- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Tam hazırlandığım sırada birden olması iyi olmadı canım. Bulantı zaten bayılcak gibi hissettiriyor insana. Evsahibimizle birlikte gidicektik, yolda nasıl yürücem diye iyice stres oldum. Ağzımın hiç tadı yok şuan. Kontrolde güzel değildi bişey anlamadım. Devlet hastaneleri niye böyle bilmiyorum ya. Sistemler gitti rezaletti. En azından bebeğim iyi tek öğrendiğim bu ve 300 gr olmuş şükür.sakin ol cnm. biliyorsun ki 14 yıldır geliyor ama geçiyor değil mi?? kalıcı değil. şimdi gidip kuzucuğunu göreceksin ne büyük nimet di mi?? hadi annesi iyi ol da kuzundan iyi haberlerle gel.
Eve yeni geldim canım, zaten panikle gittim, hastanede de sistemler gitmiş hiç tat alamadım inan. 300 gram olduğunu öğrendim o da sorarak. Devlettekilerin ağzından kerpetenle alıyoruz lafları. Stresten olsa gerek baş ağrın, bnmde yokluyo şuan.nasıl oldun cnm? bu çarpıntı beni de boğuyor bide sonrasında baş ağrısı başladı
işte gelip geçiyor da sabredebilsek biraz
doktordan gelince haber et nasılmış bebiş?
Eğer gebelikle ilgili herhangi bir riskin yoksa ilişki serbest canım. İnsan geriliyor ister istemez ama dr.lar yasaklamadığı müddetçe dikkatli olunarak devam edilebiliyor. Ama sen kendini daha şimdiden böyle hazırlarsan acı verici olabilir. Önce kendini rahatlat ki panikleyip daha da strese girme.Simdi.nasilsin cnm nasil.oldun peki
Ben sizr birsey sorcam.hamle oldugumu ogreneli iliski girmiorum.ehh adamlar durmuo sizce bir sakincasi yok deme ve bay aaradan sonra aciyacak endisesi var terliom suan panik geldi ellim titrio basim dönuo o aci yine cekecem diye
Tam hazırlandığım sırada birden olması iyi olmadı canım. Bulantı zaten bayılcak gibi hissettiriyor insana. Evsahibimizle birlikte gidicektik, yolda nasıl yürücem diye iyice stres oldum. Ağzımın hiç tadı yok şuan. Kontrolde güzel değildi bişey anlamadım. Devlet hastaneleri niye böyle bilmiyorum ya. Sistemler gitti rezaletti. En azından bebeğim iyi tek öğrendiğim bu ve 300 gr olmuş şükür.
Eve yeni geldim canım, zaten panikle gittim, hastanede de sistemler gitmiş hiç tat alamadım inan. 300 gram olduğunu öğrendim o da sorarak. Devlettekilerin ağzından kerpetenle alıyoruz lafları. Stresten olsa gerek baş ağrın, bnmde yokluyo şuan.
Bende mecburiyetten gidiyorum. İlkinde özele gittim dr.um iyiydi ama doğumumda yurtdışındaydı, nöbetçi dr.a kaldım ve malesef o anlayışsız gıcık kadın yüzünden zor geçti doğumum. Az önce eşim aradı ne yaptınız diye. Şu detaylıya gidiyim bi daha kontrole gitmicek kadar oldum dedim. Valla sinirlerim zıplıyo ya. Parasını alıyolar ama bakmıyolar, gelişimi ilerimi geri mi sıkıntısı var mı tık yok. Kilosunu sorunca lütfedip söyledi Allahtan.ben bir defa devlete gitmek zorunda kalmıştım hamileyken pişman olmuştum . anlıyorum seni şu an. ama çok şükür ki minnoşumuz iyiymiş
Bende mecburiyetten gidiyorum. İlkinde özele gittim dr.um iyiydi ama doğumumda yurtdışındaydı, nöbetçi dr.a kaldım ve malesef o anlayışsız gıcık kadın yüzünden zor geçti doğumum. Az önce eşim aradı ne yaptınız diye. Şu detaylıya gidiyim bi daha kontrole gitmicek kadar oldum dedim. Valla sinirlerim zıplıyo ya. Parasını alıyolar ama bakmıyolar, gelişimi ilerimi geri mi sıkıntısı var mı tık yok. Kilosunu sorunca lütfedip söyledi Allahtan.
Sabahki atağı atlattım canım şükür ama ağzımdaki acı tat gitmedi, hasta olmam insallah. Sen nasılsın?y4zy4qmurum canım nasıl oldun
Evet evet aynen öyle. Burda ultrasonun zararı yok diyolar vs vs. İlk 3 ayda 2şer hafta arayla çağırıyolar, sonra sıkıntı yoksa ayda 1. Onda bari adam akıllı davransalar neyse. Ben de gitmeyim diyorum bakalım şu detaylıdan sonra netleşir Allahın izniyle. Eskiden de böyle değilmiş zaten, babannem hep kızıyo habire gidip durma diye :)hiç canını sıkma sen. ben bir daha hamile olursam inş doktora gitmeyi bile düşünmüyorum. biraz akışına bırakmak niyetindeyim. tabi bebek sağlıklı olur d ad sık sık çağırmazsa. Avrupa ülkelerinde toplam 4 kez mi ne ultrasona alıyorlarmış.
Evet evet aynen öyle. Burda ultrasonun zararı yok diyolar vs vs. İlk 3 ayda 2şer hafta arayla çağırıyolar, sonra sıkıntı yoksa ayda 1. Onda bari adam akıllı davransalar neyse. Ben de gitmeyim diyorum bakalım şu detaylıdan sonra netleşir Allahın izniyle. Eskiden de böyle değilmiş zaten, babannem hep kızıyo habire gidip durma diye :)
merabalar. daha önce yazışmıştık sanırım sizinle. hatırladığım kadarıyla siz ilaç kullanıyordunuz. ilaçla birlikte mi hamile kaldınız ilaca daha sonra mı başladınız? ben şu an 20 mg fulsoc ve 2.5 mg rexapin kullanıyorum ama gebelik yok
ben ilacı geçen kasımda bırakmıştım mayısta hamile kaldım ağustosta bebek 14 haftalıkken ataklar çok şiddetli olunca selectra ve rivotrile başladık ataklar azalınca rivotrili kestik şuan da 22. haftadayım ve selectra 50 mg kullanmaya devam ediyorum
Güle güle kullan canım :))haha babaannen haklı cnm. bu arada kullanıcı ismimi değiştirdim
Neden panikliyosun cnm ? Salam zararlı diye mi?Kizlar ben tost yaptim oeynirli vede tavuk salami simdi icim rahat degil oanikliom yardim neolur
Ben ilk gebeliğimde psikolojik şikayetleri aşırı yaşadım. Gebelikten ötürü pek sıkıntım yoktu. Hiç ilaç kullanmadan tamamladım doğurdum. Çok yorucu yıpratıcı bir hastalık bu evet ama Allah korusun bedensel bir hastalık olsaydı ve bebek sahibi olmaya engel olsaydı.. o zaman da keske psikolojik olsaydı derdik.. O yüzden korkularını yaşa bırak üstüne gelsin, bugün sabah yaşadığım atak mahvetti beni ama ben böyle taktığım sürece izin vermiş olucam beni böyle yakalamasına. Bigün üstesinden geliceğime eminim, şuan zayıf bir zamanda olabilirim ama şükür ki psikolojik. Allah daha büyük dertler ve acılar göstermesin inşallah.peki kasımda bıraktığınız zaman ne kadar kullanmıştınız?? ya ben de gebelik istiyorum ama tedavinin başındayım ve korkuyorum o kabus günler gebelikte beni bulursa diye
Evet bebeye sarar verirmi diye canim cektiNeden panikliyosun cnm ? Salam zararlı diye mi?
Ai az bi rahatladim ama iste panik ya ya bende degisik olursa hizedersem offff aklima neler gelio
kızlar ben de panik oldum ama sakinleştirici verdiler inanin ameliyat ortamına girdim panikatak olup masadan kalkar kaçarım diyordum o göbekle bile ama Allah sakinlik veriyor panikatak oldum ve sakinleştirici verdi anestezi uzmanı tabi ki de dokunuşları hissediyorsunuz ama acı yokHerşeyi hissediyosun acısı dışında yani? Doğru mu anladım. Çünkü ben o anda kestiklerini felan bildiğim için paniklicem biliyorum kendimi. Sanırım öyle bir durumda sakinleştirici verilir banada. Önceliğim hep normal doğumdan yana Allahın izniyle ama en doğrusu en hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Merhaba selectra ile ilgili birsey sormak istiyorum ben de kullanıyorum da sabah alıyorum ilacı fakat saat 3 yahut 4 e kadar bir uyuşukluk oluyor vücudumda sizde de oluyor mu aşırı halsiz bitkin zor hareket ediyorum hep yatmak istiyorum fakat bebeğim de varben ilacı geçen kasımda bırakmıştım mayısta hamile kaldım ağustosta bebek 14 haftalıkken ataklar çok şiddetli olunca selectra ve rivotrile başladık ataklar azalınca rivotrili kestik şuan da 22. haftadayım ve selectra 50 mg kullanmaya devam ediyorum
Bebeğiniz sağlıklı dimi ilaç kullaniyorsunuz benim eşim emzirme alıştırması sürecinde bıraktık ilaca başladık zaten bebeğim de memeyi kabul etmedi sagmayi da bıraktım ilaçtan ötürü çok üzülüyorum emziremedigim için ama yapacak bişey yokben varım doğumdan 3 hafta sonra başladım selectra 100 mg a, kızım 13 aylık olana kadar da emzirdim ilaçla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?