Istanbula gelirsen haberim olsun o zamana kadar panik atagimiz geçmiş olursa avmde yemek yer kahve içeriz düşünsene sen geliyomussun ben dur geliyorum diye diye kaygidan cikmiyomusum bazen arkadaşlarım tutturuyo buluşalım diye utancimdan diyemiyorum panik atagim tutuyo gelemiyorum o ortamlara
Sağ salim bi doğum yapalım da Allahın izniyle hersey kısmet burdan çok güzel arkadaşlıklar edinebiliriz illa aynı mahalleden olmaya gerek yok gönlümüz temiz olsun bir olsun dimikısmet. Şu anda öyle bir planım yok. Ama olursa niye olmasin
y4zy4qmurum türkiyede bi sen S serra1982 bi ben varız böyle olan bak dışarı cikicaz öyle bi oyalaniyorumki 1saattir şal bakiniyorum öyleki içim bi tuhaf kaygidan
Kız dur ne doktoru. Bak biz varız dr.dan daha iyi :)) Ben o kadar bunaldım ki insanlardan, şöyle kimsenin bizi bilmediği tanımadığı bir yere taşınsak felan. Olabildiğince uzağa.. Sonra saçmaladım temelli diyorum. Dengesizleştim fazlaca.:) valla ben terlesem niye terledim diyorum. Düşünmekten alıkoyamıyorum kalbimi. Sanki heran bişey olacak gibi. Korku gecmiyotekrar mı gitsek ne yapsak kalp doktoruna
Aaa neresinden isparta nin. Yakınız. Ben antalya :)
Valla insanlardan kaçmaya gerek yok. Yerine göre evdeki eşin bile anlamıyor. Diyorumki şu ilacı içmiyorum yerine doğal bişey içecem niye dedi. Bende korkuyorum dedim. Valla delilikte boyut degistirdin dedi. Sinir oldum.
Eşimin arkadaşları geldi bi çay içip kalktılar az önce. Bende sıkılıp duruyodum. Hadi avm.ye gidip dolaşalım dedi eşim. 10 dk yürüme mesafesinde gidicemiz yer, canım gitmek istiyor ama içim otur oturduğun yerde diyor. Sapıttım iyice ya
Kız dur ne doktoru. Bak biz varız dr.dan daha iyi :)) Ben o kadar bunaldım ki insanlardan, şöyle kimsenin bizi bilmediği tanımadığı bir yere taşınsak felan. Olabildiğince uzağa.. Sonra saçmaladım temelli diyorum. Dengesizleştim fazlaca.
Valla insanlardan kaçmaya gerek yok. Yerine göre evdeki eşin bile anlamıyor. Diyorumki şu ilacı içmiyorum yerine doğal bişey içecem niye dedi. Bende korkuyorum dedim. Valla delilikte boyut degistirdin dedi. Sinir oldum.
Eşimin arkadaşları geldi bi çay içip kalktılar az önce. Bende sıkılıp duruyodum. Hadi avm.ye gidip dolaşalım dedi eşim. 10 dk yürüme mesafesinde gidicemiz yer, canım gitmek istiyor ama içim otur oturduğun yerde diyor. Sapıttım iyice ya
Kız dur ne doktoru. Bak biz varız dr.dan daha iyi :)) Ben o kadar bunaldım ki insanlardan, şöyle kimsenin bizi bilmediği tanımadığı bir yere taşınsak felan. Olabildiğince uzağa.. Sonra saçmaladım temelli diyorum. Dengesizleştim fazlaca.
Aaa neresinden isparta nin. Yakınız. Ben antalya :)
Komşuyuz desene :) ben merkezdeyim canım. Sen neresindensin Antalya`nın?Valla insanlardan kaçmaya gerek yok. Yerine göre evdeki eşin bile anlamıyor. Diyorumki şu ilacı içmiyorum yerine doğal bişey içecem niye dedi. Bende korkuyorum dedim. Valla delilikte boyut degistirdin dedi. Sinir oldum.
Benim işyerim antalyada.ben serikte oturuyorum. Sıkıntıyı atlatacagiz inşallah.Komşuyuz desene :) ben merkezdeyim canım. Sen neresindensin Antalya`nın?
Haklısın yaşamayan anlamıyor genel itibariyle. Eş konusunda başlarda destek görüyordum bende ama hastalık üst üste nüksettiğinde o da bıkıyor. Bişey sormaya bile gelmiyor, başlıyor nutuk atmaya. Aynı durum bizde de oluyor birçok konuda. Mesela 2 sey arasında kalırsam önce ona soruyorum. Bir de bunu seçersem şu olur bunu seçersem bu olur diyorum. E o zaman sen bilirsinde, ben ne desem boşta. Yahu hangisi daha mantıklıysa o an için yardım edicek zor bişey değil. Çünkü bazen o panik anlarında boğulma hissi yüzünden ani karar veriyorum. Sonra bana çene çalmasın diye de ona sorup garantiye almak istiyorum ama anlamıyor
İnşallah canım inşallah en kısa zamanda atlatırız hayırlısıyla.Benim işyerim antalyada.ben serikte oturuyorum. Sıkıntıyı atlatacagiz inşallah.
Gel gel..Bi ben eksiktimBende varım arkanızdan geliyorum hiç merak etmeyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?