- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Merhaba arkadaşlar şuan 3 aylık hamileyim ve ev hanımıyım. Pandemi öncesinde hamile değilken ev işlerimi hallettikten sonra dışarıya çıkıp kendime vakit ayırıyordum yürüyüş v.s ki pandemi süresince de kısıtlı da olsa bunu yapmaya çalışıyordum dolayısıyla daha dinç ve enerjik oluyordum ama hamile kaldıktan sonra bişey olur korkusuyla saatlerce tempolu yürümeyi ne bileyim çarşıya gitmeyi arkadaşlarımla gidip gelmeyi bıraktım ailemi bile göremiyorum yakın olmadıkları için bir de mutasyon u çıktı derken hiç çıkmıyorum. Şuan ev işlerini halletsem bile gün içerisinde o kadar çok bunalıyorum ki evde artık vücudum ağrıyor kendime bakamıyorum, oturduğum yerden kalkmak bazen ev işi bile yapmak istemiyorum. akşamları eşim geliyor ama bu sefer yasaklar başlıyor haftasonu da öyle. 4 duvarda kaldım normalde ben sosyal olmayı çayırı çimeni güneşi çok severim kendimi bunalımda hissediyorum keyif alamıyorum çoğu kez, insan yüzü göremez oldum ne kadar çabalasam da motivasyonumu yükseltemiyorum ve bundan dolayı hamileliğimin keyfini de çıkaramamış oluyorum. Sizin nasıl geçiyor bu döneminiz?