Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kız benimde 14 15.haftalardan beri oluyo bu ağrı. Kopcak gibi ya. Önceden geceleri oluyodu. Şimdi gece gündüz farketmiyo, ağrıyıp duruyo. Allahın izniyle vaktinde doğururuz inşallah
Benimde korkum o cnm.ins vaktinde olur 38 haftalikkende raziyim cnm ya ama ev doktorum dedi 28 haftaykende yasio Allah korusun yinede 38 haftalik olalim kizlar ya Rabbim ne nasib ettiysede ama.ins ya cnm dua edelim hep birnirimizi iyi gelii bilmek duada olabilmek

Kız benimde 14 15.haftalardan beri oluyo bu ağrı. Kopcak gibi ya. Önceden geceleri oluyodu. Şimdi gece gündüz farketmiyo, ağrıyıp duruyo. Allahın izniyle vaktinde doğururuz inşallah
Benim 37.haftada doğacak canolar.35 ten sonra küvöz ihtiyacı olmaz dediler. İnşallah herkes vaktinde doğurur

Amin canım inşallah sağlıcakla.. hepiniz dualarımdasınız. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Benim 37.haftada doğacak canolar.35 ten sonra küvöz ihtiyacı olmaz dediler. İnşallah herkes vaktinde doğurur
Senin az kaldı canım, sağlıcakla tamamlarsın inşallah. Allah bizlerinde yardımcısı olsun vaktiyle göndersin inşallah bebişleri

Basladi yine kasik agrim sade sol ama Allahim yardim et ve su kalp atsisim 100mu ne kac saattir yoruo benk huzursuz ediom
Benimde sağda oluyor ya. Demin yine başladı ama geçti Allahtan. Şimdi yatsam yine daha çok ağrıcak, soluma yatıyorum ya karnım da yatağa sarkıyo sanki. O hapdeylende daha cok acıyor tabi.
Bak ne yap biliyo musun, zor olcak ilk zamanlar ama pes etmeden devam edersen doğuma kadar çarpıntın azalmış olur. Benim 2 sene evvel hiç geçmeden 100küsürlerde atıyodu kalbim. 10 dk geçse tekrar baslıyodu artık nefes bile alamıyodum halsiz kalıyodum. Tansiyon aletiyle ölçüyodum 120 130 çıkıyodu daha da panikliyodum bişey olcak diye. Sonra baktım geçeceği yok. Kendi kendime cümleler kurmaya başladım.
İyi ki kalbim çalışıyor, iyi ki ben burdayım diyor, nabzım yavaşlayınca panikliyorum en iyisi hızlı atsın, çarpıntıyı seviyorum felan diyodum. Valla deli diceksin belki ama inan bunları söyledim. Bazen nabzımız çok yavaş atıyo ya o zamanlarda da çarpıntının gözünü seviyim, çarpıntı olsada hızlansa diyodum. 2 ay pes etmeden konustum böyle. Sonra azalmaya başladı. Hergün olmamaya basladı felan. Halen ara ara oluyor yoklayıp geçiyor sadece.

Sordum vende ebeye normal cocugunda atiormusya sukur ondan öle dio kan akimi hizlaniorya yani bilsem

Benim belim ve kalçam ağrıyor ayağa kalkınca ve sağa sola dönerken canim yanıyor kemiklerim takur tukur ses çıkartıyor. .Aksayarak yuruyorum
Benimde bacaklarım öyle, dizkapaklarımdan oturup kalktıkça çat çat ses geliyor. Eşim felanda duyuyor :)) benim belim yeni başlıyor daha. Yemek yaparken otura kalka yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…