çok teşekkür ediyorum cevabın için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. gerçekten burada yazmak konuşmak iyi geliyor diyorlardı şu an senin cevabınla bende nasıl mutlu oldum anlatamam :)Allah yardımcın olsun canım buradaki yorumları oku biraz iyi geliyo ilk üç ay iyi de sonra başlıyo ataklar bende öyle olmuştu bende öyle hissettim bebeği sevmiyorum istemiyorum dedim ama geçiyo o hisler ara ara delleniyom o ayrı Allah yardımcın olsun tebrik ederim inşallah ilaçsız geçirirsin hamileliğini
Zaten bugünden itibaren kesiyorum. İnşallah 5 senelik paxil tedavisi boşa gitmemiştir iyilesmisimdirİlk üç ay içmemeye çalış bence organları oluşuyo o dönemde sonra zaten doktor onaylıyo inşallah hiç gerek kalmazda... Başın sağolsun bu arada inanki neler yaşıyor insanlar ben hiç başlamayım en iyisi içinden çıkamam
Canım seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez ilk hamileligimde yaşadım bende şimdi ikincisi inş bu sefer aynı şeyler olmaz Rabbim yardımcımız olsunmerhaba arkadaşlar bende sizinle dertleşmek istiyorum bende hamileyim yeni öğrendim hamileliğimi çok korkuyorum çünkü yaygın anksiyete bozukluğu hastasıyım. bilerek ve işteyerek yaptım. çünkü artık 32 yasına geldim. eşim cok istiyordu bende istiyordum ama hastalığım ve takıntılarım yüzünden bu zamana kadar hep ertelemiştim ama erteleye erteleye nereye kadar buraya yazmak istedim birbirimize destek olalım istiyorum. arkadaşlar hamileliğimi öğrenince önce cok sevindim sonra heyecanlandım ve panikledim delireceğim çoldıracağım bu ebbeği asla sevemeyeceğim ona iyi bir anne olamayacağım en büyük takıntım da onu benimseyemeyeceğim korkusu biliyorum böyle düşünemem lazım cok günah ve saçma düşünceler bunlar ben bu 9 ayı nasıl geçireceğim yardım edin bana
Dünyanın en saçma sorusu biliyorum ama anne olanlar var aranızda arkadaşlar evlat gerçekten çok seviliyor mu yaşadığım tüm bu sıkıntılara değsin istiyorumCanım seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez ilk hamileligimde yaşadım bende şimdi ikincisi inş bu sefer aynı şeyler olmaz Rabbim yardımcımız olsun
Hayatında kendinden çok sevdiğin tek varlık evlat oluyor bunu hiç dusunme bile benim şu an en buyuk destekcim 6 yasindaki oğlum onsuz daha zor olurduDünyanın en saçma sorusu biliyorum ama anne olanlar var aranızda arkadaşlar evlat gerçekten çok seviliyor mu yaşadığım tüm bu sıkıntılara değsin istiyorumhormonlardan mı nedir ağlıyorum böyle düşündüğüm için sonra öyle bir an geliyorki yok ben delireceğim yapamayacağım bağ kuramayacağım gibi geliyor kısır döngü anlayacağınız. Allah başka şeylerle sınamasın yardım etsin bizlere.
Bi doğsun sonra konuşuruz seninle inşallah seviliyomu sevilmiyormu benim iki tane evladım var üçüncü bu inşallah onlar için bütün dünyayı karşıma alırım öyle güçlü oluyorsunki anlatamam ama işte yaşanmışlıklar yıpratıyor sinirler zayıflıyor ne yazıkki... Şimdi bende diyorum ki eşime doğsun poposuna poposuna vurcam bana çektirdikleri için diyorum gülüyolar görürüz diyolar kimselere elletmem inşallah Allah o günleri göstersin sağlık sıhhatle hepimizede...Dünyanın en saçma sorusu biliyorum ama anne olanlar var aranızda arkadaşlar evlat gerçekten çok seviliyor mu yaşadığım tüm bu sıkıntılara değsin istiyorumhormonlardan mı nedir ağlıyorum böyle düşündüğüm için sonra öyle bir an geliyorki yok ben delireceğim yapamayacağım bağ kuramayacağım gibi geliyor kısır döngü anlayacağınız. Allah başka şeylerle sınamasın yardım etsin bizlere.
Biraz büyüsün hareketlerini hisset bi annesi o zmn gör bak şimdi bende ağlasam ordan mesaj gönderiyo bana ağlama anne ben burdayım diye o an bitiyo herşey şimdi benimde korkum sadece doğumda ölürsem ne olacak o beni yıpratıyorDünyanın en saçma sorusu biliyorum ama anne olanlar var aranızda arkadaşlar evlat gerçekten çok seviliyor mu yaşadığım tüm bu sıkıntılara değsin istiyorumhormonlardan mı nedir ağlıyorum böyle düşündüğüm için sonra öyle bir an geliyorki yok ben delireceğim yapamayacağım bağ kuramayacağım gibi geliyor kısır döngü anlayacağınız. Allah başka şeylerle sınamasın yardım etsin bizlere.
Ayyyy korkmayın ne ölmesi, Allah korusun,bakın ne güzel 2 tane evladınız var sağ salim doğurmuşsunuz. şimdi tıp çok ilerledi başınızda doktorunuz olacak ,hemşireler olacak bakın eskiden tarlada doğuruyorlarmış. doktorunuzla konustunuz mu bu konuyu konuşmak iyi gelir bence onunla konusun destek de olur size hiç endişelenmeyin Allahın izniyle yavrunuzu kucağınıza alır mutlu ve kalabalık bir aile olursunuz. Sizi anlamıyor değilim çok da iyi anlıyorum çünkü başkasına asla korku vermeyen hatta saçma gelen düşünceler bizi esir alıp anormal korkmamıza neden oluyor ben bazen o kadar korkuyorum ki uyuşuyor her yerim beynim başım kollarım ellerim kasılıyor bu düşünceleri o kadar yoğun ve güçlü yaşıyorumki o yüzden belki beni doğum korkutmaz ama sizi korkutuyor hepimiz başka türlü yaşıyoruzBiraz büyüsün hareketlerini hisset bi annesi o zmn gör bak şimdi bende ağlasam ordan mesaj gönderiyo bana ağlama anne ben burdayım diye o an bitiyo herşey şimdi benimde korkum sadece doğumda ölürsem ne olacak o beni yıpratıyor
Çoook teşekkür ediyorum. siz de inşallah bebeğinizi emzirmeyi bırakınca rahat rahat içersiniz çok daha iyi ve güçlü olursunuz.Slm arkadaşlar.bu sayfanın eski müdavimlerindenim.hamileligimin 13.haftasinda pa+depresyon+anksiyetem tekrarladi.hamilelik boyunca kullandigim ilac dozu düşük oldugundan hamileligimi cok kotu gecirdim.aşırı korkularim vardi.en cokta bebegi benimseyemem sevemem diye korkuyordum.dogum sonrasi ilaca devam ettim.doz halen yetersiz ancak emzirdigim icin dozu arttirmiyorum.bebegim 8 aylik olucak.gayet saglikli bir bebek.Allah ima şükrediyorum bunun icin.bebek hayatima anlam sorumluluk katti.sizi de yorucu ama bir o kadar da guzel gunler bekliyor inanin.yogunluktan hastaligi unutacaksiniz inş.
Bende o günleri görürmüyüm aceba yaa hem ilaç kullanıyorum ilaç kullandığım için pişman oluyorum dediğin gibi yetersiz geliyo çokta iyi değilim bıraksammıki diyorum... sizin hamilelikte kullandığınız ilacın adı neydi bebeğinizde bi sorun yok değilmi kaç kere sordum dr a zararı olsa ben sana verirmiyim sence dedi hatta Doğumdan sonrada devam edebilirsin dedi ama bilmiyorum işte yinede korkuyorum can taşıyoruz sonuçta bu ara zaten hiçiyi değilim napacaksam bilemiyorum eşimi çok kırıyorum sonra çok üzülüyorum hep olumsuz şeyler geliyo aklıma kafayı yemeden doğururum inşallah...Slm arkadaşlar.bu sayfanın eski müdavimlerindenim.hamileligimin 13.haftasinda pa+depresyon+anksiyetem tekrarladi.hamilelik boyunca kullandigim ilac dozu düşük oldugundan hamileligimi cok kotu gecirdim.aşırı korkularim vardi.en cokta bebegi benimseyemem sevemem diye korkuyordum.dogum sonrasi ilaca devam ettim.doz halen yetersiz ancak emzirdigim icin dozu arttirmiyorum.bebegim 8 aylik olucak.gayet saglikli bir bebek.Allah ima şükrediyorum bunun icin.bebek hayatima anlam sorumluluk katti.sizi de yorucu ama bir o kadar da guzel gunler bekliyor inanin.yogunluktan hastaligi unutacaksiniz inş.
Kimseye anlatamazsın zaten buradaki arkadaşlar anlıyorda içimizi döküyoruz ben yaşadıklarımı dışardan birine anlatsam güler bana hatta ben bile bazen gülüyorum Halime aklımızın emaneti Allah'ıma...Ayyyy korkmayın ne ölmesi, Allah korusun,bakın ne güzel 2 tane evladınız var sağ salim doğurmuşsunuz. şimdi tıp çok ilerledi başınızda doktorunuz olacak ,hemşireler olacak bakın eskiden tarlada doğuruyorlarmış. doktorunuzla konustunuz mu bu konuyu konuşmak iyi gelir bence onunla konusun destek de olur size hiç endişelenmeyin Allahın izniyle yavrunuzu kucağınıza alır mutlu ve kalabalık bir aile olursunuz. Sizi anlamıyor değilim çok da iyi anlıyorum çünkü başkasına asla korku vermeyen hatta saçma gelen düşünceler bizi esir alıp anormal korkmamıza neden oluyor ben bazen o kadar korkuyorum ki uyuşuyor her yerim beynim başım kollarım ellerim kasılıyor bu düşünceleri o kadar yoğun ve güçlü yaşıyorumki o yüzden belki beni doğum korkutmaz ama sizi korkutuyor hepimiz başka türlü yaşıyoruz
Kimseye anlatamazsın zaten buradaki arkadaşlar anlıyorda içimizi döküyoruz ben yaşadıklarımı dışardan birine anlatsam güler bana hatta ben bile bazen gülüyorum Halime aklımızın emaneti Allah'ıma...
Ay beni güldürdün varya senin soruların gene iyi ben o kadar saçma sorular soruyorum sonra düşündükçe akli dengemin yerinde olmadığından şüphe ediyorum kızımla bu hesabı açarken diyorum ki ne olsun adım en sonunda yakışanı buldu kızım :) ya çocuklar allahtan anlıyorlar artık halimden alıştılar oğlum bakıyo yüzüme aaaa gene ağlıycak haha falan yapıyo güldürüyolar beni Allah ömür versin inşallah yavrularımıza bizleride başlarından kesmesin rabbim...Bebeğin hareketlenecek olması çok güzel diyorlar, öyledir eminim. ama su an ben bundan da cok korkuyorum. içimde yabancı olduğum birşey taşıyorum gibi geliyor. Allahım sen affet nefesim kesiliyor kafayı taktım resmen delirmessem iyidir:) harketlenince ya hep paniklersem, bebek kıyafetleri bazen cok hoşuma gidiyor bazen içim titriyor korkudan bakamıyorum. berbat bir psikolojideyim anlayacağınız. tek tesellim sizin yazdığınız olumlu yazılar bir de psikoloğum 3. aydan sonra annelik hormonları yavaş yavaş salgılanır adapte olur korumak istersin bebeğini. hareketlenmesi de hoşuna gidecek demişti. tabi ben normal düşünemediğim için kadına tutup ya bende annelik hormonları salgılanmassa bile diye sordum:) O da bu mümkün değil tiroid hormonunu engelleyebiliyor musun bu beynin yaptığı bir şey doğanın kanunu kendini rahat bırak demişti. yazarken bile mantıksızlığını görüyorum ama hastalık işte
Evet bende o yüzden yazıyorum buraya, neyseki psikiyatristler var ilaçlar var bende uzun yıllar paxil tedavisi gördüm şu an içemiyorum paxil bana çok iyi gelmişti. düşünmekten delirecek gibi olduğum zamanlar mı ararsın sinir harbi geçirip saçma sapan nedenlerle eşime bağırmalarımı mı ararsın, yemek yiyemez uyuyamaz olduğum günlerim oldu hayattan kopmuş bir ölü gibiydim. Çalışıyorum şu an işte bazen çok bunalıyorum kaçıp eve gidesim yataktan çıkmayasım var günlerce 9 ay dolsun birisi beni uyandırsın istiyorum. psikiyatriste kalsa evde olmak beni daha kötü yaparmış. ben hiç bir yere sığamıyorumki.
Bebeğin hareketlenecek olması çok güzel diyorlar, öyledir eminim. ama su an ben bundan da cok korkuyorum. içimde yabancı olduğum birşey taşıyorum gibi geliyor. Allahım sen affet nefesim kesiliyor kafayı taktım resmen delirmessem iyidir:) harketlenince ya hep paniklersem, bebek kıyafetleri bazen cok hoşuma gidiyor bazen içim titriyor korkudan bakamıyorum. berbat bir psikolojideyim anlayacağınız. tek tesellim sizin yazdığınız olumlu yazılar bir de psikoloğum 3. aydan sonra annelik hormonları yavaş yavaş salgılanır adapte olur korumak istersin bebeğini. hareketlenmesi de hoşuna gidecek demişti. tabi ben normal düşünemediğim için kadına tutup ya bende annelik hormonları salgılanmassa bile diye sordum:) O da bu mümkün değil tiroid hormonunu engelleyebiliyor musun bu beynin yaptığı bir şey doğanın kanunu kendini rahat bırak demişti. yazarken bile mantıksızlığını görüyorum ama hastalık işte
Yok korkma sakın canım hareketlenince konuşuyosun kızıyosun bazen bendede o tedirginlik varda annelik duygusu ağır basıyo emin ol...Bebeğin hareketlenecek olması çok güzel diyorlar, öyledir eminim. ama su an ben bundan da cok korkuyorum. içimde yabancı olduğum birşey taşıyorum gibi geliyor. Allahım sen affet nefesim kesiliyor kafayı taktım resmen delirmessem iyidir:) harketlenince ya hep paniklersem, bebek kıyafetleri bazen cok hoşuma gidiyor bazen içim titriyor korkudan bakamıyorum. berbat bir psikolojideyim anlayacağınız. tek tesellim sizin yazdığınız olumlu yazılar bir de psikoloğum 3. aydan sonra annelik hormonları yavaş yavaş salgılanır adapte olur korumak istersin bebeğini. hareketlenmesi de hoşuna gidecek demişti. tabi ben normal düşünemediğim için kadına tutup ya bende annelik hormonları salgılanmassa bile diye sordum:) O da bu mümkün değil tiroid hormonunu engelleyebiliyor musun bu beynin yaptığı bir şey doğanın kanunu kendini rahat bırak demişti. yazarken bile mantıksızlığını görüyorum ama hastalık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?