Olmau cnm.olmaz dogum hic birsey aslinda bide bunu buyuktmek hastalancakmi nyie aglio bizim gibi atakli kadinlar siii Rabbim yardim et bazilarini bi özeniom korku yok sey yokAmin canım aminn inşallah vakti geldiğinde kolay ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıp huzurla büyütelim bebişleri inşallah. Bizde bir de 4 yaşında abi var, inşallah o da sonradan kıskançlığa başlayıp huzursuz olmaz :)
Bende ilk tecrübesizlikte ağladım durdum. O zaman kv kp ile birlikte oturuyorduk. Evde yatalak hasta vardı ben 15 günlük lohusayken vefat etti. O şartlarda ben iyice çöktüm. Bebeğim kolikti ileri derecede, probiyotik mamalar 4 farklı gaz ilacı daha neler neler denedik bana mısın demedi. Artık ağlayıp duran biri olup çıkmıştım. Ama Allah büyük işte. Hem herşeyi aştırıyo hemde tekrarına bile erdiriyor şükürler olsun. Hayatın kuralı bu canım. Allah yardım ediyor..Olmau cnm.olmaz dogum hic birsey aslinda bide bunu buyuktmek hastalancakmi nyie aglio bizim gibi atakli kadinlar siii Rabbim yardim et bazilarini bi özeniom korku yok sey yok
Ins cnm ya dua ediom Rabbim yardim eder ya bi dis tasimi temizleteyimde nasil olacaksaBende ilk tecrübesizlikte ağladım durdum. O zaman kv kp ile birlikte oturuyorduk. Evde yatalak hasta vardı ben 15 günlük lohusayken vefat etti. O şartlarda ben iyice çöktüm. Bebeğim kolikti ileri derecede, probiyotik mamalar 4 farklı gaz ilacı daha neler neler denedik bana mısın demedi. Artık ağlayıp duran biri olup çıkmıştım. Ama Allah büyük işte. Hem herşeyi aştırıyo hemde tekrarına bile erdiriyor şükürler olsun. Hayatın kuralı bu canım. Allah yardım ediyor..
Aaa masalllah niye sezaryan bastan bellimiydi cnm aii bak böle gzel haber sakinlestirio kizlarKızlar sezeryanla doğumu yaptım. Çok şükür bende bebek de iyi. Müsait zamanda yazarım.
AyyyKızlar sezeryanla doğumu yaptım. Çok şükür bende bebek de iyi. Müsait zamanda yazarım.
Ai neguzel zade bir saatmi uyutuorlar ne iyi masallaj yaaa olmasin panik bitti bizde daha var ai gun gune yaklasio ama saglik olsun yaBenim.3. Bebeğim. Daha.oncekiler sezeryandi. O yüzden buda sezeryan. Birde tüpleri Baglattim. Heyecanlı ve korkarak girdim ilk defa. Bi başlıyoruz dediğini biliyorum. Birde 1 saat sonra odadaki uyanmamı. Genel yaptırdım. Panik yaparım korkusu ile. Gayet iyiyiz çok.sukur. ufak tefek ağrı var ama oda olacak. Bebeğimde iyi. Şimdilik panik de yok.allahım hepinizin yardımcısı olsun. Tekrar görüşeceğiz
Tabi canım fazla uyutmuyor. Emzirmek gerekiyorya. O yüzden fazla sürmüyor. İnşallah doğumla atlatmisimdir. Darısı basinizaAi neguzel zade bir saatmi uyutuorlar ne iyi masallaj yaaa olmasin panik bitti bizde daha var ai gun gune yaklasio ama saglik olsun ya
Ins cnm ya uyumada korkmadinmu peki ama her saniye amaliyat olan var hastaliktan deme mecbur kaldiginda neyaoacaklarki dogum öle sey degilkiTabi canım fazla uyutmuyor. Emzirmek gerekiyorya. O yüzden fazla sürmüyor. İnşallah doğumla atlatmisimdir. Darısı basiniza
Uyumadan değildi aslında korkum. Yinede ameliyat işte. İnsan bi ürperiyor. Çok şükür atlattık. Korkuyla girdim ama sorun çıkmadı çok şükür.Ins cnm ya uyumada korkmadinmu peki ama her saniye amaliyat olan var hastaliktan deme mecbur kaldiginda neyaoacaklarki dogum öle sey degilki
Cok sukur cnm ya aman aman sen bebeyine sarir ismi ne olcak pekiUyumadan değildi aslında korkum. Yinede ameliyat işte. İnsan bi ürperiyor. Çok şükür atlattık. Korkuyla girdim ama sorun çıkmadı çok şükür.
Selectra idi dimi ilaciniz bi soru daha sormuştum sanırım kaçırdınız ilaç biraz uyuşukluk yapıyor mu ben de kullanıyorum ama sabahları aşırı halsizlik bitkinlik oluyor bendekızım şuan 4,5 yaşında çok şükür yaşıtlarından farklı bi durumu yok hatta algısı diyaloğu yaşıtlarına göre daha iyi maşallah, oğluma hamileyim 23. haftadayım ve yine mecburen ilaç kullanıyorum umarım oğlum da sağ salim doğar
Yusuf aslan :)Cok sukur cnm ya aman aman sen bebeyine sarir ismi ne olcak peki
Adiyla yasasin yavrumYusuf aslan :)
Uyumadan değildi aslında korkum. Yinede ameliyat işte. İnsan bi ürperiyor. Çok şükür atlattık. Korkuyla girdim ama sorun çıkmadı çok şükür.
Adıyla yaşasın inşallah.. Bundan sonrasında da Allah kolaylıklar versin canım. Güzel haberler çok moral oldu:)Yusuf aslan :)
Idare eder ara sira agrilar var panik gelio vaji batma oluor iste sukur yinede sen kurtuldun neguzel yaaa ins bizde kurtuluruz cnm hep dua et bizeHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ?.. Rabbim hepinizi bir sancı da bir avaz da sağ salim kurtarsin inşallah
Allahın izniyle korkma Allah yardım ediyo hop diye alican bebeği kucağına asıl maraton sonra basliycak sen bence tadını çıkar hamileliğin:)) sabaha kadar kolik oğlumla gözüm açıktı onun gaz sancı meme derdi diğer oğlumun kardes sevgisiyle ıkidebir kardeşim ömer doğu yu öpücem demeleri ev is guc yemek vallahi oturmusum ev göcmus ama diyorum bebek uyuyoken dinleneyim o yüzden bence sen şimdi en rahat hamilelik döneminin tadını çıkar doğunca anan aglicakIdare eder ara sira agrilar var panik gelio vaji batma oluor iste sukur yinede sen kurtuldun neguzel yaaa ins bizde kurtuluruz cnm hep dua et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?