Aynen öle az az sukrumuz tevekkulumuz az aslinda neolcak diye dusunmiyecez Rabbim var dua edecez birakacaz AllahaInsan bu durumdayken bazen dıyor muhasebe yapıyor gecmis ıcın ıyı oldgnu gunlere yeterince sukur edememısız dıye ınsan cok sukur etmeli ve kıymet bılmelı
Valla karar senin. Ben tansiyonum oynar kalbim çarpar diye uyumak istedim. Görmek istemedim. Ben acile gidip sakinleştirici vurulup onun etkisi ile çarpıntısı ve tansiyonu yükselen biriyim belli olmazUyutmakta ondan önce korkuoruz epedural sezaryanda hersey glruon ama sakinlestirici verirlerse bence iyi oluruz deme
Aynen öle vadi bittiyse uykudada olor uyumiyacaz ozaman ben bi ara uyuyamadim iste bu yuzden Rabbim em iyisini bilur bazende ona birakacaz herseyi yani biz birsey edemeyiz hayurlisi neyse uzun lmurler versin Rabbim dua edecez ve kabul olurValla karar senin. Ben tansiyonum oynar kalbim çarpar diye uyumak istedim. Görmek istemedim. Ben acile gidip sakinleştirici vurulup onun etkisi ile çarpıntısı ve tansiyonu yükselen biriyim belli olmazzaten uyuyacagin 1 saat. Eğer olur kalırım uyanamam diye düşünüyorsan bu normalde de sezeryandada uyusanda uyumazsan da vade geldiyse olur. O yüzden nasıl rakat edeceksen öyle yaptir.
Benim çocukluk zamanlarımdan beri olan bişey bu, on seneyi geçti.. hamilelikten öncede sonrada hep benimle, ne sadık dimi :) kafayı buluyorum baksana, sarhoş ediyor gözünü sevdiğimin hastalığı:)Sizin dogumdan oncede mi vardi ondanmı gecmedi yani ben dort gozle dogumdan sonra ıyı olurm dıye bekliyorm ya ilk hamilelgmde gecıp gıtmıstı bunda da oyle olmazsa ne yaparm ya
Hep sinüzit geliyor aklıma. Çünkü iki senedir bütün kış sinüzitle geçti. En son yaşadığım çok beterdi. Ameliyata kadar gitti. İğneler felan verdi geçmezse ameliyat dedi dr. Ama ne iğne kullandm ne ameliyat oldum korkudan. Dua ediyorum hamikeyken bari olmasa..Hergun ayni saatte oelmacik kemigimin arkasi varya gözumuzun altinda kullaga dogru kemik oralsrim.sol basturinca agrio ellemeyincede basima vuruo uyusuo gibi karilcalanio gibi ne bu sinutuz olurmu orda ya beterr vurasim gelii basima
İşte bana kardiyolojiye git dediğinde böyle oluyorum bendeNasil muayne edilcekki yuzum korkuom da panik geldiyine ya kötuyse diye
Aynen öyle canım. Şükürler olsun fiziksel ağır bir sorunumuz yok. Ama ruhen varmış gibi hissetmek, kaygılanmak çok yorucu.İnsan oyle caresız kalıyorkı en kotusu buymus gıbı gelıyor
E bari de ölürsek birlikte olelim diye dua et canım sende niye adamı önce gonderiyosun
Ya nasil bakilck ki diye korkuom ne yapilirki o kemik iste suan sizlio gibi ya ama basima vuruo suanda dusunceden birsey olursa diye kizim ndolcak diye gordi vesvese bana kötuxum bayilacak suan zor yaziom yazmassam bayilacam terliomm feda basim dlnuo ve orasi sol yuzum kople fena durumda sanki birsey varmis gibi ölemi oluordu sendede birsey var gibi orda sumu desem oislik gibi hizediom ama jie bölgede oda kullaga yakin kemikte Allah buxuk dua ediomBenim çocukluk zamanlarımdan beri olan bişey bu, on seneyi geçti.. hamilelikten öncede sonrada hep benimle, ne sadık dimi :) kafayı buluyorum baksana, sarhoş ediyor gözünü sevdiğimin hastalığı:)
Hep sinüzit geliyor aklıma. Çünkü iki senedir bütün kış sinüzitle geçti. En son yaşadığım çok beterdi. Ameliyata kadar gitti. İğneler felan verdi geçmezse ameliyat dedi dr. Ama ne iğne kullandm ne ameliyat oldum korkudan. Dua ediyorum hamikeyken bari olmasa..
İşte bana kardiyolojiye git dediğinde böyle oluyorum bendedr.a gitmek düşüncesi önceden rahatlatıyodu ama sonra bişey çıkarsa diye korku olmaya başladı.
Gecmiş olsun canm inşallah biraz hafiflemstr agrin bır agrı kesici kullansaydın benmde migrenim var ilk aylarda tutmuştu ancak serumla gecmisti sinüzit te cok zor Rabbim şifa versinYa nasil bakilck ki diye korkuom ne yapilirki o kemik iste suan sizlio gibi ya ama basima vuruo suanda dusunceden birsey olursa diye kizim ndolcak diye gordi vesvese bana kötuxum bayilacak suan zor yaziom yazmassam bayilacam terliomm feda basim dlnuo ve orasi sol yuzum kople fena durumda sanki birsey varmis gibi ölemi oluordu sendede birsey var gibi orda sumu desem oislik gibi hizediom ama jie bölgede oda kullaga yakin kemikte Allah buxuk dua ediom
Canım bende sizlere dua ediyorum Allah şifa versin kurtarsın hepimizi.şimdi kontrole gidiyorum şafak 12Kızlar ben namazlarmda sıze dua ediyorum sizde bana eden müminin mümine yaptığı dualar kabul olur inşallah
Haydi güzel haberlerle gel canım:)Canım bende sizlere dua ediyorum Allah şifa versin kurtarsın hepimizi.şimdi kontrole gidiyorum şafak 12
Beni sinüzit tutunca o kemiğe dokunamıyorum. Hafifçe dokunsam bile deli gibi sancıyodu. Bunla birlikte sadece kafa ağrısı olsa yine iyi. En son çektiğimde baş dönmesi, dengesizlik, bulantı, nefes alamama, geniz akıntısı, gözlerde bulanıklık hepsi birden olmuştu. Hareket edemez hale gelmiştim.Ya nasil bakilck ki diye korkuom ne yapilirki o kemik iste suan sizlio gibi ya ama basima vuruo suanda dusunceden birsey olursa diye kizim ndolcak diye gordi vesvese bana kötuxum bayilacak suan zor yaziom yazmassam bayilacam terliomm feda basim dlnuo ve orasi sol yuzum kople fena durumda sanki birsey varmis gibi ölemi oluordu sendede birsey var gibi orda sumu desem oislik gibi hizediom ama jie bölgede oda kullaga yakin kemikte Allah buxuk dua ediom
Güzel uyanmana sevindim canım. Bak mesela diyosun ya beni haftada bir iki kere yakalıyo diye, onu öyle şartlama beynine. Sesli bi şekilde "huzursuz uyanıcam diye uykudan vazgeçemem, beni korkutamazsın" de mesela. Aklına o korku geldikçe bu cümleyi kur. O kaygıyı düşünerek yatarsan oluyor. Kendimden biliyorum yatma zamanı geldiğinde aklıma ilk gelen kalbim teklicek oluyo, saplantı gibi. Ama napabilirim. Teklicek diye yatıp uyumazsam ertesi gün daha gün oluyorum. Hemde üst üste tekliyo.. bende kendi kendime bir cümle kurdum onu söyleyip duruyorum. Beynimi öyle şartlamam lazım yoksa doğumda napıcam korkusu başlıyor.Kızlar ben namazlarmda sıze dua ediyorum sizde bana eden müminin mümine yaptığı dualar kabul olur inşallah
Vardi cnm daha asadaymis plasentam uste30 haftaya kadar bekliyecekler anca cikar dediler ins cikar
Cok dogru soyluyon sartlandırma yapınca muhakkak oluyor. Basta gunduzlerıde kotydum surekli ugras bularak kotu deglm dıye dıye gunduzlerı normalleri bende gece icin deneyeymGüzel uyanmana sevindim canım. Bak mesela diyosun ya beni haftada bir iki kere yakalıyo diye, onu öyle şartlama beynine. Sesli bi şekilde "huzursuz uyanıcam diye uykudan vazgeçemem, beni korkutamazsın" de mesela. Aklına o korku geldikçe bu cümleyi kur. O kaygıyı düşünerek yatarsan oluyor. Kendimden biliyorum yatma zamanı geldiğinde aklıma ilk gelen kalbim teklicek oluyo, saplantı gibi. Ama napabilirim. Teklicek diye yatıp uyumazsam ertesi gün daha gün oluyorum. Hemde üst üste tekliyo.. bende kendi kendime bir cümle kurdum onu söyleyip duruyorum. Beynimi öyle şartlamam lazım yoksa doğumda napıcam korkusu başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?