Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim Selamet versin hepimizeBenim Komşum yedi kez tüp bebek yapmış yedisi de tutmamış ve her seferinde bizden daha kötü günler geçirmiş işte allah bize vererek ona da vermeyerek sınıyor şüpesiz o taşıyamıyacağımız yükü vermez beni dun bir ağrı vtutu sağ tarafından yedi saat kıbırdayamadım ve bugün olmaz diyordum bak bugünde bitti nerdeyse şuan ki hava beni de çok binaltıyor çok daralıyorum inanan
Sende benim gibi zeynep bizi yoran aslında bu biliyomusun ablamlar geldi pzrtsi Allah onlardan ailemden binlerceķez razı olsun cantalarimi hazırladık doğum için sonra eşim izmite gidicek ti ablamlar ısrarla beni getirdiler onlarla pzrtsi aksami geldim şimdi Allahın izniyle cmrtsi mecbur evime donucem öyle huzursuzum ki evime gidicem yalnız kalıcam yine diye çünkü bidaha haziran ayına kadar gidip gelemicem onlarda ayni sekilde ancak doğum yaptığım zaman gelip hemen donucekler kalma gibi şansları da yok hepsi evli çocuklu okuyo çalışıyo kime gel yanımda kal diyebilirimki şimdiden onun sıkıntısı var üstümde diyorum dayan aslı dayan hayirlisiyla Rabbim hepimizi sağ salim doğum yapmayı nasip etsin zeynep olmuşa ölmüşe care yok sende ilaç kullanip birakanlardandin dimiAnnemler 14saat uzaklıkta canım bayrama dahi gidemedimyol çok uzak ve benim durumum çarşıya çıkmaya elvermiyo .. Erkek kardeşim bizimle kalıyordu bir aydır eşim işe gittiginde bana yardımcı olmak için o da bayram a gitti memlekete sonra da Dershanesi var zaten... kimsem yok Burada komşum bile herkes çalışıyor kendi halinde apartmanda...
Evet canım haklısın benim de hamilelik sıkıntılı geçince görmeye geldiler ablamlar giderken ağlaya ağlaya yolladm yalnızlık da çok yıpratti.. bide ben hep kalabalık ortamdaydm altı kardesiz sonra üni hayatı sonra çalışma Hayatı .evlendim direk gurbet e geldim ve hamile kalınca işi bıraktım tamamen yalnızlıkSende benim gibi zeynep bizi yoran aslında bu biliyomusun ablamlar geldi pzrtsi Allah onlardan ailemden binlerceķez razı olsun cantalarimi hazırladık doğum için sonra eşim izmite gidicek ti ablamlar ısrarla beni getirdiler onlarla pzrtsi aksami geldim şimdi Allahın izniyle cmrtsi mecbur evime donucem öyle huzursuzum ki evime gidicem yalnız kalıcam yine diye çünkü bidaha haziran ayına kadar gidip gelemicem onlarda ayni sekilde ancak doğum yaptığım zaman gelip hemen donucekler kalma gibi şansları da yok hepsi evli çocuklu okuyo çalışıyo kime gel yanımda kal diyebilirimki şimdiden onun sıkıntısı var üstümde diyorum dayan aslı dayan hayirlisiyla Rabbim hepimizi sağ salim doğum yapmayı nasip etsin zeynep olmuşa ölmüşe care yok sende ilaç kullanip birakanlardandin dimi
Iste senin çok avantajlı durumun bu ya bizim gibi ilaca bağlanıp birden kesip bunalıma sıkıntıya girseydin emin öyle zor ki tam ilaca bağımlı olup birden kesip hem hamilelik hormonlar hem ilacın bırakma etkisi af zeynepcim herseyin zorluğu var ama Rabbimiz büyük hepimizi birbirimize dua edelim inşallah Rabbim kabul etsinEvet canım haklısın benim de hamilelik sıkıntılı geçince görmeye geldiler ablamlar giderken ağlaya ağlaya yolladm yalnızlık da çok yıpratti.. bide ben hep kalabalık ortamdaydm altı kardesiz sonra üni hayatı sonra çalışma Hayatı .evlendim direk gurbet e geldim ve hamile kalınca işi bıraktım tamamen yalnızlıkben hiç ilaç kullanmadım canım psikiyatri ye gitmedim ilaçların yan etkisinden korktuğumdan normal vitamin ilacı bile içemiyorum.. Eşim psikolog ve zaten göndermez psikiyatri ye ilaç firması gibi görüyor onları...
Görücü usulü mu evlendin severek miHatta bugün sitem bile ettim annemë şaka mahiyetli taa buralara kız mi verilir gurbette kaldım diye... Eşim uzaktan akraba ama işi burada memleketimız aynı yani...bayramda bütün kardeşler toplandı ben eksiğim sadece'(
Uzaktan akraba olunca canım görüşmemızı istediler bizde görüştük çok seviyorum eşimi ... öylesine şaka mahiyetli idi sitem im .. ama gurbette olmak gerçekten zorGörücü usulü mu evlendin severek mi
Ediyorum inan her dua ettiğim de tek tek buradaki arkadaşların profil fotosu gözümun önüne geliyor.. insan aynı sıkıntıyı çekince anlıyorIste senin çok avantajlı durumun bu ya bizim gibi ilaca bağlanıp birden kesip bunalıma sıkıntıya girseydin emin öyle zor ki tam ilaca bağımlı olup birden kesip hem hamilelik hormonlar hem ilacın bırakma etkisi af zeynepcim herseyin zorluğu var ama Rabbimiz büyük hepimizi birbirimize dua edelim inşallah Rabbim kabul etsin
Olsun en azından sevgi var ya sevmeseydin tam ızdırap olurdu öyle bak bide napalım bizde böyle esimize cocugumuza sarılıp dayanicazUzaktan akraba olunca canım görüşmemızı istediler bizde görüştük çok seviyorum eşimi ... öylesine şaka mahiyetli idi sitem im .. ama gurbette olmak gerçekten zor
Allah kabul etsin dualarimizi hepimiz tez zamanda feraha çıkalım inşallahEdiyorum inan her dua ettiğim de tek tek buradaki arkadaşların profil fotosu gözümun önüne geliyor.. insan aynı sıkıntıyı çekince anlıyor
iyi de resim pskolgsa senin işin çok kolay eve gelince sana terapi yapsın işte ben en çok pskolğum sayesinde atlatım diebilirimEvet canım haklısın benim de hamilelik sıkıntılı geçince görmeye geldiler ablamlar giderken ağlaya ağlaya yolladm yalnızlık da çok yıpratti.. bide ben hep kalabalık ortamdaydm altı kardesiz sonra üni hayatı sonra çalışma Hayatı .evlendim direk gurbet e geldim ve hamile kalınca işi bıraktım tamamen yalnızlıkben hiç ilaç kullanmadım canım psikiyatri ye gitmedim ilaçların yan etkisinden korktuğumdan normal vitamin ilacı bile içemiyorum.. Eşim psikolog ve zaten göndermez psikiyatri ye ilaç firması gibi görüyor onları...
Eşim yaşadıklarımi hamilelikten kaynaklı sıkıntılar olarak görüyor canım bende çok açılmıyorum açıkcası kaygılarımı nedenini bilmiyorum ama... sıkıntı geldiğinde ben biraz halsizlestim deyip odama kapanyorumiyi de resim pskolgsa senin işin çok kolay eve gelince sana terapi yapsın işte ben en çok pskolğum sayesinde atlatım diebilirim
İyice eç
Dıkıntı geldiğinde odana kapanma tam tersi çık hava al en güzel sakinleştirici oksijen ilaca bende çok karşıyım ama pasiflora çok iyi geliyor arda sıkıntı basınca içiyorum tabi süreklı değil daha yolun başındasın gez dolaş hayatını yaşa benim 15 senem korku ve çaresizlikle geçti ve bu hastalığı az anlatacak kimse yoktu ve bilmiyordum ben tek yaşıyorum sanıyordum bu hastalığı tanidim ve şimdi hiç korkmuyorum denen iki bak 15,sene hiç bir şey olmadı ama zehir bir hayatı şimdi bu hastalığa verecek ek bir dakikam bile yok demek o ki sende sizde öyle yapın aynaya bakın ben iyim diyin yi TFF mikez bir hafta boyunca sonra eşinize yada kim varsa ona yine 1hafta boyunca ben iyiyim diyin sonra eve kim varsa kalabalık mi safir farketmez tekrar ben iyim diyin sonra köyle iyi olursunuz tutmaz_kimsesizi vadi allaha emmanetEşim
Eşim yaşadıklarımi hamilelikten kaynaklı sıkıntılar olarak görüyor canım bende çok açılmıyorum açıkcası kaygılarımı nedenini bilmiyorum ama... sıkıntı geldiğinde ben biraz halsizlestim deyip odama kapanyorum
Çok şükür geçti ben sıcak havadan oldu sonra toparladım dediğin gibi bazen kalbim bekliyordu sanki inanan 190kalp atışını gördüm zamanında ve o halde bile derdimi anla tanıyordum kimseye şimdi kalp krizi geçirsemde normal diyecem artık herşeyi normaleştirdom inanan yedi saat sağ tarafına ağrı girdi ve nefes aldırmıyordu başka zaman olsa 112 aradım ama şimdi beynim herşeyi normal görüyor artık kaygım azaldı ama ben mutlu olma yolunu b ldum alllah size de nasib kurban bayramında mübarek olsunKızlar kalbimi dinlemekten alıkoyamıyorum kendimi yapanik ve anksiyete gibi sorunları olanlar bu kalpteki ek atımları daha güçlü hissedermiş. Sanırım bende böyle bişey var. Kalbimin ve göğüslerin azcık üst kısmında bir yerde sanki bir titreme gibi bişey oluyor birkaç saniyelik. O an nefes alamıcak gibi panikliyorum. Kalbimi dinleyince de düzensiz attıgını farkedersem tamamdır ipler kopuyor. Sizde yaşıyor musunuz böyle bir durum? Ağlıcam nerdeyse ya..
Bende de oluyo canım düzensiz atış ama çok şükür benim hassasiyetm olmuyor ona karşı... Rabbim seninde duyarlılığı ni kaldırsin inşaallahKızlar kalbimi dinlemekten alıkoyamıyorum kendimi yapanik ve anksiyete gibi sorunları olanlar bu kalpteki ek atımları daha güçlü hissedermiş. Sanırım bende böyle bişey var. Kalbimin ve göğüslerin azcık üst kısmında bir yerde sanki bir titreme gibi bişey oluyor birkaç saniyelik. O an nefes alamıcak gibi panikliyorum. Kalbimi dinleyince de düzensiz attıgını farkedersem tamamdır ipler kopuyor. Sizde yaşıyor musunuz böyle bir durum? Ağlıcam nerdeyse ya..
Amin amin canım ne güzel ne mutlu sanaÇok şükür geçti ben sıcak havadan oldu sonra toparladım dediğin gibi bazen kalbim bekliyordu sanki inanan 190kalp atışını gördüm zamanında ve o halde bile derdimi anla tanıyordum kimseye şimdi kalp krizi geçirsemde normal diyecem artık herşeyi normaleştirdom inanan yedi saat sağ tarafına ağrı girdi ve nefes aldırmıyordu başka zaman olsa 112 aradım ama şimdi beynim herşeyi normal görüyor artık kaygım azaldı ama ben mutlu olma yolunu b ldum alllah size de nasib kurban bayramında mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?