8 gün oluyor başlayalı daha çok erken ama ilacın ilk günlerdeki yan etkilerinide sayarsak ona rağmen biraz daha rahatım 1 ay sonra tam tedavi eder sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsunYa çok geçmiş olsun bende idare etmeye çalışıyorum 26haftaligim në zaman başladın ilaca fayda gördünmü yani yoksa hâlâ aynimi sıkıntılar
Slm cnm bizde Ankara'ya Yen'i taşındık ama İzmir'de annemlerdeyim şimdilik Doğum Burda olacak bende İzmir'de psikiyatri ilacına başladım sana tavsiyem devlet hastaneleri yada üniversiteler kolay kolay ilaç yazmıyor psikiyatrisi olan öznel hastaneler yazar onlara gidebilirsin bu Arada kaç haftalıksınSelam kızlar ankda ilaç öneren bi psikiyatr bulamadım yokmu ankda ilaç öneren bildiği psikiyatr olan????
Ya ben psikiyatri gittim kadın ilaca başlayalım demişti eşim problem benim bebekte garanti veremeyiz sağlık açısından dedi doktor esimde bunu duyunca inatla bana kızıp izin vermiyor bende diyorum dayan aslı doğur başla diyorum sonra nefes darlığı afakan basıyor diyorum doktora gidicem yani bi öyleyim bi böyle ben daha 26haftaligim bebekte gerilik olur diye korkuyorum 15gun sonra kontrolum var bakalım kadın dogumcumla konuşucam ayrıca havanın sıcak olmasi dahada yükseltiyor panik atak anksiyeteyi çünkü normal bi insan bile fenalık geçiriyor ya8 gün oluyor başlayalı daha çok erken ama ilacın ilk günlerdeki yan etkilerinide sayarsak ona rağmen biraz daha rahatım 1 ay sonra tam tedavi eder sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Slm cnm bizde Ankara'ya Yen'i taşındık ama İzmir'de annemlerdeyim şimdilik Doğum Burda olacak bende İzmir'de psikiyatri ilacına başladım sana tavsiyem devlet hastaneleri yada üniversiteler kolay kolay ilaç yazmıyor psikiyatrisi olan öznel hastaneler yazar onlara gidebilirsin bu Arada kaç haftalıksın
Ya ben psikiyatri gittim kadın ilaca başlayalım demişti eşim problem benim bebekte garanti veremeyiz sağlık açısından dedi doktor esimde bunu duyunca inatla bana kızıp izin vermiyor bende diyorum dayan aslı doğur başla diyorum sonra nefes darlığı afakan basıyor diyorum doktora gidicem yani bi öyleyim bi böyle ben daha 26haftaligim bebekte gerilik olur diye korkuyorum 15gun sonra kontrolum var bakalım kadın dogumcumla konuşucam ayrıca havanın sıcak olmasi dahada yükseltiyor panik atak anksiyeteyi çünkü normal bi insan bile fenalık geçiriyor ya
Aaslında 26 haftada korkulacak bişi yok bence hamileliğin başından beri kullananlar var burdaAynenn ya bu sıcaklar daha da bunaltıyor insanı
Allah yardımcınız olsun ama bu ilaçları ilk aylardan kullanıp sağlıklı bebek doğuran bir sürü anneler var ilk 3 ay organ gelişimi tamamlanıyor Benimde 24. Haftada başladı 31. Haftada ilaca başladım İnan'ın daha kötü oldum bilseydim. Başından tedavi ettirirdim ha şu var denedim olmadı mecbur ilaçla başladım diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ,Allah şifa versin hepimize sağlıkla alalım kucaklarımızaYa ben psikiyatri gittim kadın ilaca başlayalım demişti eşim problem benim bebekte garanti veremeyiz sağlık açısından dedi doktor esimde bunu duyunca inatla bana kızıp izin vermiyor bende diyorum dayan aslı doğur başla diyorum sonra nefes darlığı afakan basıyor diyorum doktora gidicem yani bi öyleyim bi böyle ben daha 26haftaligim bebekte gerilik olur diye korkuyorum 15gun sonra kontrolum var bakalım kadın dogumcumla konuşucam ayrıca havanın sıcak olmasi dahada yükseltiyor panik atak anksiyeteyi çünkü normal bi insan bile fenalık geçiriyor ya
Hoşbulduk çok sağol rabbim şifa versin bize ve korusun Bebek'lerimiziHoşgeldiniz gerçi annenlerdeymişsin,hayırlı olsun.izmirde yaşadım ben de çok severim izmiri..19 hafta oldu benimde sağol cnm tavsiyen için özelleri araştırayım öyleyse
AminnnHoşbulduk çok sağol rabbim şifa versin bize ve korusun Bebek'lerimizi
Canım az dahamı idare etsen. Ben hala içmiyorum. Zorluyorum. 26 hafta bekledik.10 hafta dururuz herhalde :)Ya ben psikiyatri gittim kadın ilaca başlayalım demişti eşim problem benim bebekte garanti veremeyiz sağlık açısından dedi doktor esimde bunu duyunca inatla bana kızıp izin vermiyor bende diyorum dayan aslı doğur başla diyorum sonra nefes darlığı afakan basıyor diyorum doktora gidicem yani bi öyleyim bi böyle ben daha 26haftaligim bebekte gerilik olur diye korkuyorum 15gun sonra kontrolum var bakalım kadın dogumcumla konuşucam ayrıca havanın sıcak olmasi dahada yükseltiyor panik atak anksiyeteyi çünkü normal bi insan bile fenalık geçiriyor ya
Bende öyle diyorum ya nice hastalıklar var Rabbim inşallah bızım gibi tüm böyle rahatsizlik yaşayan hamilelere yardım etsin inşallah sağ salim geciririz benim bide 8aylik doğum yapma riskim var bakalim 15 gün sonra gidicem doktor duruma göre 8.ayda ciğer gelişimi ignesini yapıcak sen nasıl oldun buaradaCanım az dahamı idare etsen. Ben hala içmiyorum. Zorluyorum. 26 hafta bekledik.10 hafta dururuz herhalde :)
Aynı devam :) 2 gündür biraz daha iyiyim. Dün kontrole gittim bebekte iyi. Şeker yükleme yaptırmistim doktorum dikkat et dedi.dusuyor dedi. Seni oda rahatsız ediyor olabilir dedi. Sıkıldığında zorlama kendini damlayı al dedi. Eşimde vardı. Onuda uyardı. Anlayışlı olması gerektiğini bununda bir hastalık olduğunu anlattı. Bana nasıl davranması gerektiğini anlattı. Takmamaya çalışıyorum dünden beri. Bakalım artık. Başarılı olabilecekmyizBende öyle diyorum ya nice hastalıklar var Rabbim inşallah bızım gibi tüm böyle rahatsizlik yaşayan hamilelere yardım etsin inşallah sağ salim geciririz benim bide 8aylik doğum yapma riskim var bakalim 15 gün sonra gidicem doktor duruma göre 8.ayda ciğer gelişimi ignesini yapıcak sen nasıl oldun buarada
Inşallah Allahın izniyle basaririz ya ne diyelim bebeklerimiz için ha gayret diyelimAynı devam :) 2 gündür biraz daha iyiyim. Dün kontrole gittim bebekte iyi. Şeker yükleme yaptırmistim doktorum dikkat et dedi.dusuyor dedi. Seni oda rahatsız ediyor olabilir dedi. Sıkıldığında zorlama kendini damlayı al dedi. Eşimde vardı. Onuda uyardı. Anlayışlı olması gerektiğini bununda bir hastalık olduğunu anlattı. Bana nasıl davranması gerektiğini anlattı. Takmamaya çalışıyorum dünden beri. Bakalım artık. Başarılı olabilecekmyiz
Cnm umarım görür cevap yazarsın lustral seni ne kadar zaman sonra tedaviKızlar psikiyatriste gittim bugün lustral 75mg yaptı solian i biraktiriyor, ameliyat günü de dahil olmak üzere lustral e hep devam edicem.
Ben emziriyorum şu an kullanıyorum hamileykende kullandım için rahat etsin bebişim maşallah sağlıklı sakın stres yapma stres daha çok etkiliyor bebeği canım.Cnm umarım görür cevap yazarsın lustral seni ne kadar zaman sonra tedavi
Etti emzirirken kullandınmı ve bebeğin sağlıklımı bende kullanıyorum içim ezile ezile ana mecburum ne olur yüreğime su serp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?