Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Omas mrhb nasılsın canım senin tansiyonun hiç yüksek çıkıyormuydu
Hayırlı geceler canim yok benim tansiyonum tam aksine hep 9/5 8/5 9/4 10/5 cikiyodu korkma ama tansiyonun normal ya bende hastaneye girince panikten dahada düşüyodu seninde buyukk ihtimal bu yüzden yükselmiş Allahın izniyle az kalmış stres yapma sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim

Canım sabah gidecez inşallah. Güzel haberler veririm inşallah sizlere. Hem heyecan hem korku hepsi var. Bide panik oluyom kasilmalar dan.
İnşallah canım doğumun vaktini saatini bilmen kaygılandırıyordur tabi doğal olarak ama daha önce yaşadın, tecrüben var, sancı çekmeden göz açıp kapayıncaya kadar bebeğin kucağında olucak inşallah:) yarın bu saatlerde mis gibi kokusunu içine çekiyor olursun ne güzel:)

Harfiyen ben :)) rakamlar ds tıpatıp aynı:)

Amin inşallah

Allah'ım şu hayırlı gecenin yüzü suyu hürmetine bebeğini hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizide hatırına versin amin

Allah'ım şu hayırlı gecenin yüzü suyu hürmetine bebeğini hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin biçimde har

Bende hamile adayı adayıyım :) anksiyete sorunum war ilaç kullanıyorum.. ama ilaç anksiyete bebek ?? Nasıl olacak yatdımınıza ihtiyacım war

ben varım doğumdan 3 hafta sonra başladım selectra 100 mg a, kızım 13 aylık olana kadar da emzirdim ilaçla
Çok geçmiş olsun,ilacın bir
Zararı olurmuymuşöpeki bebeğe yada yan etkisi , şuan olmasada ileriye dönük bir probleme yol açarmı anlama zorluğu zekada sorun vs doktorunuz
Ne dedi

Bende hamile adayı adayıyım :) anksiyete sorunum war ilaç kullanıyorum.. ama ilaç anksiyete bebek ?? Nasıl olacak yatdımınıza ihtiyacım war
A.slm, hoşgeldin. Anksiyete panik atak bende de var ve ilaçsız devam etmeye çalışıyorum. İkinci hamileliğim ve yine sorunlu geçiyor ama ilaç kullanamıyorum. Eğer hamile kalırsan ve atakların dayanılmaz olursa 3 aydan sonra kullanabileceğin ilaçlar var. Dr kontrolünde kullanabiliyosun.

Kizlae suan yine atak cunku dusunceden aklima yiyecem dusunceden yine ter bti nefes alamiom disari ciktin su disim kanio dis etiniltuhabi var dis tasi temizlenecekte ignesiz ama öburu ya benren digum edersem ya if ya offffff agliyacam

Hayırlı cumalar kızlar.. Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin, isteyenlere bebeğini nasip etsin, biz hamilelere de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah..
S serra1982 bu mübarek günün hürmetine sağlıcakla kurtul inşallah arkadaşım.

Kizlae suan yine atak cunku dusunceden aklima yiyecem dusunceden yine ter bti nefes alamiom disari ciktin su disim kanio dis etiniltuhabi var dis tasi temizlenecekte ignesiz ama öburu ya benren digum edersem ya if ya offffff agliyacam
Canım sakiiinn, rahatlayana kadar yavaş ve derin nefes almaya çalış. Diş sorunu hamilelikte genellikle kaçınılmazdır. Bende de var malesef. Kendini korkutma bu senin sağlığın için gerekli sonuçta

Canım sakiiinn, rahatlayana kadar yavaş ve derin nefes almaya çalış. Diş sorunu hamilelikte genellikle kaçınılmazdır. Bende de var malesef. Kendini korkutma bu senin sağlığın için gerekli sonuçta
Saol cnm ya dis doktroundada acayip korkuom bak her doktora giderim ama disciye görunce bayiliom atak gelio kalbimi durduramio doktor bile birdey yapmio korkuo yani sendede var kanio deme

Saol cnm ya dis doktroundada acayip korkuom bak her doktora giderim ama disciye görunce bayiliom atak gelio kalbimi durduramio doktor bile birdey yapmio korkuo yani sendede var kanio deme
Evet kanıyor. Bende diş korkusu sonradan başladı, yeni mezun bir kızın yaptığı tedavi yüznden. Artık o koltuğa oturmak beni geriyo, çarpıntı tutuyo sanki bayılcak gibi oluyorum. Herşeyden kaygılanıyorum acaba narkoz bana yan etki yapar mı, kalbime zarar verir mi vs. Olur olmaz birçok düşünce işte.

Cnm ya su cuma hurmetine diomki sag salim vaktinde dogum yapalim kucagimiza alalim ins yaaa saglikli guke eglene ins

Cnm ya su cuma hurmetine diomki sag salim vaktinde dogum yapalim kucagimiza alalim ins yaaa saglikli guke eglene ins
Amin canım aminn inşallah vakti geldiğinde kolay ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıp huzurla büyütelim bebişleri inşallah. Bizde bir de 4 yaşında abi var, inşallah o da sonradan kıskançlığa başlayıp huzursuz olmaz :)

Çok geçmiş olsun,ilacın bir
Zararı olurmuymuşöpeki bebeğe yada yan etkisi , şuan olmasada ileriye dönük bir probleme yol açarmı anlama zorluğu zekada sorun vs doktorunuz
Ne dedi

doktorlar genelde bişey olmaz demişti ozaman ki şuanda 4,5 yaşında maşallah bi sorunu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…