Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ama ameliyattan sonra bır hafifleme oldu bende cok sasrdm lohusayken bazen rahatsz olyrdm ama hamılelık gıbı degildi hatta hıc dra bile gıtmwdm

Dr demişti eger zorlanıyorsan ILAC tedavisi olabiirsin sımdı geceleri boyle oluyrm gunduz yognm okula falan gdyrm demek aklıma gelmiyor ama gece bıraz uyuyup sonra boyle oluyrm
Demekki seni gece yakalıyor. Bir de bunu takıntı haline getirdiğimiz için hep aynı senaryoyu yaşıyoruz. Bende yatınca kalbim titriyo diye takmaya başlamıştım ve korkuyodum daha önce yaşamadığım için. O günden beri o titreme geçmedi her yatışımda oluyor. Takmamaya çalışırsam azalıyor.
Neoldu cnm.ne zorlanuorsun neoldu
Huzursuzdum canım ya. Bir de gece kramp oluyor sağa sola dönerken, acıyla uyanıyorum. Yatakta huzur bulamıyorum. Gündüz sürekli kaygılıyım gece olunca da daralıyorum
Ozelde oyle hemen sezeryana yonlendırıyorlar
Bende ilkinde özele gitmiştim ama dr.dan farkediyot canım. Dr.um yurtdışına gidiyordu seminere, başka dr istemediğimi sezeryan yapmasını felan istedim ısrarla ama yapmadı. Herşey normal, ilerleyişin güzel vs dedi. Normal denemeden sezeryana alamayız dedi. Doğumda bile bağırıyodum susuz kaldı bebek, sezeryana bari alın diye. Mümkün değl almadılar. Sen hangi sehirdesin?

Ben Elazig dayım medıcal park hastanesine gidiyorum. İlki sezeryan dıye ıkıncıyde oyle yaptılar ama ben gercekten yapamzdm kapalı alanlarda fena oluyrm bide dogum uzun bır surectır sen hangi ıldesın

Ben Elazig dayım medıcal park hastanesine gidiyorum. İlki sezeryan dıye ıkıncıyde oyle yaptılar ama ben gercekten yapamzdm kapalı alanlarda fena oluyrm bide dogum uzun bır surectır sen hangi ıldesın
Evet benı basta gunduz yakalıyordu ama sımdı gece ve dedıgın dogru takıntı haline gelirse o zaman tum kotu senaryolar basa gelıyor. Benm o an hıc olmayacak seyler aklıma gelıyor

Ben kotu oldgm an acık havaya cıkarsam bırınle konsrsam telefonla ugrasrsam yada bir kitap okursam o zaman dikkatim dagılıyor ben fen Bilimleri ogretmenym insanın beyni aynı anda iki sey dusunemyor dusunceyı degstı sek o an hersey yoluna girecek

Sen bu sıkıntıların için psikiyatriste gıttnmı sana ne dedı tam olarak

Canım benim bende çocukluktan beri olan bir rahatsızlık bu ama farkedilip ilgilenilmeyince katlanarak geldi bugüne. Bizden çok daha beter durumda olup dr.u sayesinde normal doğuran arkadaşlar var burada. O yüzden diyorum. Kii ben bile 9 ay boyunca alt üst oldum ve normal doğurdum şükürler olsun, doğumumda zor oldu. Ben ıspartadayım. Evet insanın beyni aynı anda iki sey düsünemiyor ama farkettiysen bizim gibi sıkıntılı insanlar aynı anda birsürü senaryo yazıyor kafasında. Bak ne güzel kendini avutabilecek ve o an sana iyi gelecek şeyleri biliyosun. Önemli olan da atak anlarında onu yapabilmek. Ben 1 kere gittim psikiyatriye üni dönemi sonundaydı. Kısa süreli hafif bir ilaç tedavisi gördüm ama sadece ilaç yetmiyor malesef. Ben ilaç kullanımında da sıkıntılıyım diğer rahatsızlıklarımı tetiklediği için ilaç kullanamıyorum.

Yazmayı unutmuşum bana ilk anksiyete teşhisi konmuştu. Sonraki gidişimde de panik bozuklukta eklendi teşhise

Rabbim guc versin hepimize ama her serde bir hayır vardır ben bu sıkıntılı donemde daha cok namazma duama dikkat ettim. Yanı fiziksel olarak bırseymz yoksa kendı mucadelemzle beynmze hukmedeblrz ıns

Yarın iki gunlugune İstanbula gideceğim esım le ucakla suan dıyorm ıns ucakta kotu olmam tedirginlik var. İki gun kaalacaz dugun var.

Yarın iki gunlugune İstanbula gideceğim esım le ucakla suan dıyorm ıns ucakta kotu olmam tedirginlik var. İki gun kaalacaz dugun var.
Bende bu sey sayesibde namaza basladim kapandim yani dusunun
Dua et evet ucakta panik oluorum inene kadar doktuyum ter varya puff bide biz 4 saat ucuoruz dusu

Rabbim guc versin hepimize ama her serde bir hayır vardır ben bu sıkıntılı donemde daha cok namazma duama dikkat ettim. Yanı fiziksel olarak bırseymz yoksa kendı mucadelemzle beynmze hukmedeblrz ıns
İnşallah cnm. Gerçekten öyle.
Banada kaygı durum bozuklugu var dedi hamılelıkte olabiliyor yada bir uzuntu zamanında ama benimkide panık atak belirtileri gibi
Umarım hamileliktendir canım, sonrasında düzelirsin. Ben hamile olsam da olmasm da aynı devam. Allah yardım etsin hepimize.
Hayırlı yolculuklar canım. Kendine kötü yönde telkin verme, kendi kendine hiçbişey olmıcağını söyle sadece. Faydası yok gibi gelebilir ama bilinçaltına işler en azından.

Yeniyse ne mutlu sana, benim bacağımdakilerin benimle kaçıncı senesi bilmiyorum :))
Hamilelikte sorun oluormu korkuom sindi yine girdj panik yazamadin bile

He bu ara piskatriye gjttim konustum bana korkma sen sagliklisin bebek öle normal dogumda birsey olmaz vede cok sey yaparlar agri kesici doktorlar var sölersin panik oluorum diye yani anlatti herkes yapti ypior kimi jasta kimi yasli yani baya bi konustu

İlkinde de vardı kuzum, dizkapaklarımın yanlarındaydı. Halen var. Hamilelikte olabilen bir durum zaten damarlar genişlediği için. Sen takip et sadece çok artarsa dr.una söyle sadece. Öneride bulunursa yaparsın.

Bunda doğum ne şekilde başlar bilmiyorum ama eğer ilki gibi olcak olursa bende epidural deneyim diyorum. Sonra tehlikeleri aklıma geliyor korkuyorum. Ama bi tek biz değilizki sezeryan olanlarında çoğu spinal yerine epidural yaptırıyor. Allah hakkımızda hayırlısını sağlıklısını ve kolayını nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…