Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen Dogum yapalı baya oldu ama dimi bide hamileykendemi kullanmistin ilac

Amin canım. İki gündür bende o şekilde kalkıyorum. Hepimizde son bikaç gündür baskın gelmeye çalışıyor galiba.
Benimde aynı canım. Ailemden 6 saat uzaktayım ama hiçbirini aramıyorum bu şehirde. Çünkü benim böyle olmama en büyük sebep ailem, hatta tüm sülalem. Şimdi hamilesin ve daha hassassın. Normalde daha çabuk kabullenebileceğin bir durumu bile şuan kabullenmekndaha zor gelir. İnşallah çabuk atlatırsın, biz her zaman desteğiz unutma olur mu

Şu tatil bitsede dr.a gitsem artık ya. Bu ishal konusu çok can sıkmaya başladı. Tam geçti diyecekken geri başlıyor. Herşeyi bir kenara attım bu kez de bu durum kaygılarımı tavan yaptırdı. Hiç rahat olamıcak mıyız ya

Nasilsiniz kizlar ? Uzun zamandir yazamadim ama yazdiklarinizi okudum.Rabbim yardimcimiz olsun az kaldi sabir Ya Rab... Ben buqun 40+4 oldum ama hala bi doqum belirtim yok bekliyorum.Hayirlisiyla bi kurtulsaydik hepimiz

Nasilsiniz kizlar ? Uzun zamandir yazamadim ama yazdiklarinizi okudum.Rabbim yardimcimiz olsun az kaldi sabir Ya Rab... Ben buqun 40+4 oldum ama hala bi doqum belirtim yok bekliyorum.Hayirlisiyla bi kurtulsaydik hepimiz
Ayyy ne güzeeell, günün dolmuş geçmiş bile. Bende böyle sıkıntılar yaşadıkça bir an önce geçse diye bekliyorum, tadını alamıyorum.. dr.un ne diyor doğumla ilgili? Ne zamana kadar bekleyeceksin :)

Saqol canim :) Bu lanet ic skntilari yuzunden kendimi oyle bi strese soktumki ta 20.haftamdan beri sancim oluyodu erken doqum falan diye bide onu kafaya taktim ama 30.haftadan sonra aklim basima qeldi...Napiyosun sen dedim ne bicim anne olacaksin aklindaki takintilari birakta Rabbin sana herkesin arayip bulamadiqi emanetini vermis aklini basina al dedim cok sukur oqun buqundur iyiyim onlari uzmeye hakkimiz yok ama elimizde deil iste biz biraz hassas qeciriyoruz hamileliqi 9 ayin her saniyesini zehir ettim kendime ikinci hamileliqe cesaretim "sifir" qun bitti cok sukur bi doqsaydi ya skldim artik aqirlastim iyice buqun qidcem doktora canim ben istersem yatisimi verecekler ama cok korkuyorum doqumdan

Cok güzel, inşallah o dirayetini yitirmezsin. Ben ilkini 39+5te doğurmuştum. Son zamanların ağırlığını bilebiliyorum. Doğumdan korkma canım, Allah gücünüde sabrınıda veriyor. Önce normal mi deneyeceksin yoksa direk sezeryan mı?

Canim 3 qun once qittim hic acilman yok dedi buqun tekrar bakicaklar eqer yine acilma yoksa.suni sanci olmadi sezeryan olacak iste bana.kalsa normal.istiyorum ama napsam bilemedim az daha beklesemmi diye dusundum.ama riskede atmak.istemiyorum

Canim 3 qun once qittim hic acilman yok dedi buqun tekrar bakicaklar eqer yine acilma yoksa.suni sanci olmadi sezeryan olacak iste bana.kalsa normal.istiyorum ama napsam bilemedim az daha beklesemmi diye dusundum.ama riskede atmak.istemiyorum
En sağlıklısı tabiki normal canım. Bekleyip beklememek konusunda en doğru karar da dr.dan çıkar. Çünkü son haftalarda bebeğin suyunda azalma olabiliyor, bebeğin eşinde kireçlenme olabiliyor. Bunlara bakılarak gidişat belirleniyor. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Rahat ve kolay bir doğum diliyorum, dualarım seninle. Haberlerinide dört gözle bekliyorum :)

Canım benim yaaaa bu sağlıklı insanların dahi özlem duyduğu birsey aile ile yakın olmak... tayin durumdurumunuz yokmu.. iki yılımız dolsun memlekete tayin isteyeceği z inşaallah...

bebeğe nasıl bakıyorsun o an peki

Canım benim yaaaa bu sağlıklı insanların dahi özlem duyduğu birsey aile ile yakın olmak... tayin durumdurumunuz yokmu.. iki yılımız dolsun memlekete tayin isteyeceği z inşaallah...
Maalesef eşim öyle memur vs.değil kendi işi ve herseyi tüm düzeni burda kurulu yani başka çarem yok eşimi zaten ikna edememde ya ben tamam agliyodum üzülüyodum ara ara bunalıp ailemi özlüyodum ama diyodum eşim çocuklarım evim düzenim var mecburum ama ne olduysa iki gündür sürekli agliyorum ya sürekli iç geçire geçire agliyorum ne oldu bana anlamadım oğluma bakıyorum agliyorum doğum çantama bakıyorum agliyorum bilmiyorum dünden beri boguluyorum

InsaAllah canim saqol Allah razi olsun yazicam mutlaka

Az kaldı canım doğuma çoğu geçti zor zamanların buda geçecek inşaallah yolun başında olmanin tahammülu daha zordü şükür 30 haftanın üstündesin sayılı günler kaldı bu sıkıntıların geçmesine

Inşallah Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alıp iyi olalım insani gerçekten çok yoruyor bu psikolojik bunalım yani insanın ne olursa olsun ruh psikolojik kafa beden sağlığı yerinde olmadıkça hersey boş

Hormonaldir canım. İnan aynısını yaşadım. Buluttan nem kapar hale geliyor insan. Bu da geçicek, düşünüp bu haline üzülme sakın. Bunlar inan normal

Bu bayramı yanlız geçirdim gebelikten dolayı gidemedim annemlerede gidemedim yol sorun olur diye hepimiz aynı yerde komşu olsak ne iyi olurdu ,

Hormonaldir canım. İnan aynısını yaşadım. Buluttan nem kapar hale geliyor insan. Bu da geçicek, düşünüp bu haline üzülme sakın. Bunlar inan normal
Inşallah tez zamanda geçer Rabbim hepimizi feraha çıkarsın ya varya 33 haftanın icindeyim 34 olucam eğer ki bu kadar zaman sabretmemis olsaydım salı psikiytre gidip ilaca baslicaktim o derece dünden beri bu kadar kötüyüm diyorum asli bari Allahın izniyle doğur git hemen doktora yoksa ben böyle hep aglicammi

Bu bayramı yanlız geçirdim gebelikten dolayı gidemedim annemlerede gidemedim yol sorun olur diye hepimiz aynı yerde komşu olsak ne iyi olurdu ,
Keşke bende bakıyorum etrafımda kimsede yok böyle hasta herkes o kadar pozitif sıkıntısiz yasiyoki en basiti komşumun annesi vefat etmiş babası bursada ailesi orda mesela hiç duygusal değil oda 2 aylık hamile iki çocuğu var sonra kendime bakıyorum diyorum afferin aslı defolup anca ağla.

Bide bişey sorucam kızlar mesela yemenizi etkiliyormu bu hastalık mesela ben huzursuz olunca ağzıma hiçbişey suremiyorum midem almiyo böyle ağlama mutsuzluk korku kaygı hepsi bi araya toplanıyor istahimida etkiliyor Sizdede oluyomu yoksa yemenizde hiç kesilme olmuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…