- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Önemli bir durum olmasında canım, gerisi gelir geçer Allahın izniyle. Bu arada kansızlık ya da düşük tansiyonda sebep olabilir.Canım sonuçlar bugün 13.45de çıktı ama gidemedim takatim yoktu yürüyüp oğlumla gidip almaya pzrtsi sabah eşimle gidip alicam inşallah bari bi eksiklik vardırda tahlilde psikolojik değildir bu halsizlik yürümeye yoruluyorum dizlerim de derman yok vallahi
Hayati olmasin canım ama inşallah tahlillerde eksik çıkan bişeyler olur yoksa ya eşim ya ben katil olucam sinirsel çünkü beynimeÖnemli bir durum olmasında canım, gerisi gelir geçer Allahın izniyle. Bu arada kansızlık ya da düşük tansiyonda sebep olabilir.
Allah korusun canım. Bi yönden de haklısın hiç değilse takviye olucak bişeyler yapılır, seni rahatlatır. Karşındaki anlamayınca daha da zorlaşıyor durum malesef. O yüzden çok iyi anlayabiliyorum suan.Hayati olmasin canım ama inşallah tahlillerde eksik çıkan bişeyler olur yoksa ya eşim ya ben katil olucam sinirsel çünkü beynime
Ben sana bişey soracagim. Tahlilleri sağlık ocagindami verdin. Onun sonucuna internet bakılabiliyor. Barkodun varsa eğer.Kızlar hipnoz tedavisi varya acaba bize etki edermi panik atak kaygı anksiyetede kullanıp çok iyi sonuçlar alan varmış tabi gerçekmi yorumlar bilemedimm
Evet sağlık ocağında verdim canım nasıl bakicam ne barkoduBen sana bişey soracagim. Tahlilleri sağlık ocagindami verdin. Onun sonucuna internet bakılabiliyor. Barkodun varsa eğer.
Canım bu sefer bakamazsin artık. Onu jnternetten bakicam deyip tüpün üstüne yapistirdigi varya bi kağıt sana ondan veriyor numara yazıyor üstünde. Onla bakılıyor. Aklında olsun bidahakine.
Hiç bilmiyodum valla Sağol bilgilendirme için bidaha kan verince öyle yapıcam en azından gidemedigim zaman meraktan kendimi yememCanım bu sefer bakamazsin artık. Onu jnternetten bakicam deyip tüpün üstüne yapistirdigi varya bi kağıt sana ondan veriyor numara yazıyor üstünde. Onla bakılıyor. Aklında olsun bidahakine.
Canım bende de titreme takatsizlik vardı lavaboya zor kalkıyordm. yattığım yerde dahi yorgun gergin sıkıntılı (biyolojik ve psikoloji) ama 18.haftada azalıyor yavaş yavaş sıkıntılar çok şükür kaygı etme... Bana hep hastalıklı kalacakmisim gibi geldi ama çok şükür şimdi yine dışarı çıkıp aman aman gezemiyorum ama Elhamdulillah Evimin içinde işlerimi yapabiliyorm
Valla canım ne yapayım çekmeyipte. En başından beri kardiyoliji, psikiytri ile arkadaş oldum. Canım sıkıldıkça doktora gidiyorum.ben ilaç kullaniyordum kesince tekrarladı. Benim tek sorunum ve takıntım kalbim aslında. Bişey olacak diye korkuyorum. Nefesim daralsa kemiklerim. Ağrısa korkuyorum.bisey olacak.diye. evde yanliz duramıyorum. Etrafımda arabalı biri mutlaka olmalı. Yoksa düşünmekten kalbim çarpıyo nefesim daralıyor. Bazen 4 kat merdiveni sıkıntısız çıkıyorum. Eğer içimde sıkıntı olursa bazen 1 kat çıksam kalbim çarpıyo. Çok acile gittim çarpıntı dan. Psikiytrim damla verdi cesaret edip icemedim. Geçen gün karnımda kasilma vardı doktor magnezyum iç dedi içemiyorum ilacın içeriğine baktım dokunursa deim öyle duruyor. Denize gidemedim ya kalbime bisey olursa. Bide busene denizde kriz geçirenleri duyuyorum korkudan gidemiyorum. Bi ara banyo yapamiyordum sırf bu yüzden. Bi.muhtar banyoda kriz.gecirmisti. bilinçaltına işlemiş. Atamıyorum. 7 ay böyle geçti. İş yerine gidiyorum ordada aynı. Sıkıntı geliyo kendimi atıyorum dışarı.. rapor rapor üstüne valla. Bi tamamlasak hayırlısı ile
Bende her zaman hazır olunca yapmak istedim ama kaza işte oldu... eşimi ve kendimi çok suçladım nasıl oldu bu diye.Biliyor musun ilk hamileliğimde belirtilerim sürekli artarak çoğalıyodu. Şiddetide öyle tabi. Kaos gibiydi resmen. Bebeğim 2 sene fena huzursuzdu. İleri derecede kolikti ve hastanenin + dr.unda ketumluğu yüzünden en başta yapılması gerekeni yapmayıp ağır davrandıkları için en sonda kendi bildiğimi uyguladım ve geçti. Bu olanlardan hep kendimi suçlu tutumuştum ama aslında %100 stresli geçen hamilelik değilmiş sebebi. Stresin herşeye oldugu gibi bebeğede zararı dokunuyor tabiki ama çok mutlu geçirilen gebeliklerde de bebekler sorunlu olabiliyor. Buna yakından şahidim hemde kaçıncı kez. Ama şu bir gerçek ki insan erteledikçe yaşı da geçiyor ve bir yaştan sonra kafası hiç götürmüyor bebeği. İşte kabullenmek o zaman daha zor oluyor. Nacizane fikrim şu ki insan gerçekten istiyorsa bebeği o zaman yapmalı. Geçiştirmek sadece o isteği törpülüyor.
Heh işte sanki beynim duruyo gibi uyuşuyo gibi değişik bişey oluyo acaba ilaçsiz olmanın yan etkisi miBaşımda değil canim sol yüzümde oluyo sanki :) bazen panikledigimde uyuşma dışında bulanıklık oluyo beynimde
Valla ne normal ne değil Bilmiyorum artık. Bıraktım akışına. Nefesimde daralıyor arada. Sabah klimalı odada terledim. Kalbim.carpmaya başladı. Nas Felak Ayten kürsi okudum öbür tarafıma döndüm yattım. Sabr diyorum yaa. Ben doğumdan sonra geçeceğini düşünemiyorum artık. O stresle dahada artar buHeh işte sanki beynim duruyo gibi uyuşuyo gibi değişik bişey oluyo acaba ilaçsiz olmanın yan etkisi mi
vücud tekrar istiyor
Bende öyle düşünüyorum ilaç yolu gözüküyor bana çünkü artık bedenen ruhen daralıyor um zaten o nefes darlığı varya ben artık Rabbime dua ede ede geçirmeye çalışıyorum dediğin gibi sabır diyelim Rabbim yardım etsinValla ne normal ne değil Bilmiyorum artık. Bıraktım akışına. Nefesimde daralıyor arada. Sabah klimalı odada terledim. Kalbim.carpmaya başladı. Nas Felak Ayten kürsi okudum öbür tarafıma döndüm yattım. Sabr diyorum yaa. Ben doğumdan sonra geçeceğini düşünemiyorum artık. O stresle dahada artar bu
yoğun gaz bazen işgal bazen kabızlık bezen şişkinlik hangi birini söylesemNerelerdesin sen... Nasıl etkiliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?