor olabilirsiniz ama lütfen kendinizi bu kadar fazla kaptırmayın.

ciddiyim evet cok guvenilir sayfalari takip ediyorum.. islerin icinde isler var..sandigmz kadar masum degil
Ne yazikki.. ama
Ben cozmedim o kadar zeki degilim ne yqzikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…