yok ben dahil degilim.ben hamileliğinde bi sure içtim doğumdan hemen sonra tekrar başladım 25 lik içiyordum dün 50 ye yükseltti doktor.Sen ne kadarlik içiyorsun canımCanım benim gibi olan birinin olduğunu görmek içimi rahatlattı peki siz emzirirken başından beri mi kullaniodunuz birde burda whatsup grubu varmış siz dahilmisiniz
Merhaba ilacını neden değiştirdi bende prozac ve nevrium kullanıyorum ama hiç iyi değilim napcamı bilemiyorum bıraksam diye düşünüyorum daha kötü oluyorum ilacı içince maalesefMerhabalar kızlar bugün pskiyatristim kullandıgım ilacı değiştirdi risperdal diye bir ilaç werdi bu ilacı hamileliğinde kullanan war mı?
Merhaba ilacını neden değiştirdi bende prozac ve nevrium kullanıyorum ama hiç iyi değilim napcamı bilemiyorum bıraksam diye düşünüyorum daha kötü oluyorum ilacı içince maalesef
Allah iyilik versin canım bende aynıydım mecbur kaldım ilaca başladım ama yine iyi değilim hatta daha kötü diyebilirim nasıl geçecek bilemiyorum...Selam kızlar
Ben de 19 haftalık hamileyim. 7 senedir de pa hastasıyım. İlaç kullanırken hamile olduğumu öğrenip kestim hemen ilacı. Ama su sıralar cok kotuyum(( butun sorunlr geri geldi. Halsizim mutsuzum canım hiç birsey yapmak istemiyor çarpıntılarım var uykuya dalarken nefeessiz kalıp uyanıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum (
seninkiler de benim kadar yoğunmuydu çarpıntı ölüm korkusu filan? Bir de ilaca ne zaman başladın belki yeni basladıysan ilk zamanlarda daha kötü yapıyor yaAllah iyilik versin canım bende aynıydım mecbur kaldım ilaca başladım ama yine iyi değilim hatta daha kötü diyebilirim nasıl geçecek bilemiyorum...
Çok yoğundu hemde titreme nöbetleri geliyordu üç dört kez yaşadım sonra ilaca başlamam gerektiğini düşündüm bebeğe daha çok zarar veririm diye başladım 2 ay oldu nerdeyse ama yinede pek bi işe yaramadı sanırım yetersiz geliyo ilaçlar offf nabzım 120 den aşşağı düşmüyordu benim devamlı acildeydim hergün şimdi haftada gidiyorum çok zor yA bu durum Allah yardımcımız olsun inşallah...seninkiler de benim kadar yoğunmuydu çarpıntı ölüm korkusu filan? Bir de ilaca ne zaman başladın belki yeni basladıysan ilk zamanlarda daha kötü yapıyor yaallah şifamızı versin çok zor
Evet sürekli yorgun oluyor insan iki merdiven çıkıyorum nefes nefese zaten pskolojji yerlerde. Bir de ekstrasistol oluyor bazen kalbimde iyice korkuyorum. İlaca donmek de istemıyorum ama boyle devam ederse bilmiyorumÇok yoğundu hemde titreme nöbetleri geliyordu üç dört kez yaşadım sonra ilaca başlamam gerektiğini düşündüm bebeğe daha çok zarar veririm diye başladım 2 ay oldu nerdeyse ama yinede pek bi işe yaramadı sanırım yetersiz geliyo ilaçlar offf nabzım 120 den aşşağı düşmüyordu benim devamlı acildeydim hergün şimdi haftada gidiyorum çok zor yA bu durum Allah yardımcımız olsun inşallah...
Hastanede 8.haftamda risperdal a başlattilar.11.haftamda misol e basladim.sabah birini akssm birini iciyorum.isbasi yaptim bugun.isyerinde de boğuluyorum..aksam sayfalari okudum rahatladim biraz
Çok yorgun halsizim iki adım atsam dediğin gibi bayılacak gibi oluyorum yok canım işe yaramadı yani nabzım falan biraz normale düştü ama kaygılarım hiç bitmiyo hergün değişik bişey buluyorum bu ara yine kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyor her dakika değişik senaryo yazıyorum düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum dışarı çıkamıyorum devamlı evdeyim çok bunaldım dur bakalım 4 gün sonra ilacım bitcek kontrole gidicem ne diycek...Evet sürekli yorgun oluyor insan iki merdiven çıkıyorum nefes nefese zaten pskolojji yerlerde. Bir de ekstrasistol oluyor bazen kalbimde iyice korkuyorum. İlaca donmek de istemıyorum ama boyle devam ederse bilmiyorum2 aydır kullanıyorsanız işe yaraması lazımdı biraz ama şimdi hangi şikayetleriniz var
Çok yorgun halsizim iki adım atsam dediğin gibi bayılacak gibi oluyorum yok canım işe yaramadı yani nabzım falan biraz normale düştü ama kaygılarım hiç bitmiyo hergün değişik bişey buluyorum bu ara yine kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyor her dakika değişik senaryo yazıyorum düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum dışarı çıkamıyorum devamlı evdeyim çok bunaldım dur bakalım 4 gün sonra ilacım bitcek kontrole gidicem ne diycek...[/Q
Allah şifa versin kuzum gittiğinde banada yazarsan sevinirim :) aklım dağılıyor kendimle aynı seyleri yasayan birini bulup konusunca
Canım geçmiş olsun sende ben gibi oldun sanırım bende hamilelikten önce paxil kullanıyordum 20 lik hamile kalınca Bi anda kestim ama çok şükür hamileliğim rahat geçti diyebilirim ama lohusalığımda Bir geldi ki sorma çok kötü oldum ve ilaca başlamasam toparlanamazdım kesinlikle çünkü kendimi biliyorum.. Dr paxil 5 lik başlattı tabi bana çerez niyetine geldi iyi etmedi.. Bende kendim 20 lik başladım önceden emzirirken kullanan arkadaşları duyduğum için içim rahat başladım Dr söylemedim kendimce şöyle Bi yöntem buldum öğleyin atıyorum ilacı öğlene kadar emziriyorum.. Akşama üzeri sütümü sağıp atıyorum mama veriyorum o arada akşam tekrar emziriyorum.. Yapıcak bişey yok.. Yoksa bebeğime verimli olamıcaktım..Kızlar ben de yeni doğum yaptım 20 aralıkta ama baya kötüyüm. Efexor kullandim 150 mg 1 yıllık yaklaşık bebek için kestim şu an baya kötüyüm. Doktorum ilaç veremem y aemzirmeyi keseceksin ya da ilaç kullanıp emzirmeyeceksin dedi. İlaç falan vermedi. Sizin doktorlarımız nasıl verdi ilaç bana vermiyor istiyorum da
Anladım canım benim ki hep verilen bi şey değil o yüzden ben kendimde cesaret edemiyorum açıkçası pasiflorayla idare etmeye çalışıyorum bi de ot çayları deniyecegim bakalım inşallah biraz da olsa iyi olurumCanım geçmiş olsun sende ben gibi oldun sanırım bende hamilelikten önce paxil kullanıyordum 20 lik hamile kalınca Bi anda kestim ama çok şükür hamileliğim rahat geçti diyebilirim ama lohusalığımda Bir geldi ki sorma çok kötü oldum ve ilaca başlamasam toparlanamazdım kesinlikle çünkü kendimi biliyorum.. Dr paxil 5 lik başlattı tabi bana çerez niyetine geldi iyi etmedi.. Bende kendim 20 lik başladım önceden emzirirken kullanan arkadaşları duyduğum için içim rahat başladım Dr söylemedim kendimce şöyle Bi yöntem buldum öğleyin atıyorum ilacı öğlene kadar emziriyorum.. Akşama üzeri sütümü sağıp atıyorum mama veriyorum o arada akşam tekrar emziriyorum.. Yapıcak bişey yok.. Yoksa bebeğime verimli olamıcaktım..
bebeğin nasıl iyi mi 3 lu test grubunda yazmıştım merak ettim inş sıkıntı yokturAnladım canım benim ki hep verilen bi şey değil o yüzden ben kendimde cesaret edemiyorum açıkçası pasiflorayla idare etmeye çalışıyorum bi de ot çayları deniyecegim bakalım inşallah biraz da olsa iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?