Panik atak anksiyete depresyon hepsi var

Allah yardımcımız olsun napalim. Bizde böyle sınav oluyoruz. İnşirah süresi beni biraz rahatlatiyor. Şu an tam atak donemindeyim. Malum tam hastaligima uygun bişey buldum ameliyat
Hiç güleceğim yoktu zaten durduğumuz yerde panigiz bi de ameliyat gelmiş başınıza. Ama eminim güzel geçecek ameliyatınız içime öyle doğdu. Peki sizde ne zaman başladı. Ilk çocuktan beri var mıydı

10 yıldır var hatırladığım. Ben sıkıntı olduğunu iki sene önce farkettim. Öncesinde ben çok akıllı, herşeyi görebilen bir kadınım, diğerleri hiç biseyin farkında degil,biseyden anlamıyorlar diyordum sizin ki ne kadar zamandır var

Benim de 5 6 yıldır var. Ama son zamanlarda ayyuka çıktı. Tetikleyen bi şey de olmadı aslinda

İlk çocukta da vardi. Doğumdan sonra çocukla ilgili kaygilandim. Çoğaldı

Emzirmeyi bırakmayı da düşündüm ama yapamadım. Bırakırsam bu sefer buna uzulucem kendimi yiyip bitiricem biliyorum

eğer gerçekten zorlanıyorsanız ve özellikle bebeğinizin bakımını yaparken eksik kalmanıza sebep oluyor ise düşünün emzirmemeyi.
en nihayetinde sizin ruh sağlığınız bebeğinizi de etkiliyor. inanın stresli anneleri bebekleri daha gazlı oluyor. daha huysuz oluyor. stres hormonu sütten geciyor bebege

O bebege her tahlilde birde kan aldilarsa çığlık çığlığa acimadiniz mi kendi pimpirikliginizi cocuktan cikarmissiniz. Kayinvalidemde ayni sizin gibi herşey var. Esimde diyor annem üşüse bizide giydirir terlerse bizi de soyundurdu diye. Hep hasta etmis küçükken çocuklarını. Ben desem simdi başım agriyor beyin kanamasi geçirdiğimi beynimde sıkıntı oldugunu bile soyler. Kizim 6 aylik her alt degistirmede veya aglamada bu cocukta hastalik var diyip durur. Ilacta kullanir ama düzelen birsey yok. Bizi yoruyor sadece sıkıyor insanı. Ama su da var kayinvalidem kayinpederimin baskici tavrından biraz da bu halr gelmis acaba sizinde esinizin herhangi bir baskısı vs var mi ?

Evet bebegime yansitmamaya calisiyorum ama cok çok huysuz. Kararsizim emzirmeyi bırakmak bana iyi gelmeyebilir

O kadar haklisiniz ki diyecek hiç bi sözüm yok. Ben kendimle yaşamaktan yoruldum çevrem napsın. Ama inanın elimde değil. Canım nasil yandı bebegimden her kan alındığında bas bas bağırırken. Eşimin falan hiç bi baskısı yok kimsenin baskisi yok tetikleyen ne onu bile bilmiyorum ama bebekten sonra iyice ayyuka çıktı

YouTube de İzzet güllü diye birinin videoları var. Benim bu ay netim olmadığı için izleyemedim. Biraz baktım baya güzeldi, rahatlatiyordu. Kk bı bayan yazmıştı.

Allah yardimciniz olsun zor bir durum psikiyatrik bir tedavi almak şart. Veya yavas yavaş acaba bunu şöyle yapmasam nasıl olur diye kendinizi sıkıp sonucunda birşey olmadığını görünce belki hafiften o takintilariniz da gider. Inaniyorsaniz eger biraz da hadisler, kurandan bazi ayetler de belki etkili olur.

Sagolun. Süreler dualar okuyorum aklıma geldikçe. Ama anlık rahatlama sonrası tekrar aynıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…