- 5 Ağustos 2013
- 160
- 57
- 323
Sa kizlar bende anksiyete hastasiyim. Hamileyim ve ilac kullanamiyorum. Cok kötü oluyorum bazen sanki cehennemi yasiyorum ;( Allahim kimseye yasatmasin cok zor anca yasiyan bilir. Sadece dertlesmek istiyorum dua istiyorumins bu zor günler bir son bulur Allahin izniyle..
Canımm bende aynı durumdayım ilaçsız dayanmaya çalışıyorumm ama bakalımm nereye kadar idare etcem bende 5,5 aylık hamileyimm
Cnm ya Allahim yardimcimiz olsun. Ins gecicek bu günler bizde cok sabirli oluruz ins. Bu benim 2.hamileligim ilkinde böyle oldugumu hatirlamiyorum. Senin ilk hamileligin mi
Merhaba canım hamileligimin daha sekizinci haftasında verilmisti bu hap bana.once 1mg sonra 0.5 mg.kullandım.doguma bir hafta kala biraktirdi dr.um.emzirme döneminde de icmiyorum bu hapı.Merhabalar kızlar bugün pskiyatristim kullandıgım ilacı değiştirdi risperdal diye bir ilaç werdi bu ilacı hamileliğinde kullanan war mı?
Merhaba canım hamileligimin daha sekizinci haftasında verilmisti bu hap bana.once 1mg sonra 0.5 mg.kullandım.doguma bir hafta kala biraktirdi dr.um.emzirme döneminde de icmiyorum bu hapı.
Ewet canım ilk hamileliğim benim inşallah geçecek canımm Allah'ım yardımcımız olsun dayanma gücü wersin hepimize
Merhaba canım Allah tamamına erdirsin inşallah ben senin yaşadıklarını kat kat fazlasını yaşadım mecbur ilaca başladım iki aydır kullanıyorum dikkat et eşinle konuş bol bol...merhaba bir kaç zamandır sizleri takip ediyorum.12 haftalık hamileyim 11 +6 oldu benim de ilk iki ay çok güzeldi bir anda ortaya çıktı panik mi depresyon mu ben bile bilmiyorum ne yaşadığımı sürekli ağlama krizleri yalnız kalamamak evdeyken yataktan çıkmıyorum sürekli anneme kardeşime gidiyorum evde yalnız kalınca kalbim güm güm atmaya başlıyor hiç yemek yiyemiyorum bikaç kraker atıyorum ağzıma o kadar. umarım hepimiz bu kötü günleri atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ahhh arkadaslar bende ilacsiz gecirdim hamileligimi ama gercekten zorlandim ama gecti gitti allhh yardim etsin size inanin hamileyken bu hastalik cok cok daha zor az daha sabir suanki durumunuzu okadar iyi anliyorum ki allhhh yar ve yardimciniz olsun
Ben çok kötü şeyler yaşadım tetikledi yaşadıklarım sabrediyim dedim ama olmadı hergün acilde geçiriyordum ilaç zarar verir diye direnirken baktım daha çok kasıyorum kendimi daha çok zarar vericem o yüzden başladım mecbur Allah korur inşallah yavrularımız ben 25. Haftadayım ama gelde bana sor nasıl geldim bu günlerecevap için çok tesekkür ederim. yarın doktor randevusu var ikili tarama için gidicem konuşucam doktorla belki ilaç verir bana da. bu testlerde korkuttu bayağı beni sanırım bilmiyorum kötü birsey yaşamadım çünkü hiç. siz nasıl oldunuz kaç ayınız kaldı sağsağlim alırsınız inşallh kucağınıza :)
Ben çok kötü şeyler yaşadım tetikledi yaşadıklarım sabrediyim dedim ama olmadı hergün acilde geçiriyordum ilaç zarar verir diye direnirken baktım daha çok kasıyorum kendimi daha çok zarar vericem o yüzden başladım mecbur Allah korur inşallah yavrularımız ben 25. Haftadayım ama gelde bana sor nasıl geldim bu günlere[/QUa
amin canım. inşallah hepsi geride kalacak yine de az kalmış senin sabır versin allah lütfen dayanmaya çalış o ialçlara benzemez ne maddeler giriyor vucudumuza .üstüne üstlüük sigarayı bıraqkamadım ben kesi bırakıcam diyordum ama yapamadım ona da çok üzülüyorum öyle yani
Allah yardımcın olsun canım buradaki yorumları oku biraz iyi geliyo ilk üç ay iyi de sonra başlıyo ataklar bende öyle olmuştu bende öyle hissettim bebeği sevmiyorum istemiyorum dedim ama geçiyo o hisler ara ara delleniyom o ayrı Allah yardımcın olsun tebrik ederim inşallah ilaçsız geçirirsin hamileliğinimerhaba arkadaşlar bende sizinle dertleşmek istiyorum bende hamileyim yeni öğrendim hamileliğimi çok korkuyorum çünkü yaygın anksiyete bozukluğu hastasıyım. bilerek ve işteyerek yaptım. çünkü artık 32 yasına geldim. eşim cok istiyordu bende istiyordum ama hastalığım ve takıntılarım yüzünden bu zamana kadar hep ertelemiştim ama erteleye erteleye nereye kadar buraya yazmak istedim birbirimize destek olalım istiyorum. arkadaşlar hamileliğimi öğrenince önce cok sevindim sonra heyecanlandım ve panikledim delireceğim çoldıracağım bu ebbeği asla sevemeyeceğim ona iyi bir anne olamayacağım en büyük takıntım da onu benimseyemeyeceğim korkusu biliyorum böyle düşünemem lazım cok günah ve saçma düşünceler bunlar ben bu 9 ayı nasıl geçireceğim yardım edin bana
İlk üç ay içmemeye çalış bence organları oluşuyo o dönemde sonra zaten doktor onaylıyo inşallah hiç gerek kalmazda... Başın sağolsun bu arada inanki neler yaşıyor insanlar ben hiç başlamayım en iyisi içinden çıkamamMerhaba kızlar benimde 5 haftalık hamileligim. İkinci bebeğim inş. Ben birinci doğumumda yakalandım pa ya inanın zehir oldu hayat Üstüne birde annemi kaybettim gerisini siz duşunun. Bu oyle lanet bir hastalık ki 5 senedir paxil kullaniyodum şimdi doktor keseceksin dedi yarima dustum ama sonrasında neler olur bilmiyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?