Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar nasılsınız ne alemdesiniz ben kadinlar kulubunu telefonumda uygulama olarak indirmisim uygulamayi whatsapa bakar gibi konulara bakıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bebeğin ayakları kaburgamda midem ağzımda nefesimi zorluyo yahu şafak sayar gibiyim

Şu an aynıyim. Nefesi hızlı almak değil dimi demek istediğin zorlanıyor gibi almak. Benim öyle
Tıka basa dolu gibi karnım.

Kızlar merak etmeyin hamilelikten değil bende fenalaşıyorum nefes alcam diye kendimi hırpalıyorum sadece panikten oluyor emin olun...
Herzaman aynı değil. Panik den olan ayrı yaa. Sanki burnum tikali gibi karnim gaz dolu, nefes alısim sanki devamlı zor gibi. Anlamadım. Baskidansa diğerlerinde ben niye böyle değildim. Yada bunda çok düşünüyorum.

Bende öyleyim panik olduğumda daha farklı dediğin gibi burnum sanki kurumuş hatta yanıyor iç kısmı arada bi bogazim aciyor sürekli gaz cikarasim geliyo sanki gaz birikmiş ayaklarini resmen kaburgamda hissediyorum öyle olunca midem yukarı çıkıyo nefesimi tıkıyo nefes alıyorum ama zorluyo beni nefes darlığı gibi olmadi

Şu an aynıyim. Nefesi hızlı almak değil dimi demek istediğin zorlanıyor gibi almak. Benim öyle
Tıka basa dolu gibi karnım.
Aynen yok akşam bebek gibi 1saat sırtıma masaj yaptirdim eşime diyorum gaz birikmiş sırtıma vurdu ne yapmadık ki sanki bebek benim diyaframa kaburgama yer ediniyo ya

Bu hafta ise gideceğim cuma çalışabilir raporumu alacağım. Şimdiden düşünüyorum ben 5 gün ise nasıl gideceğim alıştım rapor alıp evde oturmaya. Gerçi evdede kaygı geçmiyor. Evde duramiyorumki yanliz.

Eşimle bugün dışarı çıkıp bebeğin kıyafet eksiklerini tamamlicaz şimdiden bi tuhafim avmye giricem ya bayılcak gibi olursam yine ya nefesim çarpıntı tutarsa diye af kızlar eşime dedim bu haftada mi kalsa haftaya gitsek dedim kızdı dedi erken doğum riskin var 2 hafta sonra doğum yapsan nasıl olucak bugün çıkıp tamamlayalim dedi tamam dedim ama kalbim kafam bi değişik kaygı başladı şimdiden kapalı ortam kalabalık vs.

Avm ye gitme canım. Açık dükkanları tercih et. Ben öyle yapacağım daha almadım ben hiç birseym

Keşke senin gibi komşum olsaydı bende yalnız duramıyorum kaygılar korkular aynı en azından kocalar gelene kadar birbirimize destek olurduk benim komsularin hepsi gezginci anam sürekli gezmeler de valla onlara bakınca ozeniyorum bide tek başına bebeğini alıp gidiyo aksama kadar disarilarda ben daha çıkmadan panik oluyorum

Avm ye gitme canım. Açık dükkanları tercih et. Ben öyle yapacağım daha almadım ben hiç birseym
Buralarda açık dukkan yok İşte kör olasicilar heryerde AVM gibi kapalı mekanlar yapmışlar mağazalar hep içinde ancak pazar var açık ortam ama oda kalabalık ortam ne tarafa baksam aynı halt ancak uzak yerlere gitmem gerek çarşı olan ama oda bende bu kaygı gidene kadar 10 kez atak geciririm nasıl bi kafa bendeki vallahi kendimi çözemedim garibim kocam

:))Ben bi ara eşimle avm ye girdim. Vertigo tuttu. Kalbim çarpmaya başladı.onun üstüne kapalı olan avm ye girmedim. Burda açık avm de var öyle yerleri tercih ediyorum

S serra1982 ben nereye gitsem yine atagim bi şekilde yakamda biran önce eksigimi bugün tamamlayıp dahada çıkmam ya halbuki ne hayallerim vardı daha ilk zamanlar böyle kaygı atak çok yoktu gittikçe çoğaldı

Aynı ben.. 8.haftadan beri sürekli bu şekildeyim. Bende ilkinde bu derece olmamıştım. Eşimin halası gelmişti geçenlerde, ikinci ilkine benzemez daha çok yaşarsın sıkıntıları dedi. Karnın daha erken çıkar daha çok rahatsız eder dedi. Şişkinlikten bir hal oldum nefes alışımı görseniz temelli daralırsınız :) şuan sizle yarışcak haldeyim göbek konusunda pes bana :))
Aynen yok akşam bebek gibi 1saat sırtıma masaj yaptirdim eşime diyorum gaz birikmiş sırtıma vurdu ne yapmadık ki sanki bebek benim diyaframa kaburgama yer ediniyo ya
Benim ilkinde oğlum öyleydi ya, sağ kaburgama ayaklarını dayardı, kıpırdayınca midem ağzıma gelirdi resmen. Magnezyum felan vermişti dr ağrısını acısını alır diye ama nerdeee.. Gecede rahat vermiyodu yarı oturur halde uyuyordum uyuyabilirsem tabi

y4zy4qmurum türkiyede bi sen S serra1982 bi ben varız böyle olan bak dışarı cikicaz öyle bi oyalaniyorumki 1saattir şal bakiniyorum öyleki içim bi tuhaf kaygidan
:) valla ben terlesem niye terledim diyorum. Düşünmekten alıkoyamıyorum kalbimi. Sanki heran bişey olacak gibi. Korku gecmiyo tekrar mı gitsek ne yapsak kalp doktoruna

:) valla ben terlesem niye terledim diyorum. Düşünmekten alıkoyamıyorum kalbimi. Sanki heran bişey olacak gibi. Korku gecmiyo tekrar mı gitsek ne yapsak kalp doktoruna
Bu sefer gitsem eşim benim yerime Allah korusun kalp krizi geçirir o derece bıktı

Yine tam herseyimi alamadım çok sıcak çok kalabalık nefesim darala darala carpintiyla aldım biran önce kaçmak istedim o kalabiktan çok sıkıldım kendimden kızlar kendimden nefret ediyorum resmen.

Yine tam herseyimi alamadım çok sıcak çok kalabalık nefesim darala darala carpintiyla aldım biran önce kaçmak istedim o kalabiktan çok sıkıldım kendimden kızlar kendimden nefret ediyorum resmen.
Çok benziyoruz. Tanımayı çok isterdim seni

Çok benziyoruz. Tanımayı çok isterdim seni
Istanbula gelirsen haberim olsun o zamana kadar panik atagimiz geçmiş olursa avmde yemek yer kahve içeriz düşünsene sen geliyomussun ben dur geliyorum diye diye kaygidan cikmiyomusum bazen arkadaşlarım tutturuyo buluşalım diye utancimdan diyemiyorum panik atagim tutuyo gelemiyorum o ortamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…