- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Bu dr.a sorsam kardiyolojiye yollar, carpıntı için de öyle yapmıştı. Daha da strese giriyorum. Bu sorıunu yasayan bir arkafasım daha vat. U umudum56 de yazmış ondada oluyomuş. Korkarsam artıyor. Normalde aklıma gelmesse pek olmuyo. Oluncada takarsam gecmiyo.Hem.kalbini sor bi normal dogumda sorun olurmu diye
Bebisi görcen heycan yokmu cnm
Evet kasikarima batma vuruo
Rabbim buyuk cok kisi yine hamile diom bunlarda doguracak doguruo guluor eglenio biz iste panik herkes böle degil bizde böle imtuhan daha beterinden hastaliktan korusun Rabbim
Aynen öyle. Konustukca rahatlıyor insan ama sadece kendini anlayanlarla :)Teşekkür ederim..ilk hamileliğim değil 3.Buraya yazmammın bir sebebi de bu bir nevi grup terapisi...keşke kimsede olmasa ama başkları olduğunu bilmek insana iyi geliyor.ben pakistan da yaşadığım için psikologa da gidemiyorum.türkiye de olsa çoktan gitmiştim
Sende de mii gercekten mi? Sen nasıl hissediyordun tam olarak, nasıl oluyodu? İki gündür kv ile dısarda geziyoruz hiç omadı sokaktayken Ama dinlenirken oluyo aklıma giriyo işte. Yada durduk yere oluyo bikere sonra ben farkedince tekrarlıyorO bende de oluyordu tamamen psikolojik kedimi dinleyince oluyordu hiç korkma öyle olunca başka şeye odaklan birde sürekli oku ben hep gezdim ev tımarhane gibi oluyordu ama bir sıkıntı gelsin dakikada çıkıyordum gezin dolaşım sürekli kafanızı dağıtım
Sevindim.bebek iyi bak cok sukur sende iyisin birsey yokSende de mii gercekten mi? Sen nasıl hissediyordun tam olarak, nasıl oluyodu? İki gündür kv ile dısarda geziyoruz hiç omadı sokaktayken Ama dinlenirken oluyo aklıma giriyo işte. Yada durduk yere oluyo bikere sonra ben farkedince tekrarlıyor
Şükür canımSevindim.bebek iyi bak cok sukur sende iyisin birsey yok
Rahmin büyüdüğü içindir. Kramp sanırım. Yavaş yavaş ve dinlenerek hareket et canımKizlar neyaoionuz nasilsin demin tuvaletleri sildim belim karnimmhatta kasigimi bi agri ama aglatti o agri neydi ya
Uyuyamayanlar burdami kac gundur gece 12 de yatiom vede 3 lerdr kalkiom niyese uyuyamiom dön dön bide yuz asaya karnimin ustune yatamiorumya ondanda oluor sanirimŞükür canım
Rahmin büyüdüğü içindir. Kramp sanırım. Yavaş yavaş ve dinlenerek hareket et canım
Arkadaşım dayanabildiğin kadar dayan ben ilaç kullanıyorum emmedi diye başladım ilaca fakat yine kötüyüm dün gece yine panikatak krizi geldi öyle olunca da sabah tansiyonumu yükseltti sanırım yine çok zor bişey ilaç da içsen bir vakit geçmiyor ilacın dozu mu az geliyordur nedirKızlar ya beni gece panik atak anksiyete bir tuttu hâlâ belirtileri devam ediyo ben sanırım bebeğimi sütten kesip ilaca baslicam hem agliyorum kiyamiyorum çünkü severek emiyo beni hemde napıcam çıkış yolu arıyorum dünden beri uykusuz aç ve susuz kaygı korku içindeyim
Benim uyanma saatim 4le 6 arası değişiyor. Kabuslar yüzünden çoğunlukla. Yüzüstü yatmayı çok özledim. Yan yatmaktan acıyor artık.Uyuyamayanlar burdami kac gundur gece 12 de yatiom vede 3 lerdr kalkiom niyese uyuyamiom dön dön bide yuz asaya karnimin ustune yatamiorumya ondanda oluor sanirim
Kuzumm nasıl oldun azcık geçti mi. Ben biraz geç girebildim bugün. Umarım iyisindir. Senin bebeğine faydalı olabilmen için önce kendine bakman gerek. Ama şu da var ilaç için emzirmeyi bırakıp sonradan kendine vicdan yaparsan kullandığın ilacında faydası olmaz zaten. Yalnız olmak çok zor, anlayan biri olsaydı yanında ben eminim bunu aklının ucundan geçirmezdin. Emzirirken kullanılan ilaçlar yok muydu konuşuluyordu burada. Öyle denesen en azından.Kızlar ya beni gece panik atak anksiyete bir tuttu hâlâ belirtileri devam ediyo ben sanırım bebeğimi sütten kesip ilaca baslicam hem agliyorum kiyamiyorum çünkü severek emiyo beni hemde napıcam çıkış yolu arıyorum dünden beri uykusuz aç ve susuz kaygı korku içindeyim
Bak canım hiç birşey olmaz ben oğlumda daha ağırlığı yaşadım sürekli başka şeylere odaklandığı bebiş zaten ilaç kendine söylüyordum panik atak işte sakın süren kesme bebişi zaten ilk altı ay çok normal panik atağı olmayanlar bile pskolajik olarak etkileniyor biz sürekli kedinizi dinlediğimiz için biz tek yaşıyoruz sanıyoruzKızlar ya beni gece panik atak anksiyete bir tuttu hâlâ belirtileri devam ediyo ben sanırım bebeğimi sütten kesip ilaca baslicam hem agliyorum kiyamiyorum çünkü severek emiyo beni hemde napıcam çıkış yolu arıyorum dünden beri uykusuz aç ve susuz kaygı korku içindeyim
Benim artık mide bağırsak sistemine vuruyo çok zorluyo beni nefes darlığı zaten ölüm gibi yanındaki korkular bebeğimin yüzüne baktıkça daha da suçlu hissediyorum emmeseydi belki daha rahat dusunucektim ama çok severek emiyo beniBak canım hiç birşey olmaz ben oğlumda daha ağırlığı yaşadım sürekli başka şeylere odaklandığı bebiş zaten ilaç kendine söylüyordum panik atak işte sakın süren kesme bebişi zaten ilk altı ay çok normal panik atağı olmayanlar bile pskolajik olarak etkileniyor biz sürekli kedinizi dinlediğimiz için biz tek yaşıyoruz sanıyoruz
Bak canım hiç birşey olmaz ben oğlumda daha ağırlığı yaşadım sürekli başka şeylere odaklandığı bebiş zaten ilaç kendine söylüyordum panik atak işte sakın süren kesme bebişi zaten ilk altı ay çok normal panik atağı olmayanlar bile pskolajik olarak etkileniyor biz sürekli kedinizi dinlediğimiz için biz tek yaşıyoruz sanıyoruz
Kac ay oldu başlayalı kiArkadaşım dayanabildiğin kadar dayan ben ilaç kullanıyorum emmedi diye başladım ilaca fakat yine kötüyüm dün gece yine panikatak krizi geldi öyle olunca da sabah tansiyonumu yükseltti sanırım yine çok zor bişey ilaç da içsen bir vakit geçmiyor ilacın dozu mu az geliyordur nedir
Aniden değil mi? Birden küt diye bişey oluyor sanki durmuş gibi ve zorla çalışıyomuş gibi. Düzensiz atıyordu. Sonrada normale dönüyor. Sizin gelinde mi psikolojik rahatsız?y4zy4qmurum sanki kalbimi zorla çalıştırıyorlar duruyor gibi sonrada çarpıyordu teklemey biçim gelin çok kullanıyor sürekli kalbim tekliyor diyordu
Hoşgeldin, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Senin rahatsızlığın ne?Merhaba bende 34+4 günlük hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?