- Konu Sahibi kadifekafa
-
Sanmıyorum ya. Başka bir hastaligi vardır.Kızlar merhaba,
Ben birisiyle tanışmaya başladım. Annesiyle annem tanışıyor uzaktan. Neyse çocuk kriterlerimi büyük oranda sağlıyor. Ama kafama bi şey takılıyor. Dün mesajlaşırken askerliğini yaptın mı diye sordum. Ben pandemi zamanı covid geçirdim doktor da muaf etti beni dedi ama şimdi iyiyim dedi. Pandemi zamanı böyle şeyler oldu mu hiç bilginiz var mı? Ya da ne yapmalıyım öneriniz var mı?
Yalanın da bu kadar desteksizi...Kızlar merhaba,
Ben birisiyle tanışmaya başladım. Annesiyle annem tanışıyor uzaktan. Neyse çocuk kriterlerimi büyük oranda sağlıyor. Ama kafama bi şey takılıyor. Dün mesajlaşırken askerliğini yaptın mı diye sordum. Ben pandemi zamanı covid geçirdim doktor da muaf etti beni dedi ama şimdi iyiyim dedi. Pandemi zamanı böyle şeyler oldu mu hiç bilginiz var mı? Ya da ne yapmalıyım öneriniz var mı?
canım bildiğin yalan söylüyorYarın yüz yüze görüşeceğim ama yalan söylüyorsa böyle biriyle bir masada oturmak istemiyorum.
Ayy birikim topigi de mi varrr .. ben de gelicem orayaBirikim topiğindekiler malamat perişan oldu ben de merak ettim tabiOlur öyle takılma
Kızlar merhaba,
Arkadaşım bence sen buradaki kadınları dinle o belgeyi iste açsın e devletten gör beynime pıhtı attı demiş ee vücutta nasıl bir maraz bıraktı ki bedelli şekilde bile askerlik yapamıyor bu adam ? Öyle gitmesin demişler muaf olmuş bunun bu şekilde olmayacağı belli bende yorumlardan öğrendim böyle basit bir şey değil ha beynine pıhtı attı askerliğe gidemeyecek bir engeli var bunu size söylemesi gerekirdi ciddi hastalıklar evleneceğin kişiden saklanmaz bak bu işin altından başka şey çıkabilirSelam kızlar dün görüştük. Mesajda geçiştirdim ama yüz yüze söylemek istiyorum dedi. Covidken beynine pıhtı atmış zaten bedelli gideceği için de gitmesin demişler o yüzden de muaf tutulmuş.
Hiç çekinme iste bak, yalan yoksa şak diye açar gösterir her şeyi yaparArkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Bakacağım e devletine. Yalan söyleyecek birine de benzemiyor utangaç sessiz bi çocuk. Ama kimseye güvenmemek gerekir.
Ah o utangaç sessiz çocuklar yok mu...Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Bakacağım e devletine. Yalan söyleyecek birine de benzemiyor utangaç sessiz bi çocuk. Ama kimseye güvenmemek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?