Sağol cnm dua çok okuyorum zatencanım yanlız değilsin bende aynı şeyleri yaşıyorum ama bunun geçeceğine inanmalıyız başka caremiz yok birde felek nas ayetel kürsü inşarah süresi oku yaşafi ismini zikret ve etöğbe estağurulluh besmele çek innan çok faydası oluyor ben 9 hafamdayım innan ben sadece bu rahatsızlıkla değil bir dünya sorunla yaşıyorum şükretmeliyizki nefes alıyoruz bu bizim imtihanımız allah başka det vermesin örğü ör bebişe ben başladım yelek ne olur kendini bırakma geçecek benim oğlum22 aylık onda daha kötü olmuştum ve doğumdan sonra ğeçti bu hastalık gebelikte hortluyor biz ne kadar güçlü olursak ondan kormasak okadar çabuk geçiyor
Anlıyorum Nerede oturuyorsun istanbul mupanik atak anksyete kaygı bozukluğu yaşıyorum ama şuan dualarla ayakta duruyorum kimse bilemez ne çektiğimi bir ben bir allah bilir
Anlıyorum Nerede oturuyorsun istanbul mu
Pasiflora içiyorum zaten her aksam evet yürüyüş iyi ama tek cikamiyorum panik oluyorum biraz evden cikamama da var böyle durumlarda oluyor biliyosun[/QUOTEyok istabul dışında oturuyorum
sen şanslısı yolu bitirmek üzeresin şükret senin ilk doğumunmuAh kızlar ahhh biz napcaz böyle bilmiyorum elim ayağım titriyo çok kötüyüm
Yok kuzum bu 3. Ama ben neler çektim bir bilsen baştan beri şimdi ataklar başladı yine offfsen şanslısı yolu bitirmek üzeresin şükret senin ilk doğumunmu
Sen kaç haftalıksın bu kaçıncı neden istemiyo maddiyattan dolayımı ?ben de çok şey yaşadım eşim bebeği istemiyor ya ben ne yapayım adam ne halin varsa gör diyor ben yapayanlız mücadele içindeyim
Allah yardımcın olsun biz çok istedik noldu bizimkide ara ara çok eziyet etti bana yapmadığı kalmadı Allah vicdan merhamet versinben de çok şey yaşadım eşim bebeği istemiyor ya ben ne yapayım adam ne halin varsa gör diyor ben yapayanlız mücadele içindeyim
Ya insan nasıl kıyabilir bir cana Allah sıkıntısını gidersinevet madi mkanlardan dolayı istemiyor ve 9 haftamdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?