- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi bodrum salatasi
Evet işiniz riske girer diye düşündüm açıkçası. Şu an işten çıkarma yasağı var ama kalktığı zaman birini çıkaracak olsalar sizi seçebilirler, kısmen haksız olduğunuz bir konuda ısrarcı olduğunuz için. Yol parası veriyorlar mıydı mesela?işten atarlarsa diye mi yazdınız
en yoğun birimde çalışıyrum işlerim hiçbiri aksamadı
bazıarı evde çalışırken çocuklarını parka götürüp akşam iş yaptı ama benim böyle birşey yapma ihtimalim bile yoktu
ve yapmak istesemde yapamayacağımı şirkette ki herkes biliyor çünkü şikayet yağar gecikirse işler
Vermiyorlarsa yemek kartınız olmasa bile ulaşım masrafınız yok öyle düşünün. Evde çalıştığınız için mutfak masrafınız artmış olabilir ama azalan şeyler de vardır. Ben öğrenci olduğum için iş hayatında değilim ablamdan örnek vereyim o yüzden. Kendisi evden çalışmıyor ve iş ortamında sürekli aynı şeyleri giymek istemediği için kıyafet masrafı daha fazla oluyor, ya da kuaföre normalde ayıracağından daha fazla para ayırmak zorunda kalıyor. Sizin de benzeri harcamalarınızın kesildiği olmuştur. Bu durumdan şikayet etmek şu an için etik bir davranış değil bence.