- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
21. haftaya kadar dayanabildim sonra iki doktorumun kararıyla ilaca başladım doğuma yakın bıraktım sonra tekrardan başladım şimdi devam ediyorum iyi olcamda sağlık problemlerim var o yüzden panikliyorum yoksa bebeğime baktıkça şükrediyorum darısı size inşallah hayırla kucağınıza alın...Amin hepimiz mücadele içindeyiz Rabbim inşallah hepimizi feraha çıkarsın insallah bebeginede hiçbir zararı olmaz Allah büyüktür içini ferah tut sende kaç aylık bebeğin birde hamileykende kullandinmi ilac
Bebeğim 3,5 aylıkAmin hepimiz mücadele içindeyiz Rabbim inşallah hepimizi feraha çıkarsın insallah bebeginede hiçbir zararı olmaz Allah büyüktür içini ferah tut sende kaç aylık bebeğin birde hamileykende kullandinmi ilac
Hepimiz aynıyız canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBenide bıraksalar doktor doktor gezicem ilaçları içmiycem tabi çünkü bu doktor bilmiyor anlamıyor dicem başka bi doktor bulcam onun dediğine göre senaryo yazacam falan filan hayatım bundan ibaret millet alışveriş yapar mutlu olur ben dr.gidiyorum mutlu oluyorum
Oy küçük melek Allahım size bagislasin bende ilk oglumda öyleydim ilaç icmiyodum emziriyodum diye ama hep acillerde doktorlarda şimdide hamileyim ilacı bıraktım diye hamileligim böyle korku panik kaygıyla geçiyorBebeğim 3,5 aylık
Gittinmi doktora. Hani soracaktinKızlar ya bişey dicem ben yemek yerken birden sıkıntı basiyor bana bu sefer kafamda sorular başlıyor aslında açım ama yerken nefes daralmasİda baslayinca bu sefer oraya odaklanıp yiyemiyorum sizce neden böyle oluyor çok yoruldum artik
Hani doktora soracaktin. GitmedinmiKızlar ya bişey dicem ben yemek yerken birden sıkıntı basiyor bana bu sefer kafamda sorular başlıyor aslında açım ama yerken nefes daralmasİda baslayinca bu sefer oraya odaklanıp yiyemiyorum sizce neden böyle oluyor çok yoruldum artik
Yok canım randevu aldım haftaya saliya verdi göğüs hastalıkları için haftaya saliya kadar nasıl idare edicem bilmiyorumHani doktora soracaktin. Gitmedinmi
Ama antidepresan kullaniyorsun dimi sen. Faydası yokmu.3 gündür aşırı kötüyüm ne yapıyım bilmiyorum ilaç yetersiz geliyor bebeğimi emzirmek istiyorum eğer memeden kesersem daha kötü olcam eminim direniyorum ama şu 3 gündür çok kötüyüm
İyiydim 3 gündür ataklar yokluyo sanırım ben hala bedensel bi rahatsızlığım var diye düşünüyorum o yüzden iyi değilimAma antidepresan kullaniyorsun dimi sen. Faydası yokmu.
Evin içinde dolanıyorum acaip denge kaybı var vücuduma hakim olamıyorumAma antidepresan kullaniyorsun dimi sen. Faydası yokmu.
Vertigo nmu var yoksa. Stres tetikliyor.Evin içinde dolanıyorum acaip denge kaybı var vücuduma hakim olamıyorum
Vertigomu ne bilmiyorum sadece başım dönmüyor vücudum dengesi bozuk bi tuhaf sallanıyor gibiVertigo nmu var yoksa. Stres tetikliyor.
Vertigo dur o zaman canım. Bi kulaktan doktora git . Bende var. Stres artırıyor. Uzun zamandır olmadı. İnş tekrr etmez. Kızım olduktan sonra çok oldu. Oğluma hamileyken de zor geçti . Denge kaybı mide bulantısı. 3.de de çarpıntı kaygı.. allahım beterinden saklasinVertigomu ne bilmiyorum sadece başım dönmüyor vücudum dengesi bozuk bi tuhaf sallanıyor gibi
Aa öylemi ya bende ne bu diyodum bi bu eksiktiVertigo dur o zaman canım. Bi kulaktan doktora git . Bende var. Stres artırıyor. Uzun zamandır olmadı. İnş tekrr etmez. Kızım olduktan sonra çok oldu. Oğluma hamileyken de zor geçti . Denge kaybı mide bulantısı. 3.de de çarpıntı kaygı.. allahım beterinden saklasin
Bi de hareketlerimde kısıtlanma var gibi ama değil kullanıyorum bütün uzuvlarımı ama öyle hissediyorum çok tuhafımVertigo dur o zaman canım. Bi kulaktan doktora git . Bende var. Stres artırıyor. Uzun zamandır olmadı. İnş tekrr etmez. Kızım olduktan sonra çok oldu. Oğluma hamileyken de zor geçti . Denge kaybı mide bulantısı. 3.de de çarpıntı kaygı.. allahım beterinden saklasin
Lise döneminde başlayan ve malesef kesin çözümü olmayan..Vertigo dur o zaman canım. Bi kulaktan doktora git . Bende var. Stres artırıyor. Uzun zamandır olmadı. İnş tekrr etmez. Kızım olduktan sonra çok oldu. Oğluma hamileyken de zor geçti . Denge kaybı mide bulantısı. 3.de de çarpıntı kaygı.. allahım beterinden saklasin
Ara ara sersem gibi hissederiz ya özellikle kafamızı işte o zamanlarda çok olur bu dediğinBi de hareketlerimde kısıtlanma var gibi ama değil kullanıyorum bütün uzuvlarımı ama öyle hissediyorum çok tuhafım
Çok kötü bi durum bu hamileliğimde çok stresliydim o yüzden sanırım bu kadar hastalıkAra ara sersem gibi hissederiz ya özellikle kafamızı işte o zamanlarda çok olur bu dediğin
İlaç kullandın mı pekiLise döneminde başlayan ve malesef kesin çözümü olmayan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?