Canım baş dönmesi için bir doktora git istersen ya tansiyon düşüyordur ya şeker . Bana bol su içmemi önerdi doktor.. O kadar zor ki ayağa kalkmaya korkuyorsun bazen düşer bayılır m diyeBaş dönmeside oluyormu sende bende bi aydır baş dönmesi var bir de kafamın içinde sanki uğultu var tuhaf anlatamıyorsun da kimselere böyle desen o ne öyle saçmalama diyorlar
Sık sık ya aç kalmaCanım ben bu baş dönmësinden dolayi dışarı bile çıkamiyorum... doktorum şekerin düşüyordur ondan dedi ama ...
Kaç gündür isalsin magnezyum içtinmi ya da başka vitamin ondan olabilir...
Ben de çok isterdim ailem bana samimiyetle kucak açsın
Aile.. insanın içinde kocaman bir boşluk kalıyor sanki. Ben anlatmayım artık. İyilikleride var muhakkak Allah razı olsun ama insanın en cok ihtiyac duydugu dönemde aramak bile akıllarına gelmiyor. Allah muhtac etmesin baska diyecek birseyim kalmadı.Ben lohusayken çok iyiydim bebeğimle ilgileniyordum ama ailem sağolsun delirttiler hiç unutmuyorum o günleri...
Aynen banada, maalesef gelme şansları yok zaten annem babam yaşlı anca kendilerine anneanneme bakıyorlar e ablalarım desen hepsinin okul çocuğu var bi ablam çalışıyo kime diyebilirimki gel kal 10 gün sonra okul açılıyor herkesin kocası evi düzeni var benim de bir oğlum var 3.5 yaşında e kimé gidip yük olucam sonuçta bi yere kadar insan insanın yükünü çekiyor zaten bu yüzden zorlanıyorum diyorum asli kendine gel herkesin ailesi düzeni varBiz hassas ince düşünen insanlarız canım bize hı delisiniz diye bakanlara bunu anlatmak zor hemde bana ilaçlı dediklerini bile hatırlıyorum... Ailen gelmezmi canım yanına ?
Salgın var aklında bulunsunAile.. insanın içinde kocaman bir boşluk kalıyor sanki. Ben anlatmayım artık. İyilikleride var muhakkak Allah razı olsun ama insanın en cok ihtiyac duydugu dönemde aramak bile akıllarına gelmiyor. Allah muhtac etmesin baska diyecek birseyim kalmadı.
Senin lohusalığında neden öylr oldu canım, ne yaptılar? Anlatmak istersen dinlerim.
Bende 10 gündür normal bir ishal vardı canım 1 yada 2 kez cıkıyordum wc.ye. bugün arka arkaya olmaya başladı, bulantı başladı. Az öncede acile gittim, kapıdan çıktığım an yediğim 2 lokma patates ve 1 bardak su geri çıktı.
Ben bu başlığa girmeden önce hamilelikte baş dönmesi yaşayanlar filan diye arıyordum bu sitede yine.. insanlar gülerek anlatıyor Nerede ise bugün yine alış veriş merkezinde bayıldım.. evde tekim bayılıp kafam bir yere çarpac ak birgün vs yazmışlardi genel hamilelikte olan durumları biz aşırı hassasiyetle karşılıyorz sıkıntımız burada bizim[/ şuan nefes almakta zorlanıyorum üzerinden kamyon geçmiş sanki gülmek istiyorum halimize
Evet öyleymiş. Ufak oğlum atlattı sayılır. Şimdi de bende durumlar tavan yaptı. Ya o kadar huzursuz ediyor ki anlatamamSalgın var aklında bulunsun
Geçmiş olsun. Sanırım oluyor canım, benim kv geçen sene kivi yedi sonra kızarmaya başladı vücudu, boğazı kaşınıyodu. Bende de benzer bir durum oldu, hiç olmazdı.Kızlar geçen yol köfte yedim gece beni bir kaşıntı tutu bacakların resmen kanadı sonra dün et yedim gündüz tekrar kaşıntı oldu önceden böyle bir şey yoktu alerji sonradan olur mu ki
Vertigo olabilir ya da anksiyete belirtileri ama nasıl midem bulanıyor kötü bi durum bayramı atlatalım inşallah gidicemCanım baş dönmesi için bir doktora git istersen ya tansiyon düşüyordur ya şeker . Bana bol su içmemi önerdi doktor.. O kadar zor ki ayağa kalkmaya korkuyorsun bazen düşer bayılır m diye
Hep aynıyız burdaki arkadaşlar Allah hayırla tamamına erdirsin inşallah...Selam kizlar bende 8+2 haftalik hamileyim malesef panik atak var cookkk korkuorum kalp atisim hizli yoruo evde yanliz kalamiorum ölcekmisim gibi bekliorum öle vede simdi dogum korkusu aciyi nasil dayanacam dayanamzsam ölursem diye ataklar gelior bana
Ay ben ne çektim o kaşıntıdan ve hala çekiyorumKızlar geçen yol köfte yedim gece beni bir kaşıntı tutu bacakların resmen kanadı sonra dün et yedim gündüz tekrar kaşıntı oldu önceden böyle bir şey yoktu alerji sonradan olur mu ki
Sizin oldumu bebeyiniz oeki dogum nasil yapacaz yaa burda arkadas var uctane hepsi dogurdu hemende eve cintilar özeniom ya birda destek olalim birbirimizeHep aynıyız burdaki arkadaşlar Allah hayırla tamamına erdirsin inşallah...
Zor zamanlar geçirdim ama ailevi sıkıntılarım olmuştu benim gibi kimse olmasın inşallah sizlerin kolay olur inşallahSizin oldumu bebeyiniz oeki dogum nasil yapacaz yaa burda arkadas var uctane hepsi dogurdu hemende eve cintilar özeniom ya birda destek olalim birbirimize
Ohhh iyi yapmış öpseydin koklasaydın iyiceDün gece mutfakta bulaşık yıkıyordum baktım oğlum elinde bisküvi yerlere ezerek döküyor oğlum ne yapıyorsun sen dedim anne karınca yesin dedi koptum gülmekten evdeki işler yetmiyor birde karınca bakacakmışız işte bu durum olunca panik kalmıyor her eve lazım benim oğlum
Normal dogummu ja bide belden uyusturuorlarya onuda istiom ama yinede su panik atak varya ja digumda ölursem ya birsey olursa korkusunu atamiom dua ediom hersey Allahtan diomZor zamanlar geçirdim ama ailevi sıkıntılarım olmuştu benim gibi kimse olmasın inşallah sizlerin kolay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?