Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun canım

Kontrolun nasıl gectı allah kolay dogum lar versin sana
Canım kontrol iyi gecti .nst ultrason yapıldı.Bebis 2800 gr olmuş. Bundan sonra 3 gunde bir istedi.Boynunda 1 tur kordon dolanması mevcutmuş. Bir tur sorun olmaz dedi.Nst çekilirken yarım saat sırt üstü yatmak biraz zorladı.Dr.soyleseydin yan yatırırdik dedi.Beni bağladı isi cikti.yarım saat gelmedi.inşallah bu gecede rahat uyursun sekerim

28.haftadan sonra yukarı cıkıyomus yavas yavas. O zaman daha dikkatli yapılıyor kontroller, hiç takma onu kafana.
Burnuna aldığın spreyi düzenli kullanmaya çalış canım, bir de kendin tuzlu suyla yıka burnunu. Başka yapabileceğin bişey yok çünkü doğuma kadar.
Tekleme sorunu bildiğin üzere benim takıntım. Kafana taktıkça saatlerce geçmiyor nasıl bişeyse. Herkeste olan ek atımları biz korkuya döndürdüğümüz için gün içinde hissediyoruz. Millet ek atımı bile bilmiyo kalbini dinleyen yok, o yüzden hissetmiyor. Sadece çarpıntı sorunu yaşarken bende hissetmiyodum sonradan oldu. Hamilelikte tetikliyormuş, bağırsaklar bile etkiliyomuş. Dr söylemişti ama hiçbir zararı yok dedi o yüzden sende yeni başlamışken kafanda büyütmemeye çalış. Ben korkudan büyüttüm kafamda, şimdide zorlanıyorum görüyosun

Oyy maşallah canım.. aynen, kordon 2 kez dolandığında dr.lar daha temkinli oluyor, 1de bişey yapmıyolar.
Sırt üstü iyi dayanmışsın ya valla, ben şimdi bile sırtüstü yatınca daralıyorum. Üstümde fil oturuyo gibi oluyo. Gerçi ilkinde bende nst lerde hep sırtüstü yatmıştım ama rahatsız olmamıştım. Bunda yatamamaya başladım.

Canım gecmis olsun benmde dogumuma bır hafta kala bır kez dolanma vardı onda tedirgin olacak bırsey yok sorun olmuyor.

Kızlar benm uykum kactı korkarak uyanmadım ama sankı cok uyudum da uyandm
Bende 6da uyandım, gece de geç uyudum. Artık sabah uyanınca geri dalmak daha da sıkıntı olmaya başladı. Yatakta dönüp duruyorum, rahat edemiyorum

Bende 6da uyandım, gece de geç uyudum. Artık sabah uyanınca geri dalmak daha da sıkıntı olmaya başladı. Yatakta dönüp duruyorum, rahat edemiyorum
Ben yorgunum baya ya yine yoldayim idral vercrm ev isim kalior hep ya
O tkeleme varya dikkate almamaya calistim cnm ama varya bigazimdaydi vede ucden sobra bir kere blup atiordu sanki öle
Cnm dogum yapacak arkadasa ins sag salin cikacak Allah buyuk evladini aeni bagislar mersk etme Rabbim vrdi bi bildigu var kurban olurum ona

Bilmez miyim o teklemeyi ya. Ama bak yeni başlamış sende inşallah çabuk unutursun onu. Bemim 1,5 2 sene olcak nerdeyse. Geçenlerde hep yazdım ya, tekleme yüzünden yatamıyorum diye. Öyle şartlanınca sürekli olmaya başlıyor. Bu da çarpıntı gibi, iç sıkıntısı gibi sıradan bir kaygı. Biz ne kadar takarsak o kadar çok tekliyor sinir bozucu şey..
İdrarı neden vericeksin ? Rutin kontrol mü yoksa sıkıntın mı var canım? Sonuçları yaz bizede.
Benimde kasıklarıma giren keskin ağrılar var, ev işim kaldı, dün yemeği zor yaptım.

Çok sıkılıyorum ya, bir de şu kasık ağrıları oluyor. Bazen çok acıtıyo, en az 5 dk uzanınca geçiyor. Hayırlısıyla bi geçseydi şu zaman, sağlıcakla bir kavuşsaydık bebişlere..

Çok sıkılıyorum ya, bir de şu kasık ağrıları oluyor. Bazen çok acıtıyo, en az 5 dk uzanınca geçiyor. Hayırlısıyla bi geçseydi şu zaman, sağlıcakla bir kavuşsaydık bebişlere..
Iste o kasik agrisi icun vermistim acaba idral yolu imtuhabi cok sukur yoknus öle sey bide sol böbrek tarafi agriorys ondanda aama yok o agri abow bende hergun vede gecmek bilmior korkuorumda Allahima siginiom Rabbim buuyk ya bizi sevior seviorki musluman yaratti bu nimetleri verdi kurban olurum

Kız benimde 14 15.haftalardan beri oluyo bu ağrı. Kopcak gibi ya. Önceden geceleri oluyodu. Şimdi gece gündüz farketmiyo, ağrıyıp duruyo. Allahın izniyle vaktinde doğururuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…