Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Olsun Allahın izniyle son ayların kış ayına denk gelicek daha iyi hamileliğin başı kusma baş dönmesi derken geçiyo da son ayları adamı daha çok yoruyor benim ilk doğumumda son 4ayi kışa denk gelmişti bu kadar huzursuz nefessiz carpintiyla geçirmedim Allah hepimize yardım etsin insallah

İlkinde bnm doğumumda 25ekime denk geliyodu, 24ünde oldu şükür ve yaz ayları tam bir kaostu. Herşey ikiye katlıyordu resmen huzursuzluk panik vs vs.. bunda ağustosu atlatasıya 13 14 haftalık felan oluyo, ilk üç ay yaza denk geliyor sonrası sonbahar kış.. İnşallah sıkıntısız geçiririz kalan süreyi ve de doğumu. Hepiniz dualarımdasınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Benimde aslında 25 Ekim hesaplamada. 3. Olduğunu ve sezeryan olduğunu düşünürsem inş Ekim başı yada ilk haftası geçince diye olur tahmin ediyorum. Dayanabildigim iz kadar. Hayırlısı. Bakalim

Benimde aslında 25 Ekim hesaplamada. 3. Olduğunu ve sezeryan olduğunu düşünürsem inş Ekim başı yada ilk haftası geçince diye olur tahmin ediyorum. Dayanabildigim iz kadar. Hayırlısı. Bakalim
kızlar doğum korkunuz varmı kalkamazsam diye bi yerde okumustum doğumdan sonra bi bayan depresyondan dolayı bir tıl hastane de yatmış biir yıl sonra düzlmiş suan bebeğinin üzerine çok düşüyor die (

kızlar doğum korkunuz varmı kalkamazsam diye bi yerde okumustum doğumdan sonra bi bayan depresyondan dolayı bir tıl hastane de yatmış biir yıl sonra düzlmiş suan bebeğinin üzerine çok düşüyor die (
Bende yok. Benim doğumla ilgili değil kaygım kalbimle ilgili. Ya bişey olursa. Yoksa sezeryan hiç aklima gelmiyo kötü bişey.

Ay sendedemi var bendede dışarı fobisi başladı yine daha çıkmadan kafamda kuruyorum strese giriyorum amin amin amin Allah hepimize yardım etsin aklı olan yazın bilinçli hamile kalmaz:/
:) yok bende dışarı fobisi yok tam tersi çok gezmek istiyorum önceden vardı gezdikçe geçti ve eşim olmadan annemin evinde bile kalamıyordum sonra gezdim gezdim geçti giti:) sizde gezin bol bol zorla ama sıçaklar bitsin çok fena oluyor sıçaklarda çarpıntı bayılma hisi oluyor

Bende o dışarı korkusuyla baygınlık gecircek gibi oluyorum hatta pazara avmye gidince birden sıcaklık fenalik basıyor bana

Banada 22 ekim
Bende o dışarı korkusuyla baygınlık gecircek gibi oluyorum hatta pazara avmye gidince birden sıcaklık fenalik basıyor bana

Bende aynı.. kalabalık yerler, kapalı dar alanlar, çok işler olan caddelerde bulunmak bile.. birden elim ayağım boşalıyo sanki nefesim kesiliyo gibi hissediyorum. O an öyle kötü oluyoki sanki kendimden geçiyomuşum gibi..

Sanirim.en kotu durumda olan benim artik bebeqin saqliksiz doqacaqina inaniyorum... benim.bu aptal aptal kaygilarim korkularim yuzunden bebekte 8 aydir benimle stres icinde ona benim yzuumden bisey olursa asla affetmicem kendimi...ortada bisey yokken uzulmeceler aqlamacalar korkular stresler ne salaqim kafami vurmak istiyorum duvarlara o dereceyim...suan bebeqimden baska bisey dusunmemem qerekirken ondan baska herseyi dusunur oldum...

Bu nefes darlığı yüzünden bu korku yüzünden doya doya yemege hasret kaldım artık sırtıma ağrılar girmeye başladı kızlar ya daha erken değilmi bu sırt bel ağrıları üstüne bide kasiliyorum

Canım bendede var yaa. Sanki çok yemişim gibi oluyo. 2 kaşık alıyorum. Zorluyorum kendimi. Sonrada şişkinlik oturamıyorum. Nefesim daralıyor. Gece yattım şiskinlikten huzursuz oldum. Sıkalım dişimizi

Canım bendede var yaa. Sanki çok yemişim gibi oluyo. 2 kaşık alıyorum. Zorluyorum kendimi. Sonrada şişkinlik oturamıyorum. Nefesim daralıyor. Gece yattım şiskinlikten huzursuz oldum. Sıkalım dişimizi
Bende öyleyim işte ya böyle olunca bebeği takiyorum aç kalıyor diye 2gundur kaldı doktorum dönüyor pzrtsi yi iple çekiyorum o derece korku var üstümde ya bide hani şişkinlik oluyo ya bu sefer nefes alamayınca strese giriyorum ben öyle dengesiz oldum iyice ya önceden daha iyi basediyodum nefes darlığı çarpıntı korkuyla

Canımcım bu sırt ağrın sadece hamilelikten değil sadece. Dün arkadaşım bir yazı yollamış, yazı aynen şu:
İnsanlar nefes alıp verirken aslında karınları şişip iner. Fakat psikolojik olarak nefes açlığı çeken biri, düzgün ve derin nefes alabilmek için kendini devamlı kontrol eder ve nefes alışverişi sırasında göğsünü şişirir. Bu durum varolan nefes düzenini bozduğu için bir süre sonra sırt bel ya da göğüs ağrıları çekmeye başlar.

Ben suan o durumdayım çünkü kendimi nefes alabilmek için çok kasiyorum zaten o nefes darlığı beni o kadar yordu ki hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum

Kızlar içinizde biri nefes alma problemi yüzünden ilaç tedavisine başlamıştı sürekli derin nefes alma ihtiyacindan dolayi nefes darlığı çok yaşıyorum demişti hatta 11de dur ilaç kullanıyorum hala etki etmedi demişti o arkadaş kimdi ve nasıl oldu acaba

Ben suan o durumdayım çünkü kendimi nefes alabilmek için çok kasiyorum zaten o nefes darlığı beni o kadar yordu ki hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum
Bilmez miyim canım.. Allah sabrını versin inşallah hayırlısıyla.. Her belirti için ayrı yol üretmekten, farklı seyler üretip kafa dağıtmaktan o kadar yoruldum ki..

Kızlar bu kalbin üzerinde bi yerlerde özellikle yattığımda hissettiğm titreme gibi şey normal mi ya.. delircem bunu takmaktan. Kafamı rahatlatıyorum,tlfn elimde yatağa öyle giriyorum ama mutlaka kafamın bi köşesinde yine mi olcak düşüncesi oluyor. Titriyo gibi bir şey oluyor bikaç saniyelik ve nefesim yetmicek gibi panikliyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…