Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

5 aylık. Sanki bu zamanlarda Daha çok oluyor. Yerimden kalkasım gelmiyor. Hareket etsem yoruluyorum. Hiç iş yapasım yok. Hemen çarpıntim oluyor. Nabzim kulağımda atıyor bazen. Tansiyonum düşük çıkıyor. Kafamın içinde saçma sapan birsuru düşünce. Öyle iste

Ne qibi dusunceler var canim.kafanda mesela ?

Ya daha önce yazmisimdir. Yanliz.kalinca korkuyorum hasta olacam kimse görmeyecek diye. Vücudumu dinliyorum. Kolum ağrısı kalbimde biseymi.var diyorum. Bazen beynim içi karışıyor. Çığlık atmak istiyorum sonra bişey yok.sakin diyorum :)

Aynı şeyler bende yaşıyorum saçma sapan düşünceler cabası bide Doğumdan korkuyorum aşırı derece de bana da ilaç verdi doktor anksiyete ve depresyon için ama içmeye korkuyorum

Kızlar biz birbirimizi doğuma kadar teselli edelim bizde bu korku varken ilacda kullanamayiz bebeğe bişey olucak korkusuyla

Ya bilmiyorum işte ilacda bebekte bişey ya birakirsa ya olursa korkusu daha çok veriyor bana şahsen bazen diyorum ne olucak ki sonra bebekte bırakan kötü şeyleri okuyunca dayan aslı diyorum

Ya bilmiyorum işte ilacda bebekte bişey ya birakirsa ya olursa korkusu daha çok veriyor bana şahsen bazen diyorum ne olucak ki sonra bebekte bırakan kötü şeyleri okuyunca dayan aslı diyorum
Biyerde okumustum bu durumunuz bebeqe daha cok zarar verir diyodu.InsaAllah bisaq salim kucaqimiza alsaydik...benimde surekli kafamda saqliksiz olacak korkusu...sanki hareketleri az qibi yani sakin bi bebekmi yoksa saqliksizmi bunu dusunmekten duramiyorum

Çok kötü olcam. İyi olamiycam bebeğinde göremem aygin baygın olcam
Bende sanki Allah korusun çocuklarıma bakamicam düşüncesine kapiliyorum ya bazen diyorum ya çok hasta olursam yanımda kimse yok ailemde yok nasıl olur korkusu vs.vsdaha birsürü sey

Ben doktoruma sordum dedim sürekli agliyorum kaygimi korkumu anlattim anksiyete panik atak dedim eşim ilaca karsi bebekte bişey olursa diye dedim böyle daha çok zararli değilmi dedi aşırı stres olunmadigi sürece onun keyfi gayet yerinde sen kendine bak kendini düşün bu kadar stres hep sana zarar dedi

Hmmm e ozaman kafam rahatladi benimde yani zarari yokmus oylemi bosu bosuna kendimizi uzuyoruz :)

Bebeklerinizin hareketleri nasil kizlar ? Benimkimi.cok sakin anlamiuorumki tekme yok sadece ordan oraya kayiyo arada bi canim sklyo bu haftalarda hareketli olmasi qerek deilmi .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…