O yan etkisini dusunme ben sordumda cok az riski dedi vede biz hepp yapioz cunku sezaryan olan burdan tum bayiltmiorlar yani ondan onu dusunme ja bas agrisi oluornus bende zaten var o hahha ya Allah buyuk ya yok sen simdikten söle doktiruna deki dayamadigimda bana epedural yaoin de ona glre jazirlik ederkerİlkinde de vardı kuzum, dizkapaklarımın yanlarındaydı. Halen var. Hamilelikte olabilen bir durum zaten damarlar genişlediği için. Sen takip et sadece çok artarsa dr.una söyle sadece. Öneride bulunursa yaparsın.
Bunda doğum ne şekilde başlar bilmiyorum ama eğer ilki gibi olcak olursa bende epidural deneyim diyorum. Sonra tehlikeleri aklıma geliyor korkuyorum. Ama bi tek biz değilizki sezeryan olanlarında çoğu spinal yerine epidural yaptırıyor. Allah hakkımızda hayırlısını sağlıklısını ve kolayını nasip etsin canım.
Aynı yerde olsa gerek ikimizinde. Ben zaten epilasyon yaparkende çok acır orası. Hassas bir yer.O yan etkisini dusunme ben sordumda cok az riski dedi vede biz hepp yapioz cunku sezaryan olan burdan tum bayiltmiorlar yani ondan onu dusunme ja bas agrisi oluornus bende zaten var o hahha ya Allah buyuk ya yok sen simdikten söle doktiruna deki dayamadigimda bana epedural yaoin de ona glre jazirlik ederker
Bende variz dizimin yaninda cnm
Oluor suan sanki icim kasinio distan degil duramiom yerimde neyseAynı yerde olsa gerek ikimizinde. Ben zaten epilasyon yaparkende çok acır orası. Hassas bir yer.
Ben doktorumdan bile memnun değilim ama bunca zaman sonra değiştirsem ne fayda. Zaten normal doğuma ebeler giriyor devlette. Dr acil durum ya da sezeryan olmadıkça gelmiyormuş.
Ben bugün çok daraldım ya, sanki nefesim yetmiyor gibi. Patlıcak gibi bişiler oluyorum. Seninde oluyor mu böyle?
Varisten dolayı panik yaptın ya ondan olabilir seninki.Oluor suan sanki icim kasinio distan degil duramiom yerimde neyse
Aii niyeki ya ama bizdede galiba acil olmadikca girmio doktorlar bana ebe hp balio mesela ins da acil sey olmaz hemen cikariz kiz sen epedual yan etkisi neki onu almanyada asiatentler bile vuruo yani
Ne okudun mesela ya öncedrn test ediorlar burda yani alerjin varni falan filan ai herseyin yan etkisi olabilior ya Rabbim korusun onu dusunmeyelim herkes yaptirio herkes amaVaristen dolayı panik yaptın ya ondan olabilir seninki.
Devlet hastanelerinin prosedürü böyle canım. Ebeler girsin sorun değil, eskiden de onlar varmış zaten. İşini bilen ebeler olduktan sonra dr.dan bile iyi olanı oluyor. Doğumu nerde yaparım onu da bilmiyorum sonlara doğru özelde yapmaya da karar verebilirim duruma göre.
Epiduralin zararlarına baktım geçen gün. Ama basit bir ilaçta bile yan etki olabiliyo. Yararı varsa zararıda vardır mutlaka. Ama biz işte evhamlıyız fazlaca.
Amin Allah korusun. Boşver yan etkileri daha da geriliriz. Ben bi de bu ara taktım kafayı bulanık gibi görüyorum yazıları. Netten bakmamak için sıktım kendimi ama sonunda baktım. Öylede böylede senaryo yazıyorum zaten kafamda. İnşallah kötü birşey değildir.Ne okudun mesela ya öncedrn test ediorlar burda yani alerjin varni falan filan ai herseyin yan etkisi olabilior ya Rabbim korusun onu dusunmeyelim herkes yaptirio herkes ama
Yok cnm bulanik görmen mi degildir cnm ya yan etkilerinide dusunme herkes vuruluo birdada vurulan var ona bakarsan tam bayiltmakta yani of neler nelerAmin Allah korusun. Boşver yan etkileri daha da geriliriz. Ben bi de bu ara taktım kafayı bulanık gibi görüyorum yazıları. Netten bakmamak için sıktım kendimi ama sonunda baktım. Öylede böylede senaryo yazıyorum zaten kafamda. İnşallah kötü birşey değildir.
Oyy gece gece iyice paniklemeyelim canım. Sen neden uyumadınYok cnm bulanik görmen mi degildir cnm ya yan etkilerinide dusunme herkes vuruluo birdada vurulan var ona bakarsan tam bayiltmakta yani of neler neler
Dusunmeyelim Allaha siginalim guvenelim olacagi varsa herzaman hersey olurOyy gece gece iyice paniklemeyelim canım. Sen neden uyumadın
Nereden nereye 4saat ucuyor sn o kadar mesafe ben kotu olsam o an o ortami degstrecm ki sakınleseyım. Dr bana iki tek bir hap verdi fenalşrsan dayanamıyorsan yarım kır agzına at demstı onu alacam yanma bide pasıflora suru var onuda yanma alacam dikkatimi dagıtacak kitap kuran ve zıkırmarıkmı alacam bide ogrencıler yazılı kagıtı var okunacak ıns ise yarar hiç kotu olmamBende bu sey sayesibde namaza basladim kapandim yani dusunun
Dua et evet ucakta panik oluorum inene kadar doktuyum ter varya puff bide biz 4 saat ucuoruz dusu
Aynı yerde olsa gerek ikimizinde. Ben zaten epilasyon yaparkende çok acır orası. Hassas bir yer.
Ben doktorumdan bile memnun değilim ama bunca zaman sonra değiştirsem ne fayda. Zaten normal doğuma ebeler giriyor devlette. Dr acil durum ya da sezeryan olmadıkça gelmiyormuş.
Ben bugün çok daraldım ya, sanki nefesim yetmiyor gibi. Patlıcak gibi bişiler oluyorum. Seninde oluyor mu böyle?
Ben hollandada yasiorum tr ye izine gelmistik eylüldeHamılelıkte ozellıkle sonlara dogru nefes daralması oluyor sıkıntı suanada merdiven cıkınca falan kan akis hızı arttıgı ıcın oyle oluyor derin nefes almak dinlenmek ıyı gelecektır
Daha 6.ayın ilk haftasındayım. Oğlumdayken son 2 ayda olmuştu. Bunda başından beri var. Geceleri daha çok oluyor. Sanki dünyaları yemiş gibi hantallaşıyorumHamılelıkte ozellıkle sonlara dogru nefes daralması oluyor sıkıntı suanada merdiven cıkınca falan kan akis hızı arttıgı ıcın oyle oluyor derin nefes almak dinlenmek ıyı gelecektır
Benmde kız hamılelıgnde oluyor erkek hamılelıgnde bısey olmadıDaha 6.ayın ilk haftasındayım. Oğlumdayken son 2 ayda olmuştu. Bunda başından beri var. Geceleri daha çok oluyor. Sanki dünyaları yemiş gibi hantallaşıyorum
Uzaktaymıssn ben suan İstanbuldayım cok sukur korktum basma gelmedi fena olmadmBen hollandada yasiorum tr ye izine gelmistik eylülde
Dikkatli ol cnm ehh nasilsiniz kizlar neyapionuzUzaktaymıssn ben suan İstanbuldayım cok sukur korktum basma gelmedi fena olmadm
Çarpıntı olması için sebep yok bende canım, canı istediğinde çarpıyor ben oturup ağlıyodum ilk zamanlar sonrasında 2 3 ay boyunca iyiki çarpıntı var demeye başladım. Onu sevmeye felan başladım. Valla inanmıcaksın ama bazen böyle atışını hissetmeyince panikleyip çarpıntının gözünü seveyim diyorum. Öyle öyle azaldı :))Kizlar sizinde durup dururken böke sakinken kalbiniz 90 atiormu agzimda sanki rahat olmuor insan deme
KabuslarrrrDikkatli ol cnm ehh nasilsiniz kizlar neyapionuz
Sizinde ruyanizda korkutuyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?