Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bilmez miyim canım.. Allah sabrını versin inşallah hayırlısıyla.. Her belirti için ayrı yol üretmekten, farklı seyler üretip kafa dağıtmaktan o kadar yoruldum ki..
Aynen ya diyorum ya Rabbim daha kötü şeyler ile sinamasin hicbirimizi yani bu hastalık ile olan sınav çok yordu bizi o bebek aşkını mutluluğunu yasatmiyor öylemi kendi hastalıklarimizi düşünmekten

Hanımlar 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ikimizdede herşey araştırıldı sebepsiz infertilite..çok istedim olmadı tek stresim bu ve en son kafayı artık takmamam gerektiği için 2 aydır cipralex 5 mg kullanıyorum bi rahatladım diyebilirim..simdi korun demedi dr m ama bu süreçlerde gebe kalabilen sağlıklı sürdüren var mı ?

Çarpıntı dimi kalp atislarina odaklanmış nefes alış verisini dinliyosun kesin al birimizi vur ötekine
Benimde aklıma ilk o geldi ama şu geçenki bahsettiği sorun da olabilir diye düşünmüştüm. Hep yatınca hortluyo zaten. Geçen göle gittik pikniğe ve oğluşu babası ve teyzesi yüzdürdü. Su o kadar sığ ki dizimin azcık üstünde. Ama ben oğlumu kafaya takıp ilerledikçe panik yaptım bişeyde diyemiyorum. Habire kalbim sarsılıp durdu. Bu kez de onu taktım kafaya. Özellikle arayıp buluyoruz sanki sıkıntıyı ya

Valla klimanın başında terledim gece yaa. Tam daliyorum gözümü. Acıyorum hadi bakalım terlememi dersin çarpıntimi. Sinir oldum. Şu an iyiyim ama hep aklimda tabi. Denize gidemiyorum orda tutarsa Diye. Bide boğazımda beni rahatsız eden bişey var. Tıkali gibi. Sinir oldum.bu hafta rapor aldım. 28. İçindeyim. 29 bitince işte ise giderim. 31 hafta bitince raporu alırım. Yani bayramdan önce ki.hafta. hayırlısı ile.bi bitse artık. Yaa.

kızlar merhaba,doğum korkusu yaşayan var mı aranız da nasıl yendiniz ??birde etrafınızdakı ınsanlar tarafından anlaşılmamak en yakınınız eşiniz mesela haklı oldugunuz konu da bile sizi alttan almıyo hamılesınız çalışıyorsunuz bide bu hastalıkla uğraşıyosunuz

Anlasilmamak beni bir kere daha paniğe sokuyor. Herkes normal ben kendimden nefret ediyorum o zaman (

Anlasilmamak beni bir kere daha paniğe sokuyor. Herkes normal ben kendimden nefret ediyorum o zaman (
ya ben haklı olduğum halde haksız durumuna sokan bi eşim var beni en diplere sokan bu günüme gelmemde büyük payı olan eşim...aileme gitmem de bana engel olan kımseyle konusmamı istemeyen bana resmen yanlız kal depresyonun dibini yaşa

Ay seninki daha fena canım yaa. Benim eşim git diyor ama panigim tutar diye gidesim gelmiyor.

S serra1982 ah canım ah.. Aslında orda ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kafamızda kurmasak zaten atak gelmicek bile belki ama oluyor işte. Biz aile olarak gittik pikniğe orda 3 kez fena oldum, kafamı dağıtsamda çarpıntım ve yorgunluk hissim geçmemişti.

D DRY DMR 55 Anlayışsızlık daha da katlıyor paniği. Eşin neden bu şekilde davranıyor ki? Benim kp aynı dediğin gibi ama asla kv.nin seviyesi ile kıyaslanamaz. Acaba seni üstün gördüğünden mi bu hali?

Benim yaz burnumdan geldi çocuklarla keyifli zaman getiremedim hiç. Hayırlısı.

D DRY DMR 55 Anlayışsızlık daha da katlıyor paniği. Eşin neden bu şekilde davranıyor ki? Benim kp aynı dediğin gibi ama asla kv.nin seviyesi ile kıyaslanamaz. Acaba seni üstün gördüğünden mi bu hali?

Bayan sorunlu Ayy canımm teşekkür ederim :) bu arada senin tahlillerin felan ne durumda ? Bir sonuca bağlandı mı?
Yok kuzum ya sinir oldum gitmiyorum her gittiğimde başka bir yerimi kurcalamak istiyorlar ama iyi değilim dün iki kez atak geçirdim fenalaştım ter boşaldı çok kötüydüm nolacak benim bu halim bilmiyorum...

Yok kuzum ya sinir oldum gitmiyorum her gittiğimde başka bir yerimi kurcalamak istiyorlar ama iyi değilim dün iki kez atak geçirdim fenalaştım ter boşaldı çok kötüydüm nolacak benim bu halim bilmiyorum...
Hepimiz aynıyız canım. Yorma kafanı. Burdaki yazıları okuyunca rahatlıyorum. Ama geldiği zaman engel olamıyorum bende. İdare edeceğiz artık.

Hepimiz aynıyız canım. Yorma kafanı. Burdaki yazıları okuyunca rahatlıyorum. Ama geldiği zaman engel olamıyorum bende. İdare edeceğiz artık.
Düşünüyorumda o kadar kötü günler geçirmişim doğumdan sonra şimdi düşündükçe çıkdıracak gibi oluyorum yürüyemeyecek kadar kötüydüm toparlamaya çalışıyorum ama atamıyorum hala üzerimden kötü bi hastalığım var çok az bi ömrüm kaldı ajitasyon yapıyorum millete ay çocuklarında psikolojisini bozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…