Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu hizli atmak carpintimi niye oeki sali gunu iste gidecem piskatriyle konustum rahatlamak icin baltir dedi iste baya guzel seyler konustu sen sagliklisi bebeyin öle nyie korkuon normal dogumdan dedi yapamazsan mudahale ederler korkma birsey olmaz herkes doguruo acidan ölnezsin korkma dediler bende panik liom dedim izin vermiom orami diom konusulcak dogum yaklasinca belki sakinöestirici verirler

Kalbinin normalden hızlı ve kuvvetli atması çarpıntı. İnşallah iyi gelir canım, burada da paylaşırsan sevinirim. Belki bize de faydası olur. Dedikleri çok doğru, doğumda panik felan kalmıyor. Aklına bile gelmiyor. Ama doğurana kadar insan kendine söz geçiremiyor işte.

Evet cnm geciremio iste bende diom ya korkuom iste aksilik olur falan diye oda dior aksilik herseyde olur mesela hastalaninca Allah korusun amaloyat oldugunda dior ozamanda var dio bu ama evlat sayibi olcan sevinmelisin dio alman odugu icin sukur etmelisin demedi ben diom yano sukur etmeliyizki hamileyiz cocugumuz olcak olmayanlar gelio nasil aglio dio oda daha aci dio evet öle bende bekledim korktum Rabbim ama mucizemi verdi

Senide kiz ruyanda korkutuyorlarmi

Şükürler olsun. Sonuç olarak bu stresler dünyaya bir can getirebilmek için Allahın izniyle.
Evet o kabuslar yordu, enerji felan kalmıyor öyle olunca

Canım hiç korkma hiç korkma hiç birşey olmaz ben daha yoğun sıkıntılar yaşadım Allah'a sığın sıkıntının geçmesi gerçektende kedi elimizde sıkıntı gelince şöyle düşün Allah taşıyamıyacağımız yükü vermez bu bir imtihan sürekli oku Felak nas ayetel kürsü inşrah süresi oku bol bol temiz hava al yürüyüş yap Allah taşıyamıyacağımız yükü vermez el işi yap
Bazen bana bu sıkıntılar hep kalacakmıs gıbı gelıyor hıc gecmıyecek gıbı. RABBIM KIMSESI SAGLGNLA IMTIHAN ETMESİN[/QUOTE

Kızlar hem normal hemde sezeryan ikisininde yaşadım normal doğumda hemşireye ben çarpıntı dan ölebilirim diyordum yalvardıyordum bana sakinleştirici yapın diye sonra sancı gelince hiç çarpıntı falan kalmadı sezeryanla ise ben uyanamam ameliyat anneye girince kalpten giderim diyordum innanın Allah öyle bir yardım ediyor ki rüyada sanıyorsun yani canlarım dua edin Allah'a sığınarak herşey yoluna giriyor inşallah

Selam kızlar...29+5 ikiz gebeyi ve panik atak mağduruyum..şuan bile kalbimin atışını anlatamam...saat 1 i geçiyor ve uyku yok tabi...dün gece hafif bacaklarıma da vurdu titrediler biraz...nasıl geçecek bu arkadaşlar?

Suan nasilsin neyapion
Dusundunuzmu hic kiz isim aklinda ne vsr senin mesela
Kv bizde canım sabah gidicek, onunla çarşıda geçti iki günümüz. Sabah benimde 9.30da detaylı ultrasonum var. İnşallah herşey yolundadır kızımda da bende de.. isim de çok kararsızız ya ama zaman var zaten daha.

Aynen cnm tasiyamiyacagimiz yuku vermez Rabbim bizi bizden daha iyi bilen o demekki bu rahatsizligi tasioruz vede dogzn guzel sey diom görneyenler var evlat gibisi yok onu dusunun deme

Icini ferah tut cnm benimde 13.11 de buyuk ulterson
Sende neker bakilio peki

Bende ilkinde 9 ay hergün çarpıntı yaşadım gece gündüz. İç sıkıntısı ve psikolojik çöküntü de cabası.. ama suyum geldiği andan itibaren tek derdim doğurmal kavuşmak olmuştu kii farkında bile değildim odaklandığımın. Sancı nasıl olcak dr ne zaman gelcek vs vs diye düşündükçe zaman aktı gitti. Ne panik kaldı ne anksiyete. Şimdide bu kalbimdeki titreme gibi şey varya tekleme sanırım emin değilim, bunun yüzünden taktım kafayı nasıl dayancam diye. Allah yardım eylesin hepimize bu yolda.

Yarin zor cnm bi baksinlar

Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak büyütmek nasip etsin inşallah canım. İlk hamileliğin mi? Burada hepimiz aynı durumdayız. Ben ilkinde 9 ay çarpıntıyla yaşadım, doğum sonrasıda aynı.. ama doğumu etkiliyo mu dersen aklına bile gelmiyor inan. Şimdi ne söylesem boş gibi gelebilir sana, içinde o korku olduğundan.. ama yaşadığında farkediceksin o an çarpıntının aklının ucundan bile geçmediğine.

Icini ferah tut cnm benimde 13.11 de buyuk ulterson
Sende neker bakilio peki
Usg bebiş için ama benim bu hamileliğimde şikayetim çok ya, kan ilacını bıraktım midemi haşat etti. Süt dokunmaya başladı 10 gündür. Bacağımda böcek sokması gibi izler gördüm az önce. Kendimi hasta gibi hissediyorum ya, tadım kalmadı.

Cnm dua et salavat cek bol bol birsey olmaz bedede variz cikti morelimi bozuo suan karnim sert vede agrio

Cnm dua et salavat cek bol bol birsey olmaz bedede variz cikti morelimi bozuo suan karnim sert vede agrio
İnş. Varisi takma hiç, benim hep var artkk hiç geçmiyor. Korkma o yüzden. Karnın artık sertleşcek kısa süreli. Bebiş bi tarafa toplancak acıtcak felan. Normal bunlar. Elini sert yere koy oval bir şekilde bastırmadan sev sadece karnını.

Hem.kalbini sor bi normal dogumda sorun olurmu diye
Bebisi görcen heycan yokmu cnm
Evet kasikarima batma vuruo
Rabbim buyuk cok kisi yine hamile diom bunlarda doguracak doguruo guluor eglenio biz iste panik herkes böle degil bizde böle imtuhan daha beterinden hastaliktan korusun Rabbim

Teşekkür ederim..ilk hamileliğim değil 3. Buraya yazmammın bir sebebi de bu bir nevi grup terapisi...keşke kimsede olmasa ama başkları olduğunu bilmek insana iyi geliyor.ben pakistan da yaşadığım için psikologa da gidemiyorum.türkiye de olsa çoktan gitmiştim

O bende de oluyordu tamamen psikolojik kedimi dinleyince oluyordu hiç korkma öyle olunca başka şeye odaklan birde sürekli oku ben hep gezdim ev tımarhane gibi oluyordu ama bir sıkıntı gelsin dakikada çıkıyordum gezin dolaşım sürekli kafanızı dağıtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…