Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin hepimiz mücadele içindeyiz Rabbim inşallah hepimizi feraha çıkarsın insallah bebeginede hiçbir zararı olmaz Allah büyüktür içini ferah tut sende kaç aylık bebeğin birde hamileykende kullandinmi ilac
21. haftaya kadar dayanabildim sonra iki doktorumun kararıyla ilaca başladım doğuma yakın bıraktım sonra tekrardan başladım şimdi devam ediyorum iyi olcamda sağlık problemlerim var o yüzden panikliyorum yoksa bebeğime baktıkça şükrediyorum darısı size inşallah hayırla kucağınıza alın...

Hepimiz aynıyız canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Gittinmi doktora. Hani soracaktin

Hani doktora soracaktin. Gitmedinmi

3 gündür aşırı kötüyüm ne yapıyım bilmiyorum ilaç yetersiz geliyor bebeğimi emzirmek istiyorum eğer memeden kesersem daha kötü olcam eminim direniyorum ama şu 3 gündür çok kötüyüm

Vertigomu ne bilmiyorum sadece başım dönmüyor vücudum dengesi bozuk bi tuhaf sallanıyor gibi
Vertigo dur o zaman canım. Bi kulaktan doktora git . Bende var. Stres artırıyor. Uzun zamandır olmadı. İnş tekrr etmez. Kızım olduktan sonra çok oldu. Oğluma hamileyken de zor geçti . Denge kaybı mide bulantısı. 3.de de çarpıntı kaygı.. allahım beterinden saklasin

Aa öylemi ya bende ne bu diyodum bi bu eksikti

Bi de hareketlerimde kısıtlanma var gibi ama değil kullanıyorum bütün uzuvlarımı ama öyle hissediyorum çok tuhafım

Lise döneminde başlayan ve malesef kesin çözümü olmayan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…