Doktora da şunun için gidiyorum. Bi şey varsa erken teşhis olsun. Giderken de korka korka gidiyorum zaten. Ben bi tek kendimi değil bebeğimle ilgili en ufak bi şeyde de doktora koşuyorum. Çok yıprattım onuBen canım. Yaklaşık 1 senelik terapi+ilaçla kurtuldum. Aynı senin gibi hastalık hastasıydım ama tedavi görsen bile tam olarak geçmiyor, hala aşırı duyarlıyım. Kendimi aşırı dinliyorum. Ama önceki gibi felaket senaryoları yazmamayı öğrendim terapiler sayesinde. Ve sen doktora gidiyormuşsun, bende de tam tersi doktora gidemiyordum bir şey çıkacak diyez
Çok geçmiş olsun. Inşallah kolayca atlatırsınız ameliyatınızı. Kesinlikle ben de çok şaşırıyorum ciddi hastalıklarla mücadele edip hayata pozitif bakanlara. Bi de kendime bakıyorum burnum aksa kansermiyim diye doktorda buluyorum kendimiA ben. Bende ameliyat olcam üç çocuğum var. Annesiz kalacaklar diye hergun yeni bir senaryo yazıyorum. İnsanlar ölümle hastalıkla nasıl başa çıkıyor şaşırıyorum. Her gece ölüm, hastalık düşünmekten bittim yeminle.
Emzirdigim söylediğim için o zaman ilaç tedavisi olmaz konuşarak gidicez dedi ve hiç faydası olmadıEmzirincede kullanabılecegın rahatlatıcı bi ilac varmıdır sor doktoruna.Bendede var ankisiyete tedavı oluorum.
Doktorum emzirdigim için ilaç tedavisi olmaz dedi ama başka bi doktora mı gitsem acaba Doktorun bilmesine bile gerek yok benim hayatım zehir oldu bana ilaç dışında düzelmesine imkan yok haklisiniz durumum ilaçlık yaniEmzirirken kullanılabilecek ilaçlar var.
Lütfen hayatı zehir etmeyin kendinize.
Durumunuz ilaçlık gibi görünüyor.
Tabiki doktor en doğrusunu bilir.
Emzirmeyi bırakmayı da düşündüm ama yapamadım. Bırakırsam bu sefer buna uzulucem kendimi yiyip bitiricem biliyorumEğer sizi bu denli zorluyor ise ve kendinize de bebeginize de bu denli işkenceye dönüştü ise emzirmeyi kesip tedavi olmanız daha hayırlı bir iş gibi görünüyor.
Kesinlikle lise ünv yillarinda da biraz vardı ama bu kadar kötü durumda değildim. Neden böyle oldu bilmiyorumCağımızın hastaligu bu galiba. Bende de var malesef. Antidepresan kullanıyorum ama yüzde yüz işe yaramıyor, eskisine göre daha iyiyim elbette.
Keşke unv.yillarimdaki kafama donebilsem diyorum, tek derdim aşk meşk vs idi. Iç organlarım aklıma bile gelmiyordu
Ben alisamiyorum. Her gun daha kotuye gidiyor. Gün içinde ne yaşıyorsam hep en olumsuzunu düşünüyorum ya böyle olursa vs. Artık uykularım da kalmadıAynıları bende çık uzun yıllardır var. Alıştım buna. Çünkü yaşadığım her sorunda tekrarlıyor bunlar.
Allah korur yanımız da olur inşallah ailemize bağışlar. Siz neden ameliyat olacaksınız riskli bir ameliyat mı pekiA ben. Bende ameliyat olcam üç çocuğum var. Annesiz kalacaklar diye hergun yeni bir senaryo yazıyorum. İnsanlar ölümle hastalıkla nasıl başa çıkıyor şaşırıyorum. Her gece ölüm, hastalık düşünmekten bittim yeminle.
Biraz ciddi çenemin altında dil köküne bağlı bir kitle var ve baya iltihaplanmış durumda. Durduk yere aklınızdan bu düşünceleri çıkartın lütfen kendinize hayatı zindan etmeyin.Geçmiş olsun inşallah ciddi bi şey değildir. Ben her an ölecekmişim gibi korkuyorumdayanılmaz bir hal aldı artık
Allah kolaylıklar versin. Keşke yapabilsemBiraz ciddi çenemin altında dil köküne bağlı bir kitle var ve baya iltihaplanmış durumda. Durduk yere aklınızdan bu düşünceleri çıkartın lütfen kendinize hayatı zindan etmeyin.
Ciddi,riskli. Doğumdan sonra iç kanama olmuş. Onunla ilgili olcam. Gerçi ben sadece bundan takmiyordum. Doğumda olcem saniyodum ölmedim şimdi bu çıktı onda olcem sanıyorum. Herşeyden ölcem sanıyorum yaniAllah korur yanımız da olur inşallah ailemize bağışlar. Siz neden ameliyat olacaksınız riskli bir ameliyat mı peki
Allah razı olsun. Bende emziriyom ve ilaç kullanamıyorum. Keşke kullanabilsem çok rahat ve mutluydum kullandığım dönemde. Hamilelik olunca yarım kaldı tedavimÇok geçmiş olsun. Inşallah kolayca atlatırsınız ameliyatınızı. Kesinlikle ben de çok şaşırıyorum ciddi hastalıklarla mücadele edip hayata pozitif bakanlara. Bi de kendime bakıyorum burnum aksa kansermiyim diye doktorda buluyorum kendimi
Aynı ben. Her şeyde ölçeğini sanmak. Malesef ben bebeğimle ilgili de aynı endişeyi taşıyorum. Ilaç o kadar ise yarıyor mu gerçektenCiddi,riskli. Doğumdan sonra iç kanama olmuş. Onunla ilgili olcam. Gerçi ben sadece bundan takmiyordum. Doğumda olcem saniyodum ölmedim şimdi bu çıktı onda olcem sanıyorum. Herşeyden ölcem sanıyorum yani
Bende üç çocuk var hepsine ayrı ayrı kaygilaniyorum. Her gün zehir geçiyorAynı ben. Her şeyde ölçeğini sanmak. Malesef ben bebeğimle ilgili de aynı endişeyi taşıyorum. Ilaç o kadar ise yarıyor mu gerçekten
Offf ben 1 çocukla ne haldeyim oksurse bile Allah korusun çok ciddi hastalıklara yoruyorum. Dediginiz gibi her gun zehir Şimdi burda hangi hastalıklar olduğunu soyleyemicem bile. Peki bu hap diğer davranışlarınizi da etkiliyor muyduBende üç çocuk var hepsine ayrı ayrı kaygilaniyorum. Her gün zehir geçiyormavi bir hap vermişti bulutlarda gibiydim. Çok mutluydum.
İki hap vardı. Yan etkisi olmadı. Gayet normaldim. Uyku falan da yapmadı. Sadece pozitiftim, mutluydum. Şimdi sanki dünyayı sırtımda taşıyor gibi yorgunumOfff ben 1 çocukla ne haldeyim oksurse bile Allah korusun çok ciddi hastalıklara yoruyorum. Dediginiz gibi her gun zehir Şimdi burda hangi hastalıklar olduğunu soyleyemicem bile. Peki bu hap diğer davranışlarınizi da etkiliyor muydu
Bana da lazim boyle bi hap. Ama ben antidepresanda bile en kotusunu dusunuyorum ya organlarimi etkilerse bagimli olursam ilaç kullanmadan yaşayamazsam vs. Yoruldum artık kendimle yaşamaktanİki hap vardı. Yan etkisi olmadı. Gayet normaldim. Uyku falan da yapmadı. Sadece pozitiftim, mutluydum. Şimdi sanki dünyayı sırtımda taşıyor gibi yorgunum
Keşke sadece biz yorulsak. Çevremdekiler de benden yorgun. Her gün yeni bir felâket senaryosu. Oğlum 8 yaşında. Artık herşeyi kötü düşünme anne diyorBana da lazim boyle bi hap. Ama ben antidepresanda bile en kotusunu dusunuyorum ya organlarimi etkilerse bagimli olursam ilaç kullanmadan yaşayamazsam vs. Yoruldum artık kendimle yaşamaktan
Inanın ne eksik ne fazla birebir aynı durumdayım. Ve sizi çok iyi anlıyorum. Ama çözüm bulamıyorum. Emzirme bittikten sonra ilaca başlama dışında bi seçenek görünmüyo. Ama benim için 1 gün bile zehir olmaya başladıKeşke sadece biz yorulsak. Çevremdekiler de benden yorgun. Her gün yeni bir felâket senaryosu. Oğlum 8 yaşında. Artık herşeyi kötü düşünme anne diyorçocuklarımı da hasta edicem diye korkuyorum
Allah yardımcımız olsun napalim. Bizde böyle sınav oluyoruz. İnşirah süresi beni biraz rahatlatiyor. Şu an tam atak donemindeyim. Malum tam hastaligima uygun bişey buldum ameliyatInanın ne eksik ne fazla birebir aynı durumdayım. Ve sizi çok iyi anlıyorum. Ama çözüm bulamıyorum. Emzirme bittikten sonra ilaca başlama dışında bi seçenek görünmüyo. Ama benim için 1 gün bile zehir olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?