Sen Dogum yapalı baya oldu ama dimi bide hamileykendemi kullanmistin ilacYok bende hamileliğimden beri takip ediyorum şimdi Doğum yaptım ama hala devam ediyor kaygılar iki gündür de acaip çarpıntım var elim ayağım boşalıyor sanki Allah hepimize iyilik verir de inşallah iyi haberlerimizi konuşuruz hepimizde...
Amin canım. İki gündür bende o şekilde kalkıyorum. Hepimizde son bikaç gündür baskın gelmeye çalışıyor galiba.Bayramınız mübarek olsun inşallah arkadaşlarım bu güzel günlerde Rabbim hepimizin iyiliğini versin şu an çoook kötüyüm kalbim ağzımdan çıkacak nerdeyse sallanıyorum yineAllah'a emanet olun dualarınızda unutmayın inşallah...
Benimde aynı canım. Ailemden 6 saat uzaktayım ama hiçbirini aramıyorum bu şehirde. Çünkü benim böyle olmama en büyük sebep ailem, hatta tüm sülalem. Şimdi hamilesin ve daha hassassın. Normalde daha çabuk kabullenebileceğin bir durumu bile şuan kabullenmekndaha zor gelir. İnşallah çabuk atlatırsın, biz her zaman desteğiz unutma olur muy4zy4qmurum alışmak zorundayım biliyorum ama bi tuhafim hep aglayasim geliyor neden diyorum doluyorum böyle bu kadar zoruma neden gitti anlamadım sonuçta mecburum evime Allahın izniyle 2.çocuğum olucak artık bazı şeylerin üstesinden gelmem gerek herseyin bilincindeyim ama dünden beri üstesinden gelemiyorum diyorum niye geldik eve niye ailemden uzaktayim neden çat kapı yapıcak ailemden birileri yok diyorum ay bilmiyorum hayirlisiyla doğum yapsam inşallah düzelirim diyorum ama sanırım ilaç yolu yine gözüküyor yada bilmiyorum kızlar suan yutkunurken bile aglicak gibi doluyum tutuyorum kendimi
Ayyy ne güzeeell, günün dolmuş geçmiş bile. Bende böyle sıkıntılar yaşadıkça bir an önce geçse diye bekliyorum, tadını alamıyorum.. dr.un ne diyor doğumla ilgili? Ne zamana kadar bekleyeceksin :)Nasilsiniz kizlar ? Uzun zamandir yazamadim ama yazdiklarinizi okudum.Rabbim yardimcimiz olsun az kaldi sabir Ya Rab...Ben buqun 40+4 oldum ama hala bi doqum belirtim yok bekliyorum.Hayirlisiyla bi kurtulsaydik hepimiz
Saqol canim :) Bu lanet ic skntilari yuzunden kendimi oyle bi strese soktumki ta 20.haftamdan beri sancim oluyodu erken doqum falan diye bide onu kafaya taktim ama 30.haftadan sonra aklim basima qeldi...Napiyosun sen dedim ne bicim anne olacaksin aklindaki takintilari birakta Rabbin sana herkesin arayip bulamadiqi emanetini vermis aklini basina al dedim cok sukur oqun buqundur iyiyim onlari uzmeye hakkimiz yok ama elimizde deil iste biz biraz hassas qeciriyoruz hamileliqi 9 ayin her saniyesini zehir ettim kendime ikinci hamileliqe cesaretim "sifir" qun bitti cok sukur bi doqsaydi ya skldim artik aqirlastim iyice buqun qidcem doktora canim ben istersem yatisimi verecekler ama cok korkuyorum doqumdanAyyy ne güzeeell, günün dolmuş geçmiş bile. Bende böyle sıkıntılar yaşadıkça bir an önce geçse diye bekliyorum, tadını alamıyorum.. dr.un ne diyor doğumla ilgili? Ne zamana kadar bekleyeceksin :)
Cok güzel, inşallah o dirayetini yitirmezsin. Ben ilkini 39+5te doğurmuştum. Son zamanların ağırlığını bilebiliyorum. Doğumdan korkma canım, Allah gücünüde sabrınıda veriyor. Önce normal mi deneyeceksin yoksa direk sezeryan mı?Saqol canim :) Bu lanet ic skntilari yuzunden kendimi oyle bi strese soktumki ta 20.haftamdan beri sancim oluyodu erken doqum falan diye bide onu kafaya taktim ama 30.haftadan sonra aklim basima qeldi...Napiyosun sen dedim ne bicim anne olacaksin aklindaki takintilari birakta Rabbin sana herkesin arayip bulamadiqi emanetini vermis aklini basina al dedim cok sukur oqun buqundur iyiyim onlari uzmeye hakkimiz yok ama elimizde deil iste biz biraz hassas qeciriyoruz hamileliqi 9 ayin her saniyesini zehir ettim kendime ikinci hamileliqe cesaretim "sifir" qun bitti cok sukur bi doqsaydi ya skldim artik aqirlastim iyice buqun qidcem doktora canim ben istersem yatisimi verecekler ama cok korkuyorum doqumdan
Canim 3 qun once qittim hic acilman yok dedi buqun tekrar bakicaklar eqer yine acilma yoksa.suni sanci olmadi sezeryan olacak iste bana.kalsa normal.istiyorum ama napsam bilemedimCok güzel, inşallah o dirayetini yitirmezsin. Ben ilkini 39+5te doğurmuştum. Son zamanların ağırlığını bilebiliyorum. Doğumdan korkma canım, Allah gücünüde sabrınıda veriyor. Önce normal mi deneyeceksin yoksa direk sezeryan mı?
En sağlıklısı tabiki normal canım. Bekleyip beklememek konusunda en doğru karar da dr.dan çıkar. Çünkü son haftalarda bebeğin suyunda azalma olabiliyor, bebeğin eşinde kireçlenme olabiliyor. Bunlara bakılarak gidişat belirleniyor. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Rahat ve kolay bir doğum diliyorum, dualarım seninle. Haberlerinide dört gözle bekliyorum :)Canim 3 qun once qittim hic acilman yok dedi buqun tekrar bakicaklar eqer yine acilma yoksa.suni sanci olmadi sezeryan olacak iste bana.kalsa normal.istiyorum ama napsam bilemedimaz daha beklesemmi diye dusundum.ama riskede atmak.istemiyorum
Canım benim yaaaa bu sağlıklı insanların dahi özlem duyduğu birsey aile ile yakın olmak... tayin durumdurumunuz yokmu.. iki yılımız dolsun memlekete tayin isteyeceği z inşaallah...y4zy4qmurum alışmak zorundayım biliyorum ama bi tuhafim hep aglayasim geliyor neden diyorum doluyorum böyle bu kadar zoruma neden gitti anlamadım sonuçta mecburum evime Allahın izniyle 2.çocuğum olucak artık bazı şeylerin üstesinden gelmem gerek herseyin bilincindeyim ama dünden beri üstesinden gelemiyorum diyorum niye geldik eve niye ailemden uzaktayim neden çat kapı yapıcak ailemden birileri yok diyorum ay bilmiyorum hayirlisiyla doğum yapsam inşallah düzelirim diyorum ama sanırım ilaç yolu yine gözüküyor yada bilmiyorum kızlar suan yutkunurken bile aglicak gibi doluyum tutuyorum kendimi
Yok bende hamileliğimden beri takip ediyorum şimdi Doğum yaptım ama hala devam ediyor kaygılar iki gündür de acaip çarpıntım var elim ayağım boşalıyor sanki Allah hepimize iyilik verir de inşallah iyi haberlerimizi konuşuruz hepimizde...
Maalesef eşim öyle memur vs.değil kendi işi ve herseyi tüm düzeni burda kurulu yani başka çarem yok eşimi zaten ikna edememde ya ben tamam agliyodum üzülüyodum ara ara bunalıp ailemi özlüyodum ama diyodum eşim çocuklarım evim düzenim var mecburum ama ne olduysa iki gündür sürekli agliyorum ya sürekli iç geçire geçire agliyorum ne oldu bana anlamadım oğluma bakıyorum agliyorum doğum çantama bakıyorum agliyorum bilmiyorum dünden beri boguluyorumCanım benim yaaaa bu sağlıklı insanların dahi özlem duyduğu birsey aile ile yakın olmak... tayin durumdurumunuz yokmu.. iki yılımız dolsun memlekete tayin isteyeceği z inşaallah...
InsaAllah canim saqol Allah razi olsun yazicam mutlakaEn sağlıklısı tabiki normal canım. Bekleyip beklememek konusunda en doğru karar da dr.dan çıkar. Çünkü son haftalarda bebeğin suyunda azalma olabiliyor, bebeğin eşinde kireçlenme olabiliyor. Bunlara bakılarak gidişat belirleniyor. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Rahat ve kolay bir doğum diliyorum, dualarım seninle. Haberlerinide dört gözle bekliyorum :)
Az kaldı canım doğuma çoğu geçti zor zamanların buda geçecek inşaallah yolun başında olmanin tahammülu daha zordü şükür 30 haftanın üstündesin sayılı günler kaldı bu sıkıntıların geçmesineMaalesef eşim öyle memur vs.değil kendi işi ve herseyi tüm düzeni burda kurulu yani başka çarem yok eşimi zaten ikna edememde ya ben tamam agliyodum üzülüyodum ara ara bunalıp ailemi özlüyodum ama diyodum eşim çocuklarım evim düzenim var mecburum ama ne olduysa iki gündür sürekli agliyorum ya sürekli iç geçire geçire agliyorum ne oldu bana anlamadım oğluma bakıyorum agliyorum doğum çantama bakıyorum agliyorum bilmiyorum dünden beri boguluyorum
Inşallah Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alıp iyi olalım insani gerçekten çok yoruyor bu psikolojik bunalım yani insanın ne olursa olsun ruh psikolojik kafa beden sağlığı yerinde olmadıkça hersey boşAz kaldı canım doğuma çoğu geçti zor zamanların buda geçecek inşaallah yolun başında olmanin tahammülu daha zordü şükür 30 haftanın üstündesin sayılı günler kaldı bu sıkıntıların geçmesine
Hormonaldir canım. İnan aynısını yaşadım. Buluttan nem kapar hale geliyor insan. Bu da geçicek, düşünüp bu haline üzülme sakın. Bunlar inan normalMaalesef eşim öyle memur vs.değil kendi işi ve herseyi tüm düzeni burda kurulu yani başka çarem yok eşimi zaten ikna edememde ya ben tamam agliyodum üzülüyodum ara ara bunalıp ailemi özlüyodum ama diyodum eşim çocuklarım evim düzenim var mecburum ama ne olduysa iki gündür sürekli agliyorum ya sürekli iç geçire geçire agliyorum ne oldu bana anlamadım oğluma bakıyorum agliyorum doğum çantama bakıyorum agliyorum bilmiyorum dünden beri boguluyorum
Bu bayramı yanlız geçirdim gebelikten dolayı gidemedim annemlerede gidemedim yol sorun olur diye hepimiz aynı yerde komşu olsak ne iyi olurdu ,y4zy4qmurum alışmak zorundayım biliyorum ama bi tuhafim hep aglayasim geliyor neden diyorum doluyorum böyle bu kadar zoruma neden gitti anlamadım sonuçta mecburum evime Allahın izniyle 2.çocuğum olucak artık bazı şeylerin üstesinden gelmem gerek herseyin bilincindeyim ama dünden beri üstesinden gelemiyorum diyorum niye geldik eve niye ailemden uzaktayim neden çat kapı yapıcak ailemden birileri yok diyorum ay bilmiyorum hayirlisiyla doğum yapsam inşallah düzelirim diyorum ama sanırım ilaç yolu yine gözüküyor yada bilmiyorum kızlar suan yutkunurken bile aglicak gibi doluyum tutuyorum kendimi
Inşallah tez zamanda geçer Rabbim hepimizi feraha çıkarsın ya varya 33 haftanın icindeyim 34 olucam eğer ki bu kadar zaman sabretmemis olsaydım salı psikiytre gidip ilaca baslicaktim o derece dünden beri bu kadar kötüyüm diyorum asli bari Allahın izniyle doğur git hemen doktora yoksa ben böyle hep aglicammiHormonaldir canım. İnan aynısını yaşadım. Buluttan nem kapar hale geliyor insan. Bu da geçicek, düşünüp bu haline üzülme sakın. Bunlar inan normal
Keşke bende bakıyorum etrafımda kimsede yok böyle hasta herkes o kadar pozitif sıkıntısiz yasiyoki en basiti komşumun annesi vefat etmiş babası bursada ailesi orda mesela hiç duygusal değil oda 2 aylık hamile iki çocuğu var sonra kendime bakıyorum diyorum afferin aslı defolup anca ağla.Bu bayramı yanlız geçirdim gebelikten dolayı gidemedim annemlerede gidemedim yol sorun olur diye hepimiz aynı yerde komşu olsak ne iyi olurdu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?