Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Önemli bir durum olmasında canım, gerisi gelir geçer Allahın izniyle. Bu arada kansızlık ya da düşük tansiyonda sebep olabilir.

Önemli bir durum olmasında canım, gerisi gelir geçer Allahın izniyle. Bu arada kansızlık ya da düşük tansiyonda sebep olabilir.
Hayati olmasin canım ama inşallah tahlillerde eksik çıkan bişeyler olur yoksa ya eşim ya ben katil olucam sinirsel çünkü beynime

Hayati olmasin canım ama inşallah tahlillerde eksik çıkan bişeyler olur yoksa ya eşim ya ben katil olucam sinirsel çünkü beynime
Allah korusun canım. Bi yönden de haklısın hiç değilse takviye olucak bişeyler yapılır, seni rahatlatır. Karşındaki anlamayınca daha da zorlaşıyor durum malesef. O yüzden çok iyi anlayabiliyorum suan.

Kızlar hipnoz tedavisi varya acaba bize etki edermi panik atak kaygı anksiyetede kullanıp çok iyi sonuçlar alan varmış tabi gerçekmi yorumlar bilemedimm

Kızlar hipnoz tedavisi varya acaba bize etki edermi panik atak kaygı anksiyetede kullanıp çok iyi sonuçlar alan varmış tabi gerçekmi yorumlar bilemedimm
Ben sana bişey soracagim. Tahlilleri sağlık ocagindami verdin. Onun sonucuna internet bakılabiliyor. Barkodun varsa eğer.

S serra1982 şimdi girdim siteye kayıt no istiyo aile hekiminin verdiği diyo bende yokki ben direkt gidince aile hekimi sisteme giriyo kan verip geliyorum nasıl bakabilirim başka türlü

S serra1982 şimdi girdim siteye kayıt no istiyo aile hekiminin verdiği diyo bende yokki ben direkt gidince aile hekimi sisteme giriyo kan verip geliyorum nasıl bakabilirim başka türlü
Canım bu sefer bakamazsin artık. Onu jnternetten bakicam deyip tüpün üstüne yapistirdigi varya bi kağıt sana ondan veriyor numara yazıyor üstünde. Onla bakılıyor. Aklında olsun bidahakine.

Şu saat oldu sakinledim bayagı tabi bunda ertesi gün hapı içmiş olmamın etkisi var. Kafam dagılsın diye dısarı cıktım akşam eşimle. Gözüm yine bebeklerde yanımdan gecen cocukları bebekleri nasıl seviyorum anlatamam ben akıllanmam Bayanlar öncelikle desteginiz için hepinize teşekkür ediyorum. Kendimi toparlamam lazım, güçlü olmalıyım dayanıklı olmalıyım hemen kendimi bırakmamam gerek bunun da farkındayım ne yazıkki atak anlarında ben benlikten çıkıyorum mantıklı düşünemiyorum kafamda felaket senaryoları dolaşıyor ,çıldırma hissi yerinde duramama gibi etkiler yaşıyorum. ilk 3 ayda gerektiginde ilaç kullananlar bile oldu bu forumda, saglıklı bebekleri oldu. Ümitsiz olmak istemiyorum ölümden başka herseye care var. İyice düşünüp taşınıp bir kaç ay içinde hamile kalmak istiyorum hep dua edicem hem kendime hem zor durumda tüm annelere ve anne adaylarına herkesin bir sınavı var bizimki de bu allah beterinden esirgesin ama siz bu hastalıkla dayanıyorsunuz ya her zorluga Annelik zaten kutsal sizin anneliginiz Allah katında daha da bir başkadır bence..

Canım bu sefer bakamazsin artık. Onu jnternetten bakicam deyip tüpün üstüne yapistirdigi varya bi kağıt sana ondan veriyor numara yazıyor üstünde. Onla bakılıyor. Aklında olsun bidahakine.
Hiç bilmiyodum valla Sağol bilgilendirme için bidaha kan verince öyle yapıcam en azından gidemedigim zaman meraktan kendimi yemem)

Bende evimin işini yapmayı bırak yatarken bile kötüyüm. inşallah dediğin gibi olur canım..

Allah yardımcın olsun canım bana sakinleştirici yazsalar korksam da içerdim herhalde şu durumdan kurtulmak için.
Mecbur kalınınca anne kemoterapi bile alıyo bir sürü kalp şeker psikoloji ilacı içen var. elbette içilmese iyi ama böylede bebek çok etkileniyor bizden.. önce biz iyi olmalıyız aslında.

Bende her zaman hazır olunca yapmak istedim ama kaza işte oldu... eşimi ve kendimi çok suçladım nasıl oldu bu diye.
Ama takdir işte... kabullenmekten başka çare yok dedim kabullenmeye çalışırken sağlığım git gide kötü oldu.
Tabi çok sağlıklı annelerin bebeği de sorunlu olabilir kesin çizgileri yok bunun. sadece stres her canlıda olumsuz etki yapıyor kimi kalıcı etkileniyor kimi geçici etki görmüş oluyor. Allah bilir ne olacağını gerçekte...

Başımda değil canim sol yüzümde oluyo sanki :) bazen panikledigimde uyuşma dışında bulanıklık oluyo beynimde
Heh işte sanki beynim duruyo gibi uyuşuyo gibi değişik bişey oluyo acaba ilaçsiz olmanın yan etkisi mi
vücud tekrar istiyor

Heh işte sanki beynim duruyo gibi uyuşuyo gibi değişik bişey oluyo acaba ilaçsiz olmanın yan etkisi mi
vücud tekrar istiyor
Valla ne normal ne değil Bilmiyorum artık. Bıraktım akışına. Nefesimde daralıyor arada. Sabah klimalı odada terledim. Kalbim.carpmaya başladı. Nas Felak Ayten kürsi okudum öbür tarafıma döndüm yattım. Sabr diyorum yaa. Ben doğumdan sonra geçeceğini düşünemiyorum artık. O stresle dahada artar bu

Bende öyle düşünüyorum ilaç yolu gözüküyor bana çünkü artık bedenen ruhen daralıyor um zaten o nefes darlığı varya ben artık Rabbime dua ede ede geçirmeye çalışıyorum dediğin gibi sabır diyelim Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…