Olsun Allahın izniyle son ayların kış ayına denk gelicek daha iyi hamileliğin başı kusma baş dönmesi derken geçiyo da son ayları adamı daha çok yoruyor benim ilk doğumumda son 4ayi kışa denk gelmişti bu kadar huzursuz nefessiz carpintiyla geçirmedim Allah hepimize yardım etsin insallah9.haftamdayım daha. Yolun başı.. ilkinde hamilelik yerinde sadece anksiyete ve panik yaşadım. Bu kez hamileliğimin tadını alayım istiyorum ama malesef çarpıntısıydı nefesiydi derken pekte başarılı olamıyorum. Şükür bugünüme..
İlkinde bnm doğumumda 25ekime denk geliyodu, 24ünde oldu şükür ve yaz ayları tam bir kaostu. Herşey ikiye katlıyordu resmen huzursuzluk panik vs vs.. bunda ağustosu atlatasıya 13 14 haftalık felan oluyo, ilk üç ay yaza denk geliyor sonrası sonbahar kış.. İnşallah sıkıntısız geçiririz kalan süreyi ve de doğumu. Hepiniz dualarımdasınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Olsun Allahın izniyle son ayların kış ayına denk gelicek daha iyi hamileliğin başı kusma baş dönmesi derken geçiyo da son ayları adamı daha çok yoruyor benim ilk doğumumda son 4ayi kışa denk gelmişti bu kadar huzursuz nefessiz carpintiyla geçirmedim Allah hepimize yardım etsin insallah
Benimde aslında 25 Ekim hesaplamada. 3. Olduğunu ve sezeryan olduğunu düşünürsem inş Ekim başı yada ilk haftası geçince diye olur tahmin ediyorum. Dayanabildigim iz kadar. Hayırlısı. Bakalimİlkinde bnm doğumumda 25ekime denk geliyodu, 24ünde oldu şükür ve yaz ayları tam bir kaostu. Herşey ikiye katlıyordu resmen huzursuzluk panik vs vs.. bunda ağustosu atlatasıya 13 14 haftalık felan oluyo, ilk üç ay yaza denk geliyor sonrası sonbahar kış.. İnşallah sıkıntısız geçiririz kalan süreyi ve de doğumu. Hepiniz dualarımdasınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
kızlar doğum korkunuz varmı kalkamazsam diye bi yerde okumustum doğumdan sonra bi bayan depresyondan dolayı bir tıl hastane de yatmış biir yıl sonra düzlmiş suan bebeğinin üzerine çok düşüyor die (Benimde aslında 25 Ekim hesaplamada. 3. Olduğunu ve sezeryan olduğunu düşünürsem inş Ekim başı yada ilk haftası geçince diye olur tahmin ediyorum. Dayanabildigim iz kadar. Hayırlısı. Bakalim
Bende yok. Benim doğumla ilgili değil kaygım kalbimle ilgili. Ya bişey olursa. Yoksa sezeryan hiç aklima gelmiyo kötü bişey.kızlar doğum korkunuz varmı kalkamazsam diye bi yerde okumustum doğumdan sonra bi bayan depresyondan dolayı bir tıl hastane de yatmış biir yıl sonra düzlmiş suan bebeğinin üzerine çok düşüyor die (
:) yok bende dışarı fobisi yok tam tersi çok gezmek istiyorum önceden vardı gezdikçe geçti ve eşim olmadan annemin evinde bile kalamıyordum sonra gezdim gezdim geçti giti:) sizde gezin bol bol zorla ama sıçaklar bitsin çok fena oluyor sıçaklarda çarpıntı bayılma hisi oluyorAy sendedemi var bendede dışarı fobisi başladı yine daha çıkmadan kafamda kuruyorum strese giriyorum amin amin amin Allah hepimize yardım etsin aklı olan yazın bilinçli hamile kalmaz:/
Bende o dışarı korkusuyla baygınlık gecircek gibi oluyorum hatta pazara avmye gidince birden sıcaklık fenalik basıyor bana:) yok bende dışarı fobisi yok tam tersi çok gezmek istiyorum önceden vardı gezdikçe geçti ve eşim olmadan annemin evinde bile kalamıyordum sonra gezdim gezdim geçti giti:) sizde gezin bol bol zorla ama sıçaklar bitsin çok fena oluyor sıçaklarda çarpıntı bayılma hisi oluyor
Bende o dışarı korkusuyla baygınlık gecircek gibi oluyorum hatta pazara avmye gidince birden sıcaklık fenalik basıyor bana:) yok bende dışarı fobisi yok tam tersi çok gezmek istiyorum önceden vardı gezdikçe geçti ve eşim olmadan annemin evinde bile kalamıyordum sonra gezdim gezdim geçti giti:) sizde gezin bol bol zorla ama sıçaklar bitsin çok fena oluyor sıçaklarda çarpıntı bayılma hisi oluyor
İşte tam ben :) kapalı ortama girince nefessiz kalacam saniyorumBende o dışarı korkusuyla baygınlık gecircek gibi oluyorum hatta pazara avmye gidince birden sıcaklık fenalik basıyor bana
aslında korku değil bu kaygı yaşadığımız korkuda gerçek tehlike olur ama gerçektende öyle tehlike falan yokBende o dışarı korkusuyla baygınlık gecircek gibi oluyorum hatta pazara avmye gidince birden sıcaklık fenalik basıyor bana
Canım bendede var yaa. Sanki çok yemişim gibi oluyo. 2 kaşık alıyorum. Zorluyorum kendimi. Sonrada şişkinlik oturamıyorum. Nefesim daralıyor. Gece yattım şiskinlikten huzursuz oldum. Sıkalım dişimiziBu nefes darlığı yüzünden bu korku yüzünden doya doya yemege hasret kaldım artık sırtıma ağrılar girmeye başladı kızlar ya daha erken değilmi bu sırt bel ağrıları üstüne bide kasiliyorum
Bende öyleyim işte ya böyle olunca bebeği takiyorum aç kalıyor diye 2gundur kaldı doktorum dönüyor pzrtsi yi iple çekiyorum o derece korku var üstümde ya bide hani şişkinlik oluyo ya bu sefer nefes alamayınca strese giriyorum ben öyle dengesiz oldum iyice ya önceden daha iyi basediyodum nefes darlığı çarpıntı korkuylaCanım bendede var yaa. Sanki çok yemişim gibi oluyo. 2 kaşık alıyorum. Zorluyorum kendimi. Sonrada şişkinlik oturamıyorum. Nefesim daralıyor. Gece yattım şiskinlikten huzursuz oldum. Sıkalım dişimizi
Canımcım bu sırt ağrın sadece hamilelikten değil sadece. Dün arkadaşım bir yazı yollamış, yazı aynen şu:Bu nefes darlığı yüzünden bu korku yüzünden doya doya yemege hasret kaldım artık sırtıma ağrılar girmeye başladı kızlar ya daha erken değilmi bu sırt bel ağrıları üstüne bide kasiliyorum
Ben suan o durumdayım çünkü kendimi nefes alabilmek için çok kasiyorum zaten o nefes darlığı beni o kadar yordu ki hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorumCanımcım bu sırt ağrın sadece hamilelikten değil sadece. Dün arkadaşım bir yazı yollamış, yazı aynen şu:
İnsanlar nefes alıp verirken aslında karınları şişip iner. Fakat psikolojik olarak nefes açlığı çeken biri, düzgün ve derin nefes alabilmek için kendini devamlı kontrol eder ve nefes alışverişi sırasında göğsünü şişirir. Bu durum varolan nefes düzenini bozduğu için bir süre sonra sırt bel ya da göğüs ağrıları çekmeye başlar.
Bilmez miyim canım.. Allah sabrını versin inşallah hayırlısıyla.. Her belirti için ayrı yol üretmekten, farklı seyler üretip kafa dağıtmaktan o kadar yoruldum ki..Ben suan o durumdayım çünkü kendimi nefes alabilmek için çok kasiyorum zaten o nefes darlığı beni o kadar yordu ki hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?