- 18 Haziran 2017
- 55
- 11
- 1
- 33
Sağolasın da işte idare edilmeyecek durumlar oluyor keşke hiç o kadar zorda kalmasak Allah iyilik versin sanada inşallah ilaçsız geçirirsin hamileliğini...Ben senin için dedim emin ol bende anlıyorum şuanda bende panik atagim evden çıkamıyorum idare tmeye çalışıyorum karar senin yani
Ben kalbim çarpacak diye sabah işte yerime 8.5 da oturuyorum. 5.5 a kadar tuvalete bile gitmiyorum. Okadar yaniSenin mesajını her okuduğumda gülümsüyorum ya :) 25 ekim 2013 muhtemel doğumlu olan ve panik + anksiyete yüzünden gebeliği mahvolmuş biriydim, şimdi tarih tekrar ediyor gibi :) gerçekten çok zor bir durum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu sinir bozucu çarpıntı olur olmaz başlamasa diğer belirtilerle bi nebze başa çıkabilcem bende.
İnşallah gerek kalmaz. İstemiyorum yaa. Hamilelikte bukadar zorlandiktan sonra istemiyorum. HayirlisiAmin bian önce dogrup kısa süre emzirip kullancam
gebeliğin ilk aylarında çarpını çok oluyor bende nefes aldırmıyordu doktora sorduğumda kalp çok fazla kan popaladığından normal dei kaçtane kalp doktoruna gitim rahhat ol canım normal durum gebelik te çarpıntı ben iki aydan sonra nefes darlığından oturarak namaz kılıyordum ve oda diyaframa baskıdanmışNe güzel engel olabilmişsin kendine. Bende tik oldu resmen hani uzanınca daha cok duyuluyo ya, gündüz uyku basıyo mesela hamilelikten dolayı. Bi uzanıyım diyorum sonra başlıyo çarpıntı deli oluyorum uyutmuyoda. O düşüncelerim saplantı gibi oldu artık, uzanınca hissediliyo nabzıma bakınca artıyo vs gibi. O cümleleri beynimden atmam lazım. Olumlama cümleleriyle bu durumdan kurtulmaya çalışıcam yoksa hiç oturmaya bile gelmiyorum ya.
Bizde zaten hamile olmasakta olan bir durum panikten dolayı. Ama hamileliğim 6.haftasından beri fena arttı, deeiğün gibi nefes aldırmıcak neredeyse. Dr.uma soruyorum hemen kardiyolojiye yönlendiriyo, sonuçta devlet hastanesi ve fazla vakti olmuyo detaylı bakmaya. Sadece normal bir durum dese insanın yine de içi rahatlıyo. Nefes darlığıda çok zorluyo bilirim, akşamda yemek yiyemedim onun yüzünden:) hayırlısıyla atlatırız iinşallah hepimiz. Dualarımdasınız..gebeliğin ilk aylarında çarpını çok oluyor bende nefes aldırmıyordu doktora sorduğumda kalp çok fazla kan popaladığından normal dei kaçtane kalp doktoruna gitim rahhat ol canım normal durum gebelik te çarpıntı ben iki aydan sonra nefes darlığından oturarak namaz kılıyordum ve oda diyaframa baskıdanmış
Beni tarif ediyosun yine :) kalbin boğuluyo gibi mi desem, tam böyle kalbinde gibi azcık üstünde gibi bi yerde oluyo dimi. Sanki nefes alamıyomuş gibi oluyo bi an sonra kalbin küt küt başlıyo.. bazende titremeye benzer değişik bişey. Tam da nasıl tarif edilir bilemedim ama aynı şeyden bahsediyoruz diye düşünüyorumKızlar bişey soracagim. Hamilelikten mi anksiyeteden mi bilemedim. Az önce yine oldu. Boğazımın alt tarafında garip bi his oluyo. Daralıyorum gibi. Sonra korkuyorum çarpıntim başlıyo. Off yaa idare et et nereye kadar bakalım. Sizede oluyormu böyle. Sanki kalbime bisey olacak sanıyorum.
sana özelden yazdım :)Beni tarif ediyosun yine :) kalbin boğuluyo gibi mi desem, tam böyle kalbinde gibi azcık üstünde gibi bi yerde oluyo dimi. Sanki nefes alamıyomuş gibi oluyo bi an sonra kalbin küt küt başlıyo.. bazende titremeye benzer değişik bişey. Tam da nasıl tarif edilir bilemedim ama aynı şeyden bahsediyoruz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?