Yarın git bi göğüs doktoruna. Hamilelik öncesi varmiydi kiKızlar bugün kontrolüm vardı doktorum ile konuştuk bebeğin maşallah subhanallah gelişimi yerindeymış yalnız bana dediki sen kilo alicagin yerde kilo vermişsin 1.5 kilo vermişim bunu arastiralim dedi komple kan tahlilleri verdi herseye bakılsin dedi bide dedimki ben nefes problemi yaşıyorum o yüzden doya doya yemek yiyemiyorum dedim panik atağım anksiyete var dedim bana dediki bebek nefes açlığı yapar ama seni bu kadar zorlamasi normal değil bi göğüs hastaliklarina akcigerlerine baktir dedi onun dışında şimdilik bişey yok sizce bu nefes darlığı için napıyım kadın çünkü psikiyatr ile alakası varmı bilmiyorum dedi çünkü hamilelerde nefes açlığı normal ama seninki takintimi yoksa neyle alakali bunu takip et dedi
Yan8 bendede oluyor. Zannetmiyorum bişey olduğunu. Ama doktorun git dediyse yine de bi göster.aklinda kalmasın. İcin rahat olsun.Yok hamilelikten önce hiç nefes alma problemim yoktu nefes darlığı yasamiyodum hamileliktede son 2 3 aydır başladı öncesinde yine çok iyiydim
Aynen dimi öyle yapim ya bide benim aklıma takılan neden kilo almadım hiç yani insan 2 3 kiloda almazmi 7aylik olduk resmenYan8 bendede oluyor. Zannetmiyorum bişey olduğunu. Ama doktorun git dediyse yine de bi göster.aklinda kalmasın. İcin rahat olsun.
Azcık bi hasta olsak bile sonucunu olur olmaz yerlere götürüyoruz, hiç olumlu sonuçları düşünmüyoruz. Durum böyle olunca da atak üstüne atak, sıkıntı üstüne sıkıntı yaşıyoruz. Ben sabah gözümü açar açmaz sıkılmama sebep olan şeyler aklıma geliyor. O kadar daralıyorum ki tüm günüme yansıyor. Ne kadar da gereksiz halbuki ama işte gelde korkularına söz geçir. Seninde durumun farksız gibi canım, o yüzden kendi kafanda bitirmeye çalışman daha iyiYok kuzum ya sinir oldum gitmiyorum her gittiğimde başka bir yerimi kurcalamak istiyorlar ama iyi değilim dün iki kez atak geçirdim fenalaştım ter boşaldı çok kötüydüm nolacak benim bu halim bilmiyorum...
Önceden bende de olmuştu. Üniv bittikten sonra başladı. Her yemeğe oturuşumda yutamamaktan soluk boruma kaçırmaktan felan korkuyodum. Özellikle pimpiriklendikçe de inadına boğazıma takılırdı. İyice acıkıp gerçekten bişeyler yeme isteği gelmeden spfraya oturamaz oldum onun yüzünden. Halen mesela tükürüğümü yutmaya çalışırken kendimi dinlersem yutamıyo gibi zorlanıyorum.Kızlar ya bişey dicem ben yemek yerken birden sıkıntı basiyor bana bu sefer kafamda sorular başlıyor aslında açım ama yerken nefes daralmasİda baslayinca bu sefer oraya odaklanıp yiyemiyorum sizce neden böyle oluyor çok yoruldum artik
Ayy işte aynı ben ya napıyım bilmiyorum ilaca bu kadar hafta dayandım şimdi psikiytre gidip ilaç kullanmakta istemiyorum bu kadar hafta çabaladım ama aklimdanda gitmiyor bu nefes darlığı sanki takıntı oluyo bende ya birde yememe engel olmasa bu sefer yemek yerken korku başlıyor bende aynı anlattığınız gibiÖnceden bende de olmuştu. Üniv bittikten sonra başladı. Her yemeğe oturuşumda yutamamaktan soluk boruma kaçırmaktan felan korkuyodum. Özellikle pimpiriklendikçe de inadına boğazıma takılırdı. İyice acıkıp gerçekten bişeyler yeme isteği gelmeden spfraya oturamaz oldum onun yüzünden. Halen mesela tükürüğümü yutmaya çalışırken kendimi dinlersem yutamıyo gibi zorlanıyorum.
Aynen şimdi gidiyorum bi sonuca bağlanmadı ora bura derken heryerimden bişeyler çıkmaya başladı ve ben düşündükçe bana ne olacak diye hergün senaryolar yazıyorum kafayı yemem inşallahAzcık bi hasta olsak bile sonucunu olur olmaz yerlere götürüyoruz, hiç olumlu sonuçları düşünmüyoruz. Durum böyle olunca da atak üstüne atak, sıkıntı üstüne sıkıntı yaşıyoruz. Ben sabah gözümü açar açmaz sıkılmama sebep olan şeyler aklıma geliyor. O kadar daralıyorum ki tüm günüme yansıyor. Ne kadar da gereksiz halbuki ama işte gelde korkularına söz geçir. Seninde durumun farksız gibi canım, o yüzden kendi kafanda bitirmeye çalışman daha iyi
Aynen bende öyleydim bi ara su içerken kaç kere ölüyodum yemek yerken yutamıyordum hatta tükürüğümde boğuluyordum o derece şimdi ara ara oluyor şimdi de boğazımda sanki bişey kalmış gibi sanki biri basıyor gibi tuhaf işte..Kızlar ya bişey dicem ben yemek yerken birden sıkıntı basiyor bana bu sefer kafamda sorular başlıyor aslında açım ama yerken nefes daralmasİda baslayinca bu sefer oraya odaklanıp yiyemiyorum sizce neden böyle oluyor çok yoruldum artik
Kaç haftalık hamilesiniz ilaç kullanıyomusunuzAynen bende öyleydim bi ara su içerken kaç kere ölüyodum yemek yerken yutamıyordum hatta tükürüğümde boğuluyordum o derece şimdi ara ara oluyor şimdi de boğazımda sanki bişey kalmış gibi sanki biri basıyor gibi tuhaf işte..
Ben emziriyorum ilaç kullanıyorumKaç haftalık hamilesiniz ilaç kullanıyomusunuz
Allah yardım etsin ya hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba dozu düşük emzirdigin için ondan geçmiyor belki takıntılarBen emziriyorum ilaç kullanıyorum
Amin hepimize yardım etsin inşallah... Prozac 20 mg. kullanıyorum çok ağır şeyler yaşadım Allah'a sığındım içiyorum bebeğimi sütten kesmek istemiyorum onun için direniyorum inşallah içtiğim ilacın zararı olmazAllah yardım etsin ya hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba dozu düşük emzirdigin için ondan geçmiyor belki takıntılar
allah korusun canım, bende her ağrım sızım ayrı yere gidiyodum hepsi ayrı ilaçç ayrı tedavi veriyodu, ilacı içme mecburiyetinde hissettirdikleri için iyi olamam düşüncesiyle içmeye kalkıyodum sonra daha kötü oluyodum. En sonunda hepsini bıraktım, bi yerden toplarken bi yerden dağıtıyodum psikolojime yenilip.Aynen şimdi gidiyorum bi sonuca bağlanmadı ora bura derken heryerimden bişeyler çıkmaya başladı ve ben düşündükçe bana ne olacak diye hergün senaryolar yazıyorum kafayı yemem inşallah
Aynı şeyi yazmışız resmen.Aynen bende öyleydim bi ara su içerken kaç kere ölüyodum yemek yerken yutamıyordum hatta tükürüğümde boğuluyordum o derece şimdi ara ara oluyor şimdi de boğazımda sanki bişey kalmış gibi sanki biri basıyor gibi tuhaf işte..
Amin hepimiz mücadele içindeyiz Rabbim inşallah hepimizi feraha çıkarsın insallah bebeginede hiçbir zararı olmaz Allah büyüktür içini ferah tut sende kaç aylık bebeğin birde hamileykende kullandinmi ilacAmin hepimize yardım etsin inşallah... Prozac 20 mg. kullanıyorum çok ağır şeyler yaşadım Allah'a sığındım içiyorum bebeğimi sütten kesmek istemiyorum onun için direniyorum inşallah içtiğim ilacın zararı olmaz
Benide bıraksalar doktor doktor gezicem ilaçları içmiycem tabi çünkü bu doktor bilmiyor anlamıyor dicem başka bi doktor bulcam onun dediğine göre senaryo yazacam falan filan hayatım bundan ibaret millet alışveriş yapar mutlu olur ben dr.gidiyorum mutlu oluyorumallah korusun canım, bende her ağrım sızım ayrı yere gidiyodum hepsi ayrı ilaçç ayrı tedavi veriyodu, ilacı içme mecburiyetinde hissettirdikleri için iyi olamam düşüncesiyle içmeye kalkıyodum sonra daha kötü oluyodum. En sonunda hepsini bıraktım, bi yerden toplarken bi yerden dağıtıyodum psikolojime yenilip.
Aynı şeyi yazmışız resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?