Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canım yanlız değilsin bende aynı şeyleri yaşıyorum ama bunun geçeceğine inanmalıyız başka caremiz yok birde felek nas ayetel kürsü inşarah süresi oku yaşafi ismini zikret ve etöğbe estağurulluh besmele çek innan çok faydası oluyor ben 9 hafamdayım innan ben sadece bu rahatsızlıkla değil bir dünya sorunla yaşıyorum şükretmeliyizki nefes alıyoruz bu bizim imtihanımız allah başka det vermesin örğü ör bebişe ben başladım yelek ne olur kendini bırakma geçecek benim oğlum22 aylık onda daha kötü olmuştum ve doğumdan sonra ğeçti bu hastalık gebelikte hortluyor biz ne kadar güçlü olursak ondan kormasak okadar çabuk geçiyor

doktor ibrahim bilgen onu dinle yutubta çok faydasını göreceksin ilaçın fayda etmesi 10 günü bulur ama daynabiliyorsan ilaç kulanma derim ayrıca çok sıkışırsan pasiflora iç yürüyüş yap hergün şunu iyi bil sen yanlız değilsin yaşadığımkaygıları yazsam gülersin günlerce bir içsıkıntısı çektim tam 15 gün uyku harmdı okudum rabbime sığındım çok faydası oldu bak dediklerimi yap ilaç kulanman gerk kalmaz o minik yavrular için biz bu sıkıntıları çekek zorundayız ama geçeçek

Sağol cnm dua çok okuyorum zaten
Biliyorum inşallah gecicek ama çok zor
Ve ailem eşim de çok etkileniyor açıkçası sanki benim elimdeymis gibi çok kabul etmiyorlar..Bu bir yerin nasıl ağrıyor öyle birşey ama sanki psikolojik rahatsızlık elimizde olan bişey gibi sanıyorlar
Çok zorlaniyorum bildiğin gibi değil
İlaca evet 2 mg başlamak zorunda kaldım o da inşallah fayda edicek dozu çok az içim rahat içmesem iyi ama diğer türlü daha kötü hep endişe hep korku hep panik

ben anlatsam roman oluyor bu gebelik eşimin istediği bir gebelik değil aldırmam için ısrar eti tabi ben red edince burnundan getirecem dedi ve getiriyor sanki ben kendi kedimi döledim neyse birde madi yönden o kadar sıkıntı içideyiz ki normelde kendi harçlığım hep olurdu ve kedime istediğimi alabiliyordum şimdi ise çok zor durumdayız eşimdede yok tabi ama zar zor faturalar falan idare ediyor birde evde kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum mutfağa her girdiğimde öğürüyorum 22 aylık oğlum benden etkileniyordu kokuyor anne diyordu ben çocuğun etkilediğini anlayınca öğürmeyi bile tutuyorum mesela dün gece açlıktan miydem resmen ağrıyordu evdeki yemekleri yiyemiyorum ve aclıkta üstüne

panik atak anksyete kaygı bozukluğu yaşıyorum ama şuan dualarla ayakta duruyorum kimse bilemez ne çektiğimi bir ben bir allah bilir

panik atak anksyete kaygı bozukluğu yaşıyorum ama şuan dualarla ayakta duruyorum kimse bilemez ne çektiğimi bir ben bir allah bilir
Anlıyorum Nerede oturuyorsun istanbul mu
Pasiflora içiyorum zaten her aksam evet yürüyüş iyi ama tek cikamiyorum panik oluyorum biraz evden cikamama da var böyle durumlarda oluyor biliyosun

evet bedede vardı dışarı çıkamama ama emin ol iki üç kez çıktınmı sonra uzaya bile gidiyorsun tek başına

tahmin edebiliyorum ama geçecek ona inanmasak atlatamayız

ben de çok şey yaşadım eşim bebeği istemiyor ya ben ne yapayım adam ne halin varsa gör diyor ben yapayanlız mücadele içindeyim

ben de çok şey yaşadım eşim bebeği istemiyor ya ben ne yapayım adam ne halin varsa gör diyor ben yapayanlız mücadele içindeyim
Allah yardımcın olsun biz çok istedik noldu bizimkide ara ara çok eziyet etti bana yapmadığı kalmadı Allah vicdan merhamet versin

evet madi mkanlardan dolayı istemiyor ve 9 haftamdayım

ben bu çocuğu allahın izni ile dünaya getirirsem eşime göstermiçem eletmiyecem elini sürdüğü an evi terk edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…