- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Oyy.. doğrudur canım o panik anında hemen dr hastane düşünülüyor, gitmemeyi başarmak zor çünkü her atakta kendini ne kadar telkin etmiş olsan bile bu kez farklı, bu kez gerçekten bişeyler oluyor hissine bürünüyor insan. Zaten korkuların kafadan çıktığı bir an bile yokki ya. Bazen insanlara bakıyorum sohbet felan ederlerken o konuya adapteler. Bense sohbet muhabbet bile ederken o kaygılar korkular hep kafamda. Pes valla.. ben kalp dr.una gitmeyede korkuyorum şimdi, normalde olsa soluğu orda alırdım. Şu kör olası pırpır olayı varya titriyomu kasılıyomu noluyosa artık işte onu anlatırımda başka teşhis koyar, başka bişey çıkar kaygıları beni frenliyor. Sizden de aynı şeyleri duyunca rahatlıyorum sadece.Ben senin gibiyken 2 haftada kalp doktoruna gidiyordumyeni yeni gitmiyorum.ama korkularim hep.var
Kal canım kal al kazayla kaldım ikinciyeDoktorum aslında haziran ayinda birkaç aya keseriz demişti. Simdi 1 seneye tamamlayalim diyor. Hamile kalmak istediğimide biliyor. Nebiliyim yanlislikla hamile kalsamçok mu agir şeyler yasarim. Ondan korkuyorum ben. ;(((
O pirpir ve kasilma bendede oluyor tabi stresten ben ilaç kullandigim çok takmiyorum artikOyy.. doğrudur canım o panik anında hemen dr hastane düşünülüyor, gitmemeyi başarmak zor çünkü her atakta kendini ne kadar telkin etmiş olsan bile bu kez farklı, bu kez gerçekten bişeyler oluyor hissine bürünüyor insan. Zaten korkuların kafadan çıktığı bir an bile yokki ya. Bazen insanlara bakıyorum sohbet felan ederlerken o konuya adapteler. Bense sohbet muhabbet bile ederken o kaygılar korkular hep kafamda. Pes valla.. ben kalp dr.una gitmeyede korkuyorum şimdi, normalde olsa soluğu orda alırdım. Şu kör olası pırpır olayı varya titriyomu kasılıyomu noluyosa artık işte onu anlatırımda başka teşhis koyar, başka bişey çıkar kaygıları beni frenliyor. Sizden de aynı şeyleri duyunca rahatlıyorum sadece.
Sonrası daha aksiyonlu emin ol :)))))Kal canım kal al kazayla kaldım ikinciyezaten hamile kaldığımı anlayıncaya kadar geçmiş 1.5 ay sonrası Allah Kerim 34 haftalik oldum 35 e gidiyorum Allahın izniyle valla aksiyonlu geçiyor sonrası ne desem yalan olur
Benim kafada senin gibi normaldir çok aksiyonlu olmasiSonrası daha aksiyonlu emin ol :)))))
Hiiiç korma bana bişi olmadı sanada olmaz inşallah kuzum sağ Salim doğurun inşallahhhBenim kafada senin gibi normaldir çok aksiyonlu olmasiama bişey diyimmi şimdi diyorum sağ salim doğum yapayimda varsın aksiyonlu geçsin kız korku başlamış ya Allah korusun bişey olursa bana diye
Kasılmaların ne oldu hala devammı ?Benim kafada senin gibi normaldir çok aksiyonlu olmasiama bişey diyimmi şimdi diyorum sağ salim doğum yapayimda varsın aksiyonlu geçsin kız korku başlamış ya Allah korusun bişey olursa bana diye
Ahahaha o tansiyon düşmeleri bendede vaaaa ne yesem diye dolanıyorum bayılcam diye ödüm kopuyor şimdi birde okullar açılıyor büyük yavrular gidecek ben napcam diye düşünüyorum bayılırsam bebek ağlarsa aman Allah'ım yeni bişey buldum delircek :)Omas Ben yaşlanmış gibiyim aynı :) tansiyonum vaaa evladım düşüyor, şekerimde vaa o da düşüyo. Pimpirikli gibi ha düştü ha düşcek bişey alıyım yiyim derdindeyim :)) sen ne alemdesin asıl, umarım iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?