Rabbime şükürler olsun zeynep inancım tam tabiki hersey Allahtan ama inan bana belli bi yerden sonra artık o kadar dua ediyorum ya kendi kendime diyorum nasıl gecicek bu hastalık ben zamanında ilaç kullandım önce Allaha sığındım çünkü Rabbim istemezse şifa hicbiryerden gelmez önce Rabbimden şifa istedim sonra ilaçlarımi kullandim şimdi yine ilaç bırakma etkisi çoğalıyor bakalım napıcam bilmiyorum sağ salim tez zamanda bebeğimi kucağıma alıp Rabbime sığınıp tekrar doktora gidicem suan boguluyorum biraz ağladım ama oda eşimle oğlum yüzünden rahat aglayamiyorum bile
Başka bir açıklaması olamaz işteAmma vehmî (kuruntuyla ilgili) hastalık kısmı ise, onun en müessir (tesirli) ilâcı, ehemmiyet (önem) vermemektir. Ehemmiyet verdikçe o büyür, şişer. Ehemmiyet vermezse küçülür, dağılır. Nasıl ki arılara iliştikçe insanın başına üşüşürler; aldırmazsan dağılır. Hem karanlıkta gözüne sallanan bir ipten gelen bir hayale ehemmiyet verdikçe büyür, hattâ bazan onu divane (deli) gibi kaçırır. Ehemmiyet vermezse, âdi bir ipin yılan olmadığını görür, başındaki telâşına güler.
Bu vehmî hastalık çok devam etse, hakikate inkılâp eder (dönüşür). Vehham (aşırı vehimli) ve asabî insanlarda fena bir hastalıktır; habbeyi (taneyi) kubbe yapar, kuvve-i mâneviyesi (psikolojisi) kırılır. Hususan merhametsiz yarım hekimlere veyahut insafsız doktorlara rast gelse, evhamını daha ziyade tahrik eder. Zengin ise malı gider; yoksa ya aklı gider veya sıhhati gider.
Çok şükür canım bende hergün aynı sıkıntıyı çekince mutlaka bir çözümü olmalı .. hem dua hemde fiili birseyler hayatımız bu sıkıntılarla geçiyor etrafımızdaki güzelliklerin hiç kıymeti kalmıyorRabbime şükürler olsun zeynep inancım tam tabiki hersey Allahtan ama inan bana belli bi yerden sonra artık o kadar dua ediyorum ya kendi kendime diyorum nasıl gecicek bu hastalık ben zamanında ilaç
doğru canım sabır ve Rabbim in merhametine güvenmek.. sıkıntı geldiği an hiç kolay değil bazen Estağfurullah isyan in eşiğine bile gelebiliyor insanGeçecek sabır lazım ben iç sıkıntısından ölmek istiyordum hiç geçmez diyordum bak geçti belki bir daha gelir gene geçer sabır
Benim tevekkül noktasinda sıkıntım var canım biliyorum hersey Rabbim den ama sıkıntı geldiği an içinden çıkılmaz bir hal alıyor hislerim öldüm bittim moduna giriyorum ya birsey olursa evde yalnız kaldığım da sıkıntı gelirse vs.. Rabbim e güvenm az galiba dilde sadece onu fark ettim...Bunu aşmak ve soğuk kanlı teslimiyet insanı olmak istiyorumRabbime şükürler olsun zeynep inancım tam tabiki hersey Allahtan ama inan bana belli bi yerden sonra artık o kadar dua ediyorum ya kendi kendime diyorum nasıl gecicek bu hastalık ben zamanında ilaç
bizde şimdi esim ile nereye gitsek ya bir allahRabbim Selamet versin o kadar iyi anlıyorum ki seni benim de sabah eşimin işi vardı ondan etkilendim herhalde yanlız kalacağım diye bayagi zor geçti erteledi işini dört gibi çıkacak dışarı Rabbim kolaylik versin....
Biz aciz günahkarız allah acizliğimize versin inşallahdoğru canım sabır ve Rabbim in merhametine güvenmek.. sıkıntı geldiği an hiç kolay değil bazen Estağfurullah isyan in eşiğine bile gelebiliyor insan
Ben sıkıntıdan beni kimsenin görmeyeceği yere gidip bağıra bağıra ağlıyordum yinede geçmiyordu inanan çok şanslısın en az da olsa farkındssın ve sen bir haftaya kalmaz evvel allah atlatırsın bak yaşadıklarımı anlatıyorum geçecek allahın izniyle bebiş doğsun sana bin tane depresyon ilacına bedel allahın izniyledoğru canım sabır ve Rabbim in merhametine güvenmek.. sıkıntı geldiği an hiç kolay değil bazen Estağfurullah isyan in eşiğine bile gelebiliyor insan
Ben okudum canımKızlar bu gece yatsı namazından sonra 7FELAK 7nas7ayetel kürsü 7inşrahdüresi okuyun sonra elinizi kalbinize koyun 7elham okuyun Sonra 1elhham 3 ihlas okuyun evvel allah şafi ismiyle şifa okuyanlar yazsın buraya sonra beli saate toplu dua edelim
allah kabul etsin bende okudum.rahatladınmı birazBen okudum canım
Çok şükür canım rahatladım Elhamdulillah Allah razi olsun.. elimden geldigince okumaya çalışacağıAllah kabul etsin
allah kabul etsin bende okudum.rahatladınmı biraz
Canımmm bende kendii evimize ilk ayrıldığımızda yaşamıştım bunu. Kendi ailemde amcam ve babannem de bizle birlikteydi, kalabalıktık. İlk evlendiğimde kv evinde de kv kp görümce vs yine kalabalıktık. Eşim ve oğlumla ayrı eve cıktıgımızda resmen yaşamaktan soğumuştum. Ne eve alışabildim ne yeni hayata ama birlikte oturmak daha sıkıntılıydı bizim için. Uzunca bir zaman alışamadım fena ataklar geçirdim ama şuan bunlsrı tekrarlamamaya çalışıyorum. Ne kadar zor biliyorum ama orası senin evin, senin yuvan. O evi en cok güzelleştiren sensin..Ben evime geldim isteksizce bunala bunala bütün yol boyunca aglamamak için kendimi sıktım şuanda da mideme vurdu ağrısı böyle sersem gibiyim biliyorum yapıcak bişey yok ama nasıl olucak kızlar suan çok doluyum evim gözümden sogumus
Bugün bende çarpıntıyla geçirdim günü. Ama umrumda değildi. Ben umursamadıkça bu kezde teklemeler başladı, halen oluyor ama dinlemiyorum inatla. Çarpıntıyı nasıl sindirdiysem bunu da sindiricem Allahın izniyle. Yeter ki psikolojik olsun, fiziksel olsa tedavi daha da yorar yıpratırdı diyorum kendime. Kabullenip o sıkıntıyı yaşamak inan daha olumlu sonuçlar veriyor. Niye oldu nasıl oldu ne zaman geçecek dersem ardı arkası kesilmiyor.Bende sabah kalktım bir iç sıkıntısı yerimde duramıyorum .. Kuran okuyaym diyorum nefes nefese kalıyorum kalp çarpıntısı ateş basması .. evin içinde gezindim odadan odaya ama yere göğe sığamiyorum derler yaaa öyle bir bunalti... insirah süresini açtım dinledim biraz biraz kendime geldim çok şükür... sıkıntılı anımda hep geçecek daha öncede oldu geçecek diyip durdum kendimë...
Rabbim şafi isminin tecellisini göstersin canim. Sende hamile misin... zor günler geçiriyoruz ama bu sayfa ya geldiğimden beri daha da sakinm çok şükür çünkü aynı derdi paylaşan seni anlayan birileri varBayramınız mübarek olsun inşallah arkadaşlarım bu güzel günlerde Rabbim hepimizin iyiliğini versin şu an çoook kötüyüm kalbim ağzımdan çıkacak nerdeyse sallanıyorum yineAllah'a emanet olun dualarınızda unutmayın inşallah...
Çok doğru söylüyorsun canım bende öyle düşünüyorum fiziksel olsa evde oturup geçmesini beklemek umursamamak gibi çareler çözüm olmazdı... insan daha çok yıpranirdi her seferinde kontrole gitmek iyi miyim kötümuyum düşüncesi vs... Elhamdulillah halimizeCanımmm bende kendii evimize ilk ayrıldığımızda yaşamıştım bunu. Kendi ailemde amcam ve babannem de bizle birlikteydi, kalabalıktık. İlk evlendiğimde kv evinde de kv kp görümce vs yine kalabalıktık. Eşim ve oğlumla ayrı eve cıktıgımızda resmen yaşamaktan soğumuştum. Ne eve alışabildim ne yeni hayata ama birlikte oturmak daha sıkıntılıydı bizim için. Uzunca bir zaman alışamadım fena ataklar geçirdim ama şuan bunlsrı tekrarlamamaya çalışıyorum. Ne kadar zor biliyorum ama orası senin evin, senin yuvan. O evi en cok güzelleştiren sensin..
Bugün bende çarpıntıyla geçirdim günü. Ama umrumda değildi. Ben umursamadıkça bu kezde teklemeler başladı, halen oluyor ama dinlemiyorum inatla. Çarpıntıyı nasıl sindirdiysem bunu da sindiricem Allahın izniyle. Yeter ki psikolojik olsun, fiziksel olsa tedavi daha da yorar yıpratırdı diyorum kendime. Kabullenip o sıkıntıyı yaşamak inan daha olumlu sonuçlar veriyor. Niye oldu nasıl oldu ne zaman geçecek dersem ardı arkası kesilmiyor.
Yok bende hamileliğimden beri takip ediyorum şimdi Doğum yaptım ama hala devam ediyor kaygılar iki gündür de acaip çarpıntım var elim ayağım boşalıyor sanki Allah hepimize iyilik verir de inşallah iyi haberlerimizi konuşuruz hepimizde...Rabbim şafi isminin tecellisini göstersin canim. Sende hamile misin... zor günler geçiriyoruz ama bu sayfa ya geldiğimden beri daha da sakinm çok şükür çünkü aynı derdi paylaşan seni anlayan birileri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?