Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Baş dönmeside oluyormu sende bende bi aydır baş dönmesi var bir de kafamın içinde sanki uğultu var tuhaf anlatamıyorsun da kimselere böyle desen o ne öyle saçmalama diyorlar
Canım baş dönmesi için bir doktora git istersen ya tansiyon düşüyordur ya şeker . Bana bol su içmemi önerdi doktor.. O kadar zor ki ayağa kalkmaya korkuyorsun bazen düşer bayılır m diye

Ben bu başlığa girmeden önce hamilelikte baş dönmesi yaşayanlar filan diye arıyordum bu sitede yine.. insanlar gülerek anlatıyor Nerede ise bugün yine alış veriş merkezinde bayıldım.. evde tekim bayılıp kafam bir yere çarpac ak birgün vs yazmışlardi genel hamilelikte olan durumları biz aşırı hassasiyetle karşılıyorz sıkıntımız burada bizim

Omas bizim gibiler biraz yoğun yaşıyor malesef o doğru ama inan psikolojik sorunu olmayanlarda yaşıyor. Buna çevremdekilerden şahidim. Hele ki eşimin kuzeni. Maddi ve manevi her yönden rahat, sıkıntısı yok, güzel bir evi ve hayatı vardı. Kendiside hep pozitiftir, umursamaz hiçbişeyi. Hamileliği güzeldi, oğlu oldu usluydu ama lohusa depresyonuna bir girdi ki sorma gitsin.. annesini 7 24 arıyordu herkesden şikayetçiydi, anlattıklarını bilmesem kulaktan dolma diyeceğim ama ondan 2 ay sonra ben doğum yapıcaktım sıı görüşüyoduk, birebir şahidim. Üst kattaki arkadaşım desen o da koptu gitti.

Kaç gündür isalsin magnezyum içtinmi ya da başka vitamin ondan olabilir...
Ben de çok isterdim ailem bana samimiyetle kucak açsın
Ben lohusayken çok iyiydim bebeğimle ilgileniyordum ama ailem sağolsun delirttiler hiç unutmuyorum o günleri...
Aile.. insanın içinde kocaman bir boşluk kalıyor sanki. Ben anlatmayım artık. İyilikleride var muhakkak Allah razı olsun ama insanın en cok ihtiyac duydugu dönemde aramak bile akıllarına gelmiyor. Allah muhtac etmesin baska diyecek birseyim kalmadı.
Senin lohusalığında neden öylr oldu canım, ne yaptılar? Anlatmak istersen dinlerim.
Bende 10 gündür normal bir ishal vardı canım 1 yada 2 kez cıkıyordum wc.ye. bugün arka arkaya olmaya başladı, bulantı başladı. Az öncede acile gittim, kapıdan çıktığım an yediğim 2 lokma patates ve 1 bardak su geri çıktı.

Biz hassas ince düşünen insanlarız canım bize hı delisiniz diye bakanlara bunu anlatmak zor hemde bana ilaçlı dediklerini bile hatırlıyorum... Ailen gelmezmi canım yanına ?
Aynen banada, maalesef gelme şansları yok zaten annem babam yaşlı anca kendilerine anneanneme bakıyorlar e ablalarım desen hepsinin okul çocuğu var bi ablam çalışıyo kime diyebilirimki gel kal 10 gün sonra okul açılıyor herkesin kocası evi düzeni var benim de bir oğlum var 3.5 yaşında e kimé gidip yük olucam sonuçta bi yere kadar insan insanın yükünü çekiyor zaten bu yüzden zorlanıyorum diyorum asli kendine gel herkesin ailesi düzeni var

Salgın var aklında bulunsun

Kızlar geçen yol köfte yedim gece beni bir kaşıntı tutu bacakların resmen kanadı sonra dün et yedim gündüz tekrar kaşıntı oldu önceden böyle bir şey yoktu alerji sonradan olur mu ki

Salgın var aklında bulunsun
Evet öyleymiş. Ufak oğlum atlattı sayılır. Şimdi de bende durumlar tavan yaptı. Ya o kadar huzursuz ediyor ki anlatamam
Kızlar geçen yol köfte yedim gece beni bir kaşıntı tutu bacakların resmen kanadı sonra dün et yedim gündüz tekrar kaşıntı oldu önceden böyle bir şey yoktu alerji sonradan olur mu ki
Geçmiş olsun. Sanırım oluyor canım, benim kv geçen sene kivi yedi sonra kızarmaya başladı vücudu, boğazı kaşınıyodu. Bende de benzer bir durum oldu, hiç olmazdı.

Selam kizlar bende 8+2 haftalik hamileyim malesef panik atak var cookkk korkuorum kalp atisim hizli yoruo evde yanliz kalamiorum ölcekmisim gibi bekliorum öle vede simdi dogum korkusu aciyi nasil dayanacam dayanamzsam ölursem diye ataklar gelior bana

Canım baş dönmesi için bir doktora git istersen ya tansiyon düşüyordur ya şeker . Bana bol su içmemi önerdi doktor.. O kadar zor ki ayağa kalkmaya korkuyorsun bazen düşer bayılır m diye
Vertigo olabilir ya da anksiyete belirtileri ama nasıl midem bulanıyor kötü bi durum bayramı atlatalım inşallah gidicem

Hep aynıyız burdaki arkadaşlar Allah hayırla tamamına erdirsin inşallah...

Kızlar isal demişken rota virüs aşısı yaptırmışmıydınız çocuklara dün bi yazı okudum aşı hakkında tedirgin oldum ya ilk dozunu yaptırdım şimdi de buna takarım artık

Dün gece mutfakta bulaşık yıkıyordum baktım oğlum elinde bisküvi yerlere ezerek döküyor oğlum ne yapıyorsun sen dedim anne karınca yesin dedi koptum gülmekten evdeki işler yetmiyor birde karınca bakacakmışız işte bu durum olunca panik kalmıyor her eve lazım benim oğlum

Ohhh iyi yapmış öpseydin koklasaydın iyice

Zor zamanlar geçirdim ama ailevi sıkıntılarım olmuştu benim gibi kimse olmasın inşallah sizlerin kolay olur inşallah
Normal dogummu ja bide belden uyusturuorlarya onuda istiom ama yinede su panik atak varya ja digumda ölursem ya birsey olursa korkusunu atamiom dua ediom hersey Allahtan diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…