- 11 Eylül 2014
- 685
- 87
- 38
- 44
Sadece gececek oldugunu dusun ne kadar ust safhaya gelsede seni olumle burun burunada getirse bekle acile hastaneye gitme. Kafandaki butun herseyi sil o an nasil hepsi gecmez buseferki en kotusu dedigin ataklar gectiyse buda gececek emin ol ve bunu tekrar ettikce rahatliyacaksin. Gecmis olsun.kabusum dun itibariyle gerı dondu 4yıl ınce yakalandım bu kahrolası hastalığa ozaman bekardım çocuğum yoktu şimdi2yasında bir oğlum var dünden berı hastanelerde sürünüyorum ilaçta kullanmadım hiç offf yardımmm nolur kimse anlamıyor
biliyorum ama bu seferki ağır grldi bana muhtaç bir çocuk bir eş onları düşündükçe daha ağır geliyor ama randevu aldım dra gidicem yaşamayan anlamaz o yüzden burda biraz da olsa rahatlıyorum tşk ederimben 1996 dan bu yana bu hastalikla yasiyorum.ilk once iyi bir dr gidip ilac tedavisi almak gerekiyor.daha sonrada bu hastalikla yasamayi ogrenmek gerekiyor .yardimci olmak isterim yalniz degilsin unutma :)
hastaneye gitmiyorum ama bişe yiyemiyorum yediğimi çok afedersin çıkartıyorum buda beni halsiz bırakıyor ama daha kötüsünü atlattım buda geçecek şu mesajlar bile çok iyi geldi tşk ederimSadece gececek oldugunu dusun ne kadar ust safhaya gelsede seni olumle burun burunada getirse bekle acile hastaneye gitme. Kafandaki butun herseyi sil o an nasil hepsi gecmez buseferki en kotusu dedigin ataklar gectiyse buda gececek emin ol ve bunu tekrar ettikce rahatliyacaksin. Gecmis olsun.
sevgili exelanss seni daha doğrusu nişanlını çok iyi anlıyorum çünkü ben de nişanlıyken panik atak oldum ve hergünüm cehennem oldu çarpıntılar bulantılar daralmalar ağlamalar kafayı yediğimi sandım..ve bi iki ilaç denedim daha beter daha fena mal gibi yaptı yaşayan ölü gibi...nişanlım ankaraya ofelya thomas panik atağa bir günde son kliniğine götürdü..orada farkındalık eğitimi verdiler panik atağın neden olduğu nasıl geliştiği korkulacak bişe olmadığı hakkında baya bilgi verildi ve cd seti verdiler 21 gün evde dinledim..meditasyon yaptım kişisel gelişim kitapları plates vs..ve eser kalmadı 1 yıldır evliyim çok şükür bitti gitti o illet. sana diyeceğim nişanlın bakış açısıyla ilgili kitaplar okusun ve internetten olumlamaları araştırın hergün tekrarlasın ..klasik relaks müzikler ..sevdiği bir spor dalı..ve bol bol sohbet edip konuşun..ilaç tavsiye etmiyorum beyni uyuşturmaktan başka bişey yapmıyor tedavi edici değiller. sadece bikaç saatlik bi uyuşukluk sersemlik yapıyo ve cinsel hayata bayada bir etkisi zararı var. umarım nişanlında yener iyi haberlerini verirsin. korkmasın üstüne gitsin,korku kalkınca panik atak kayboluyor.
Rica ederim damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler :) inanıyorumki evlenince geçecek ama yaşam tarzına bir iki değişiklik katması güzel olur, olumlu düşünme üzerine çalışma yaparak stres kontrolü yaparak.o kadar çok kitap okudumki şuan yaşam koçluğuna meslek hayatımda adayım :) mesela cesur ol değişime ayak uydur kitabı dr.gary mckay'in kitabı, hayatınızı 7 günde değiştirin paul mckenna'nın kitab ve bu tarz kitaplar insanın heyecan kontrolünü sağlamasında yardımcı oluyor ve panikatağı kontrol altına alabilir. Ben düğün alışverişinde bayılcak gibi oluyordum ve panik atak sadece adrenalin fazlalığıymış bu yüzden tamamen silene kadar kola kahve birazcık azaltmakta fayda var.son günlerde uğur koşarın kitapları ve konuk olduğu programlar gündemde.kitapları rahatlatıcı.panikatakla ilgili konuşmalarını araştırıp dinlemenizi tavsiye ederim.canım herşey kafamızın içinde , nişanlına sürekli dışarda bi tehlike olmadığını herşeyin yolunda olduğunu vurgulamalısın bana bunu öğrettiler ve sonra beyin siliyor bu rahatsızlığı. İlaca bile gerek olmayan bi rahatsızlık bu ama kişiden kişiye değişiyor.Oncelikle cok tesekkur ederim ayrintili yazmissiniz. Cipralexe basladigindan beri baya iyi geldigini soyluyor bugun 1 hafta doldu ilaca baslayali ozellikle evimiz icin alisveris yaptigimizda yada beni gelinlikle nikah gununu dusundugunde heyecanlaniyor ve daraliyor sebebi yalnizca evlilik tarihinin yaklasmasindaki stresten ve evlenince azalicak bunuda biliyorum kisisel gelisim kitaplari demissiniz tavsiye edeceklerin hangisi?
Rica ederim damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler :) inanıyorumki evlenince geçecek ama yaşam tarzına bir iki değişiklik katması güzel olur, olumlu düşünme üzerine çalışma yaparak stres kontrolü yaparak.o kadar çok kitap okudumki şuan yaşam koçluğuna meslek hayatımda adayım :) mesela cesur ol değişime ayak uydur kitabı dr.gary mckay'in kitabı, hayatınızı 7 günde değiştirin paul mckenna'nın kitab ve bu tarz kitaplar insanın heyecan kontrolünü sağlamasında yardımcı oluyor ve panikatağı kontrol altına alabilir. Ben düğün alışverişinde bayılcak gibi oluyordum ve panik atak sadece adrenalin fazlalığıymış bu yüzden tamamen silene kadar kola kahve birazcık azaltmakta fayda var.son günlerde uğur koşarın kitapları ve konuk olduğu programlar gündemde.kitapları rahatlatıcı.panikatakla ilgili konuşmalarını araştırıp dinlemenizi tavsiye ederim.canım herşey kafamızın içinde , nişanlına sürekli dışarda bi tehlike olmadığını herşeyin yolunda olduğunu vurgulamalısın bana bunu öğrettiler ve sonra beyin siliyor bu rahatsızlığı. İlaca bile gerek olmayan bi rahatsızlık bu ama kişiden kişiye değişiyor.
Çok sevinirim güzel haberlerinizi bekliyorum.Kitaplari not ettim alicam cok tesekkur ederim evlenme telasindan beridir var onun oncesinde kendisinde hic boyle bi problem yoktu ama ne zaman ki evimizi kurmaya basladik yetisicek mi sorunsuz olucakmi aman bi sorun sikinti cikicak diye diye herseye tek basina kosturdu haklisiniz aslinda ilacsiz gecebilir ama 1 ay kendi kendine yenmeye calisti daha kotuye gidince ilaca mecbur basladik.. Dediklerinizi uygulicam
Cok tesekkur ederim ins guzel haberlerimi veririm
Size
Geçmiş olsun canım belki panikatak başlangıcıdır ve diğer belirtilerini yaşamadan önüne geç derim. Korkma iş hayatından kendini soyutlama. Belki geçmişte yaşadığın stresli dönemler iyi bir iş bulduğunda duygu yoğunluğuyla patlakverdi. Üstüne git içine kapanma sakın derim ben.Çok zor birşey vallaha, bende birşeyler yaşıyorum ama panik atak mı depresyon mu tam algılayamıyorum. Bir işe başlamıştım ama iş çok istediğim bir işti tam istediğim şartlarda ama ilk iş günü kednimi ağlamadan zor tuttum. Mesaim bitince işten çıktıktan sonra 3-5 saat boyunca hep ağladım, belki ilg günün stresidir dedim bir hafta boyunca gittim işe ama durum hep aynı artık iş yerindede ağlıyordum. Ve bırakmak zorunda kaldım. 1 ay sonra tekrar denedim ama durum aynı. Neden böyle oluyor acaba. İş dediğim gibi çok istediğim bir işti herkez bana çok iyi davranıyordu anlayamadım neden böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?