- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Bende de fiziksel hiç bir sıkıntı yok sadece gebelikten dolayı bulantım koku hassasiyeti çok fazlaBazen ruhsal bir bunalım gibi birsey yaşıyorum canım ne eve sığıyorum ne dışarıya acile mi gitsem diyorum ama sadece psikolojik bir sıkıntı şuram ağrıyor diye diyeceğim birsey yok .. Kendimi halsiz dizilerim takatsiz ve kafami çok farklı hissediyorum o an sanki işin içinden çıkamayacağm bir bunalım... tabi diğer takıntılarmi saymıyorum.. mesela bugün eşim köfte yaptı yemeğe ama ben yiyemëdm (en son acile gittiğimde köfteye alerjisi olan bir kız köfte yemiş ve nefes darlığı çekip acile gelmişti doktorlar bile çok korktu kıza birsey olacak diye) bana da aynısı olur diye canım ıstese ve eşim ısrar etse dahi yiymëdm
Geçecek inşallah canım o hal geldiğinde bir saat yada en fazla iki üç saat sonra geçecek diye teselli et canım çok şükür kalıcı deil gelip geçiyor... Rabbim Selamet versin hepimize inşaallah bide ben yürüyüşe çıkıyorum canım hemen o durumdaBende de fiziksel hiç bir sıkıntı yok sadece gebelikten dolayı bulantım koku hassasiyeti çok fazlabende böyle bi anda içim daralıyor sanki kötü bişey olacak kontrolü kaybedip salakça davranacak gibi endişe ediyorum halbuki bunu kaç defa yaşadım ve geçti ama o an gel bunu anlat bana.. Dikkatimi başka işe vermeye çalışıyorum ortamı değiştiriyorum derin nefes almaya çalışıyorum dua ediyorum Rabbim sıkıntımı al diye ama yinede bi süre devam ediyor ve beni yıpratıyor ilaç şurup almak istemiyorum bunu zihnimle yenmeliyim diye telkin ediyorum kendimi
Bende bunu deneyeceğim inş yürüyüş iyi gelebilir sağol canım Allah razı olsun teselli ettin beni bu saatte Rabbim sıkıntını azaltsın inş.. Yine arada seninle dertleşebilir miyiz yazabilir miyimGeçecek inşallah canım o hal geldiğinde bir saat yada en fazla iki üç saat sonra geçecek diye teselli et canım çok şükür kalıcı deil gelip geçiyor... Rabbim Selamet versin hepimize inşaallah bide ben yürüyüşe çıkıyorum canım hemen o durumda
Şuan içimi nasıl rahatlattın biliyor musunn, çok çokk teşekkür ediyorum. Kime sorduysam sorunsuz kullanıyor ilaçları. Ben artık enfeksiyon felan var heralde diye düşünüyodum kendimde. Bende yarından itibaren kullanmayı düşünmüyorum. İnşallah geçer ya. Bugün sancısı mahvetti beni. Şu tatil de ters zamana geldi. Gidip ilaç değişimi de yapamam, hayırlısı artıky4zy4qmurum bana aynen ishal ve mide yanması yapmıştı zaten 2 gün kullandim geçmeyince doktorumu aradım maltofer şurubunu kullanmaya başladım
İbrahim Bilgen psikyatristir ve yutubede izlediğinde kaygı yada anksyete panik atak hepsini çok güzel anlatıyorCanım ibrahim bilge kim cahilliğimi mazur gör ben bu foruma yeni yazıyorum anksiyete sorunum var kendi kendime aşmaya çalışıyorum o an gelince elim ayağım dolanıyor herşeyden soğuyorum
Canım sen yendin mi bu durumu yani ibrahim Bilgen in faydası oldu mu neler yaptın yenmek için biraz bilgi verir misinİbrahim Bilgen psikyatristir ve yutubede izlediğinde kaygı yada anksyete panik atak hepsini çok güzel anlatıyor
Yok yok korkma o kan haplarının en büyük yan etkisi ishal zaten kadın dogumcum dedi hatta hamilelikte daha hassas çalışıyo bağırsak mide sistemi o yüzden hemen oraya vuruyo ben ilk içtiğim de zehirlendim sandım biliyomusun lavaboya gidip duruyodum bide bi ter sıcaklık basiyodu iyyyyy çok kötüydü maltofer daha iyi aslında doktoruna yazdirabilirsin hatta emin ol şurubu çok daha rahat kullanirsin rahatsız etmiyor mideni hicŞuan içimi nasıl rahatlattın biliyor musunn, çok çokk teşekkür ediyorum. Kime sorduysam sorunsuz kullanıyor ilaçları. Ben artık enfeksiyon felan var heralde diye düşünüyodum kendimde. Bende yarından itibaren kullanmayı düşünmüyorum. İnşallah geçer ya. Bugün sancısı mahvetti beni. Şu tatil de ters zamana geldi. Gidip ilaç değişimi de yapamam, hayırlısı artık
Tabiki canım ne zaman istersen Rabbim senden de razı olsunBende bunu deneyeceğim inş yürüyüş iyi gelebilir sağol canım Allah razı olsun teselli ettin beni bu saatte Rabbim sıkıntını azaltsın inş.. Yine arada seninle dertleşebilir miyiz yazabilir miyim
Canım bende 27haftalik gebeym şimdiye kadar hiç ilaç kullanamadm yan etkisinden korkup çok halsiz olmama rağmen bir türlü doktorun verdiği ilaçları içemëdim.. hadi birsey olursa duygusu.. Bu hafta da demir diğerm düşmüş şikayetler de artınca mecbur eşim evde iken içmeye başladım birsey olursa beni acile görürsün diye onun eve gelmesini bekledim kullanmak için:böyle şeyler bende de konulmuş bir tanısı
yok hiç gitmedim psikiyatri ye ama panik atak diye isimlendirmiyorum ben kaygı bozukluğu
Amin amin canım Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreç gebelik gerçekten.. ayeti kerimelerde de var gebeligin zahmetli olduğu.. ama mükafatı büyük işte çok şükürbende pıhtılasma oldugu ıcın her gun hap alıyorum ve her gun ıgne olıyorum, o kadar korkuyorum kı valla Allah yardım etsın artık ne diyeim,, elımden gelenı yapmaya calısıyorum
Amin amin canım Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreç gebelik gerçekten.. ayeti kerimelerde de var gebeligin zahmetli olduğu.. ama mükafatı büyük işte çok şükür
Ayy canım Rabbim kolaylik versin hayırlısı bakalıDün tam 16 kez kasılma kasık ve bel ağrısı sancısı çektim bugunde gözümü açtığımdan beri sayıyorum su saate kadar 5 kez oldu saat 9da uyandım yarın hepsini sabah doktora diyeyim bu gidişle erken doğum yolu yine gözüküyor bana
Daha 32 haftalığım canım diğer oğlum 34 haftalik doğdu bakalım bu da başladı beni yokluyorAyy canım Rabbim kolaylik versin hayırlısı bakalıkaç haftalik şuan
Ayy ne kötü olmuş ya. Maltoferi lise döneminde kullanmıştım ben, ufak şişelerdeydi. Ferrumu sabah aç karna içiyodum sonra gün boyu karnımda sancı dolaşıyodu. Wc.ye gidicem diye korkuyodum artık ya. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Bugün içmedim napıyımYok yok korkma o kan haplarının en büyük yan etkisi ishal zaten kadın dogumcum dedi hatta hamilelikte daha hassas çalışıyo bağırsak mide sistemi o yüzden hemen oraya vuruyo ben ilk içtiğim de zehirlendim sandım biliyomusun lavaboya gidip duruyodum bide bi ter sıcaklık basiyodu iyyyyy çok kötüydü maltofer daha iyi aslında doktoruna yazdirabilirsin hatta emin ol şurubu çok daha rahat kullanirsin rahatsız etmiyor mideni hic
İlkinde de mi böyle olmuştu? Yalancı kasılma denilen durum da olabiliyor bu haftalarda. Benimde ilk hamileliğimde erken başlamıştı.nst de görünüyodu ama doğum şiddetine çıkmıyodu. Gününde oldu bebiş.Dün tam 16 kez kasılma kasık ve bel ağrısı sancısı çektim bugunde gözümü açtığımdan beri sayıyorum su saate kadar 5 kez oldu saat 9da uyandım yarın hepsini sabah doktora diyeyim bu gidişle erken doğum yolu yine gözüküyor bana
Benim ilkindede böyle oldu dogurdum işte benim biraz fazla olmaya başladı bide kasık bel ağrısı kasilmayla çok şiddetleniyor ya bakalım yarın gidince bütün derdimi anlaticam hayırlısı hakkımızda bu arada kan ilaci 1haftada içmeyince bişey olmuyo valla ben 15 gündür icmiyodum dün hatırladım ictim akıp akıl gel bana takilİlkinde de mi böyle olmuştu? Yalancı kasılma denilen durum da olabiliyor bu haftalarda. Benimde ilk hamileliğimde erken başlamıştı.nst de görünüyodu ama doğum şiddetine çıkmıyodu. Gününde oldu bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?