Canım bende çok oldu üç kardiyoloji doktoru değiştirdim herseferinde birde acile gittim kalbim in farklı arttığını belirttim ama ekg çektiler cihaz taktılar herseferinde bir sorun olmadığını söylediler (çok şükür) baktım olacak gibi değil her kalbimi dinlediğim de korkumdan elim ayağım titriyor tutmuyor midem bulanıyor yine acillik oluyorum.. Artık normal olduğunu kabul ettim çünkü çok sık oluyordu hâlâ oluyor ama çok üzerinde durmuyorm Elhamdulillah..farketmez oldum önceki kadar.. tamamen kalbe odaklandıimız için öyle oluyor.. bir kardiyolojiye git gayet sağlıklı olduğunu duyunca belli bir süre geçiyor panik durumun canım...Kızlar kalbimi dinlemekten alıkoyamıyorum kendimi yapanik ve anksiyete gibi sorunları olanlar bu kalpteki ek atımları daha güçlü hissedermiş. Sanırım bende böyle bişey var. Kalbimin ve göğüslerin azcık üst kısmında bir yerde sanki bir titreme gibi bişey oluyor birkaç saniyelik. O an nefes alamıcak gibi panikliyorum. Kalbimi dinleyince de düzensiz attıgını farkedersem tamamdır ipler kopuyor. Sizde yaşıyor musunuz böyle bir durum? Ağlıcam nerdeyse ya..
Amin canım, ne mutlu sana.. inşallah bizler de bu kadar hissizleşebiliriz bu hastalığa karşı. Dediklerin ne kadar da doğru. Bende 160 nabızla yatım hastaneye, eşim o kadar normal davranıyoduki sanki ona yük oluyomuşum gibi hissettiriyordu. Gereksiz yere yatmışım gibi felan.. bu daha da kötü etkiliyor haliyle. En iyisi herkese iyiyim demek, kan kussanda kızılcık şerbeti içtim de derler ya, tam da öyle..Çok şükür geçti ben sıcak havadan oldu sonra toparladım dediğin gibi bazen kalbim bekliyordu sanki inanan 190kalp atışını gördüm zamanında ve o halde bile derdimi anla tanıyordum kimseye şimdi kalp krizi geçirsemde normal diyecem artık herşeyi normaleştirdom inanan yedi saat sağ tarafına ağrı girdi ve nefes aldırmıyordu başka zaman olsa 112 aradım ama şimdi beynim herşeyi normal görüyor artık kaygım azaldı ama ben mutlu olma yolunu b ldum alllah size de nasib kurban bayramında mübarek olsun
İnşallah bende bu hastalığa karşı olan takıntımı hissizleştirebilirim. Bazen çok fena yakalıyor.Bende de oluyo canım düzensiz atış ama çok şükür benim hassasiyetm olmuyor ona karşı... Rabbim seninde duyarlılığı ni kaldırsin inşaallah
Bende oluyor canım dediğin gibi mide bulantısı ile korku ve bazen ateş basıyor... yanlız kalma düşüncesi iç sıkıntısı ... Rabbim feraha erdirsin kalplermızı... EşimIn yarın işi var ve evde benim yanımda kimse yok Rabbim kaygı ve korkularımızı kaldırsin.. şu pis şeytanın vesveselerin den arındırsin bizleri...Kızlar ya sizede arada bi saçma dusunceler gelip sıkıntı basiyo mu böyle mide bulantisiyla birlikte birden korku saçma sapan düşünceler geliyo evime gidicem yarın Allahın izniyle ama gitmek istemiyorum ama mecburum da biliyorum böyle birden korku geliyo içime sıkıntı giriyor moralim düşüyor kızlar ya afff eve gidince nasıl yapicam diye düşünüyorum
Olmaz mı canım. Benimde eşim 1 aydır evde. Tatil sonrası iş vs olcak. Oğlumla yalnız kalcaz. Sıkıntı basıyor midem ağzıma geliyor, kaygılar rahat vermiyor..Kızlar ya sizede arada bi saçma dusunceler gelip sıkıntı basiyo mu böyle mide bulantisiyla birlikte birden korku saçma sapan düşünceler geliyo evime gidicem yarın Allahın izniyle ama gitmek istemiyorum ama mecburum da biliyorum böyle birden korku geliyo içime sıkıntı giriyor moralim düşüyor kızlar ya afff eve gidince nasıl yapicam diye düşünüyorum
Bu gecemi okunucakKızlar bu gece yatsı namazından sonra 7FELAK 7nas7ayetel kürsü 7inşrahdüresi okuyun sonra elinizi kalbinize koyun 7elham okuyun Sonra 1elhham 3 ihlas okuyun evvel allah şafi ismiyle şifa okuyanlar yazsın buraya sonra beli saate toplu dua edelim
Canım benim yaaaaBen evime geldim isteksizce bunala bunala bütün yol boyunca aglamamak için kendimi sıktım şuanda da mideme vurdu ağrısı böyle sersem gibiyim biliyorum yapıcak bişey yok ama nasıl olucak kızlar suan çok doluyum evim gözümden sogumus
Allah izin verirse yapalım canım çok iyi olurKızlar bu gece yatsı namazından sonra 7FELAK 7nas7ayetel kürsü 7inşrahdüresi okuyun sonra elinizi kalbinize koyun 7elham okuyun Sonra 1elhham 3 ihlas okuyun evvel allah şafi ismiyle şifa okuyanlar yazsın buraya sonra beli saate toplu dua edelim
Rabbime şükürler olsun zeynep inancım tam tabiki hersey Allahtan ama inan bana belli bi yerden sonra artık o kadar dua ediyorum ya kendi kendime diyorum nasıl gecicek bu hastalık ben zamanında ilaçCanım benim yaaaabizim tevekkül ruhumuzu oluşturmak dışında hiçbir çözümü yok bu hastalığın inan.. Bugün Sohbet dinleyip durdum başımıza gelen herşey in Allah in izni ve gözetimi altında olduğunu ,tevekkül sahibi insanın başına ne gelirse gelsin Rabbim e sığındıği(bu musibet senden geldi Allahm vardır bir hayır şuan beni gözetyorsun ve sen herseye kadirsin istediğin an sıkıntımı kaldırabilirsin ) için kalbininin ferah olduğuna dair.... Bu tevekkül ruhunun oluşmasi içinde Allah u teâlânın ismi seriflerini öğrenmek ve idrak etmek gerekiyormus... Bende esma ul Hüsna derslerini dinlemeye başlayacağım inşaallah...
Bende sabah kalktım bir iç sıkıntısı yerimde duramıyorum .. Kuran okuyaym diyorum nefes nefese kalıyorum kalp çarpıntısı ateş basması .. evin içinde gezindim odadan odaya ama yere göğe sığamiyorum derler yaaa öyle bir bunalti... insirah süresini açtım dinledim biraz biraz kendime geldim çok şükür... sıkıntılı anımda hep geçecek daha öncede oldu geçecek diyip durdum kendimë...[/QUOTE geçiyor canım hele biraz sabır ben daha beterini yaşadım diğer gebeliğimde iç sıkıntısına suya oku elini yüzünü Sil evvel allah yukarıda verdiğim sureleri oku şua mutlaka vsk sıkıntın nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?