Aynen ya diyorum ya Rabbim daha kötü şeyler ile sinamasin hicbirimizi yani bu hastalık ile olan sınav çok yordu bizi o bebek aşkını mutluluğunu yasatmiyor öylemi kendi hastalıklarimizi düşünmektenBilmez miyim canım.. Allah sabrını versin inşallah hayırlısıyla.. Her belirti için ayrı yol üretmekten, farklı seyler üretip kafa dağıtmaktan o kadar yoruldum ki..
Canım ne oldu? İyi misin şuan?Offf kızlar uyuyamıyorum kendimi dinlemekten
Çarpıntı dimi kalp atislarina odaklanmış nefes alış verisini dinliyosun kesin al birimizi vur ötekineOfff kızlar uyuyamıyorum kendimi dinlemekten
Benimde aklıma ilk o geldi ama şu geçenki bahsettiği sorun da olabilir diye düşünmüştüm. Hep yatınca hortluyo zaten. Geçen göle gittik pikniğe ve oğluşu babası ve teyzesi yüzdürdü. Su o kadar sığ ki dizimin azcık üstünde. Ama ben oğlumu kafaya takıp ilerledikçe panik yaptım bişeyde diyemiyorum. Habire kalbim sarsılıp durdu. Bu kez de onu taktım kafaya. Özellikle arayıp buluyoruz sanki sıkıntıyı yaÇarpıntı dimi kalp atislarina odaklanmış nefes alış verisini dinliyosun kesin al birimizi vur ötekine
Anlasilmamak beni bir kere daha paniğe sokuyor. Herkes normal ben kendimden nefret ediyorum o zamankızlar merhaba,doğum korkusu yaşayan var mı aranız da nasıl yendiniz ??birde etrafınızdakı ınsanlar tarafından anlaşılmamak en yakınınız eşiniz mesela haklı oldugunuz konu da bile sizi alttan almıyo hamılesınız çalışıyorsunuz bide bu hastalıkla uğraşıyosunuz
ya ben haklı olduğum halde haksız durumuna sokan bi eşim var beni en diplere sokan bu günüme gelmemde büyük payı olan eşim...aileme gitmem de bana engel olan kımseyle konusmamı istemeyen bana resmen yanlız kal depresyonun dibini yaşaAnlasilmamak beni bir kere daha paniğe sokuyor. Herkes normal ben kendimden nefret ediyorum o zaman(
Ay seninki daha fena canım yaa. Benim eşim git diyor ama panigim tutar diye gidesim gelmiyor.ya ben haklı olduğum halde haksız durumuna sokan bi eşim var beni en diplere sokan bu günüme gelmemde büyük payı olan eşim...aileme gitmem de bana engel olan kımseyle konusmamı istemeyen bana resmen yanlız kal depresyonun dibini yaşa
Seni yalnız bırakmayız canım...Hiii bi de siz hayırlısıyla doğum yaptığınızda ben buralarda tek başıma mı kalıcamm :) deli gibi kendi kendime yazar çizerim :))
Benim yaz burnumdan geldi çocuklarla keyifli zaman getiremedim hiç. Hayırlısı.
Yok kuzum ya sinir oldum gitmiyorum her gittiğimde başka bir yerimi kurcalamak istiyorlar ama iyi değilim dün iki kez atak geçirdim fenalaştım ter boşaldı çok kötüydüm nolacak benim bu halim bilmiyorum...Bayan sorunlu Ayy canımm teşekkür ederim :) bu arada senin tahlillerin felan ne durumda ? Bir sonuca bağlandı mı?
Hepimiz aynıyız canım. Yorma kafanı. Burdaki yazıları okuyunca rahatlıyorum. Ama geldiği zaman engel olamıyorum bende. İdare edeceğiz artık.Yok kuzum ya sinir oldum gitmiyorum her gittiğimde başka bir yerimi kurcalamak istiyorlar ama iyi değilim dün iki kez atak geçirdim fenalaştım ter boşaldı çok kötüydüm nolacak benim bu halim bilmiyorum...
Düşünüyorumda o kadar kötü günler geçirmişim doğumdan sonra şimdi düşündükçe çıkdıracak gibi oluyorum yürüyemeyecek kadar kötüydüm toparlamaya çalışıyorum ama atamıyorum hala üzerimden kötü bi hastalığım var çok az bi ömrüm kaldı ajitasyon yapıyorum millete ay çocuklarında psikolojisini bozuyorumHepimiz aynıyız canım. Yorma kafanı. Burdaki yazıları okuyunca rahatlıyorum. Ama geldiği zaman engel olamıyorum bende. İdare edeceğiz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?