Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun. Ben de 4 seneye yakın oldu. İlaç kullaniyordum. Hamile kalınca bıraktım ilacı. Yaşadıklarımız aynı şeyler ve ben şu an ilaç kullanmiyorum. Ama hamile olup bu ilaçlardan kullananlar var. Bence doktor kontrolünde kal. Niye hamile kalamayasin. Öyle düşünme. Ben şu an kullanmadigim için çok pişmanım. Birden kestiğim için. Allahım yardımcımız olsun. Ne zaman sıkılırsan yaz.

Aaa hamilemisin tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah sağlık sıhhatle...

Cok teşekkür ederim.ilacı bıraktığım an sürekli kriz halinde olacakmısım gbi geliyor. Eşim anlamakta zorluk çekiyor.cok bi seyde diyemiyorum cunku bunu yasamayan bilemez.ben bile kriz gecince neden böyle yaptm kendimi sakinlestirmrdm panikledm diye garipsediğim oluyor.kendimi sürekli mesgul etmem gerektiğini biliyorum ne kdr yoğun olursam ve düşünmeye fırsatım kalmazsa o kdr iyiyim ama su an oyle bi kısır döngüye girdim ki hiç bir sekilde farklı bi şeye konsantre olamıyorm.Allah hepimizin yardımcısı olsunn inşallah

Şu an bende aynıyim. Hamile.oldugum içinde çabuk yoruluyorum onu kafaya takınca çarpıntı oluyor bu sefer nefesim hizlaniyor. Uyuyamıyorum.yanliz kalamıyorum. Yanliz dışarı çıkamıyorum. Hicbirseyden zevk almıyorum. Çarpıntı olduğu anda hastaneye gitmek istiyorum. 26. Haftaya geldim psikiyatriye ve kalp doktoruna 15 e yakın gittim. 2 de acil sayarsak 20 ye yaklaştı. Çok sıkıntılı bi durum okadar iyi anlıyorum ki. Etraftakiler ne derse desin boşa. Konusuyo gibi geliyor. Fayda etmiyor çünkü.

Allah bu hastalığı yasayıp hamile olan herkesin yardımcısı olsun.dualarım sizinle.Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza mutlulukla saglıkla alın inşallah

Allah bu hastalığı yasayıp hamile olan herkesin yardımcısı olsun.dualarım sizinle.Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza mutlulukla saglıkla alın inşallah
İnşallah. Allahım seninde gönlüne göre versin canim

İzmirde yasıyorum döner dönmez terapi +ilac tedavisine baslamayı düşünüyorum.internette arastırdgm kadarıyla sadece ilac kullanan 10 hastadan 8 i bu hastalığı tekrarlar ama terapi alanlarda 10 hastadan 2 si diyor

Bende 10 sene önce vardı. Beynimde bitirdim.duzelmistim.4 sen önce tekrar başladı. İlaç bırakır. Bırakmaz tekrar. Doğumdan sonra terapi Eşliğinde inşallah başaracağım. Bi yakınım dada vardı. Bugün bana dediki nas felak ve insirah sürelerini oku. Hergün bi su bardağı suya ayetel Kursi oku niyet et allahım. Sıkıntım. Geçsin diye suyu iç dedi. Simd8 sıkıntı gelecek.gibi olunca okuyorum. Sabahtan ikindiye kadar kotuydum.ama şimdi biraz daha rahatim

Ben de sahmeran duasını 21 gün boyunca okumanın iyi geldiğini duymustum onu yapmayı düşünüyorum.bi de internette bi iki yerde ümmü subyan duasını uzerinde tasımanın iyi grldiğini duymstm ve tasımaya basladm iyi geldi diye düşünürken atak yasadm ama tetikleyen seyler oldu onu da deneyebilirsin

Tamam deneyeceğim . Duymadım bunları. Birde duş alırken banyo.suyuna sirke akit dedi. Herşey dua üstüne.

Selam kızlar ankda ilaç öneren bi psikiyatr bulamadım yokmu ankda ilaç öneren bildiği psikiyatr olan????

Kızlar nefes darlığı bende yaşıyorum ilaca başladım aklımda sürekli derin nefes almak var bakalım inş iyi olacağız

Açım yemek yiyemiyorum nefes darlığı yüzünden hemen kesiliyorum 23 haftaligim işte 24 olucam Allahın izniyle
Canım bende 2,5 aydır yaşıyorum o nefes darlığını psikiyatri drum ilaca başladı inş iyi olacağız bence direnme dra git Allah'a emanet et bebeğini iç ilacını yoksa hayat zehir oluyor

Cnm bende senin gibiydim bırak yemek yemeyi su bile içemiyordum 2 ay direndim şua n 32 haftalığım ve ilaca başladım daha iyi olacağız inş sende dra git mutlaka

Cnm ne yaptın bilmiyorum ama bence ilaç kullan bende kullanıyorum 2 ay direndim olmadı ilaca başladım geçmiş olsun hepimize

Cnm ne yaptın bilmiyorum ama bence ilaç kullan bende kullanıyorum 2 ay direndim olmadı ilaca başladım geçmiş olsun hepimize
Ya çok geçmiş olsun bende idare etmeye çalışıyorum 26haftaligim në zaman başladın ilaca fayda gördünmü yani yoksa hâlâ aynimi sıkıntılar

Lanet olasica hastalik bana zehir etmisti hamileligi Allah yardimciniz olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…