- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ben heryerde kendimi dinleme potansiyeline sahibim maşallah banaGel gel..bende bugünü işte geçirdim. Kendimi dinlemesem sorun yok. Dinleyince biraz bekliyorum az daha dinliyorum
Ay AllahımYok mu başka gelen koca sitedeeeee
Allah hepimize şifa versin tabiki her halimize şükürler olsun ama bu hastalıkta sende biliyosun ki dünya senin olsa neye yarar vallahi varsın ikinci el kıyafet alayım çocuğuma hiç gocunmam yeterki kafam rahat olsun psikolojik rahatsızlığım olmasın emin ol insanın hastalığının psikolojik olması herseyden daha zor çünkü kansız olursun tedavisi bellidir boyun duzlesmesi ağrısı olur bilirsin sebebini ama bu hastalık insanı tüketiyor çünkü herseyi takıntı haline getirip kendini dahada hasta ediyorsun hele birde eşinde artık bu durumu biliyosa ne olsa psikolojiktir deyip işin içinden çıkıyor Allah sizede şifa versin Rabbim daha beter şeyler ile sinamasin bizi derler ya neren agriyorsa canın ordadir bizimkide o hesap Rabbim tez zamanda hepimizi feraha çıkarsın inşallahCanım ne güzel işte alış veriş imkanın var bak ben internetten ikinci el takası yapmaya çalışıyorum iki aydan az kaldı doğumuna ama bebeğimin doru düzgün kıyafeti yok bazı nedenlerden dolayı halimize şükredin ve sağlıklı olsun. Bu kahrolası hastalığa birde başka sorunlar eklenince bilim acı çekerek güçlenir insan terapi alın en büyük sakinleştirici Allah'a sığınmak ben neler yaşadım bu hastalıkta ama öyle bir hdl aldığı nefedizlikten geberiyorum yinede ayakta duruyorum iki elimde sinir sıkışması var saçımı bile zorla tararken ahh Allah yardımcımız olsun
Canım neler yaptın atlatmak adına önerin ne olur bizegebelikte nefes
darlığı kadar normal bir durum varmı acaba bebek diyaframa baskı yapıyor içinde bir canlı var ve bu çok normal hele bu sıçaklarda normal insanlar bile nesef almazken bizim çok çok normal biraz rahat olun nefes darlığı olduğu zamanda kendinizi telkin edin ve geçecek bu günler beynimize sürekli pozitif enerji gönderlelim ben de çok zor günler geçirdim sadece pskoloğ desteği aldım sizin yazılarınızı okudumve çok üzüldüm bu yaşadığınız durumlar beynin oyunu ve o oyunu bitirmek sizin elinizde ben atlatım ve 7 ayımdayım hiç te zor değilisteresk herşeyi yapabiliriz bakın 5 gün oldu kene ısırdı beni cevremdeki herkes kaygıyla bakıyor ben ise umuramıyorum 1 saat bile yaşayacaksam onuda kaygıyla geçirmeyecem söz verdim kedime evel allah
Allah razi olsun èbeden sizden iyi geldi mesajınız.. inşaallah geçecekBence şikayetlerinizin çoğu salgılanan hormonlardan ve yaşamınızın değişecek olmasından tedirgin oluyor olabilirsiniz bebeğiniz doğunca onunla ilgilenecek ve kötü olan her şeyi unutacaksınız öyle hissediyorum yepyeni bir hayat sizi o kadar çok oyalacaktırki, çünkü ben bu forumu cok okudum önceden bunalımda olan depresif olan panik atağı olan bir çok kadın doğurunca kurtuldu kötü hislerinden zamanla,, hatta artık buraya yazmaz oldular,,ayrıca ona yeni şeyler öğretmek onun size yeniden hayatı öğretmesi hatta anne olduktan sonra önceden ölüm gözüme korkunç görünmezdi çocugum doğduktan sonra ölmekten cok korkuyorum diyenleri de duydum.. belki de depresyondasınız psikolog veya ilaç desteği alabilirsiniz veya doğumdan sonra kullanırsınız,,, ümitsiz olmayın lütfen duaların gücüne çok inanıyorum okuyun tabi fırsat buldukça ben de hep okurum ben dedğim gibi bunların gebelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum geçicek inanıyorum siz de inanın Allah yardımcınız olsun
Inşaallah Rabbim sizinde sikintilarinizi kaldırsin tez zaman hayırlı bir bebis haberi alırız ..Rabbim büyük hangi bebeğin ne zaman dünya ya geleceği belli takdir i ezeli de .. hatta bir adam peygamber Efendimiz in bu konuyla ilgili kıssa si var tam halini bulursam gondereyim sizebenim halim sizden daha vahimm ben de cesaret edip anne olamıyorum bu korkularım yüzünden o kadar boş ve saçma ki ama beynim öyle bir oyun oynuyorki hiç bitmeyecek gibi geliyor atak anlarında oysa anne olmak cok istiyorum eylülde allah nasip ederse korunmayacağım. en azından hamileliğinizde epey yol almışsınız az kaldı sabredin mükafattını alacaksınız inanıyorum
Evet canım ilk gebeligim.. Inşaallah tez zaman geçer Rabbim in izni ile ferah a ereriz mutlu haberlerimızı paylaşırız birbirimizle@ Zynp23657 Allahın izniyle hersey gecicek hepimiz sıkıntılı durumdayız suan emin ol buraya yazsak yazsak bitmez Rabbimden başka şifa verenimiz yok derdi veren Allah elbet derman verir vericekte bende bak çıkıyorum alışveriş için fenalik geçirip panik atak anksiyeteden kaçarak evime geliyorum bi yerde yorulduk evet artık zar zor gidiyoruz ama sabır elbet bizimde güneşimiz doğucak hep karanlıkta kalmicaz ben ilk hamilelikte çok ölüm korkusu yasiyodum ama emin ol çocuk doğduktan sonra iki elle sariliyosun hele birde ilk çocuksa senin hiç zamanin olmucak çünkü herseyi ilkez tecrübe ediceksin korkma bunlarda geçici bak suan sana yazarken bile kasiliyorum nefesim gel gtli düşün yani hepimize geliyo atak kaygı ne ararsan var
Amin inşaallah kaç haftalıktın senEvet canım ilk gebeligim.. Inşaallah tez zaman geçer Rabbim in izni ile ferah a ereriz mutlu haberlerimızı paylaşırız birbirimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?